Şimdi Ara

LG Nexus 4 değişim isteği (fırat elektronik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
2.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nisan 2013'te aşağıdaki bildirimim neticesinde Fırat Elektronik tarafından telefonum değiştirilerek yenisi tarafıma gönderildi. Kendilerine teşekkür ediyorum.

"LG YETKİLİ SERVİSİ “FIRAT ELEKTRONİK”E

TEKNİK SORUN: LG Nexus 4 16GB Black.

1. Sağ taraftaki açma kapatma (kilit) tuşu çalışmıyor.
    2. Telefonu hafif sallayınca (öne-arakaya doğru) içinden bir parçacık sesi geliyor.
    3. Ayrıca metal çerçevenin sol üst köşesinin ön tarafında hafif aşınma var.

Acilen ürün değişimi talep ediyorum.

AÇIKLAMA: Ürünü 16.03.2013 tarihinde teknomina.com (NG Grup)’dan satınaldım. 18.03.2013 tarihinde elime ulaştı. Kutudan yukarıda bahsettiğim şekilde sorunlu çıkması üzerine 19.03.2013 tarihinde BAŞARI ELEKTRONİK Diyarbakır teknik serivisine gönderdim. Ancak BAŞARI ELEKTRONİK ürünün sadece satışını yaptıklarını teknik servis sağlamadıklarını söleyerek, ürünü 20.03.2013 tarihinde ürün kutusu tahrip olmuş bir şekilde bana geri gönderdi. (İspat için elimdeki evrakları da size gönderdim) lg.com/tr - 444 6 543’ten size yönlendirmeleri doğrultusunda cihazı size gönderiyorum.

ÜRÜN BİLGİSİ:
    ● IMEI: xxx
    ● S/N: xxx

KARGO İÇERİĞİ:
    ● LG Nexus 4 16GB Black (made in korea)
    ● Şarj cihazı
    ● Usb kablosu
    ● Sim kart çıkarma aracı
    ● Ürün kutusu
    ● Kullanım klavuzu
    ● Fatura

MÜŞTERİ BİLGİLERİ:
    Ad Soyad: xxx xxx
    Telefon & E-Posta: xxx - xxx
    Adres: xxx

GÖNDERİLEN ADRES:
    Kızılay Mah. Necatibey Cad. No 21/1 Sıhhiye/ANKARA
    +90 (312) 231 65 43
    Fırat Elektronik"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4suxen -- 19 Temmuz 2014; 6:34:00 >

• Şimdi telefonda yine sorunlar var tekrar aşağıdaki gibi yeni bir bildirim oluşturdum yarın telefonu kargoya verip göndereceğim.

LG YETKİLİ SERVİSİ “FIRAT ELEKTRONİK”E

LG Nexus 4 16GB Black

TEKNİK SORUN:

1. Kulaklık girişi kulaklığı tutmuyor.
    2. Sağ taraftaki açma kapatma (kilit) tuşu’nun üstündeki metal kaplama tamamen soyuldu.
    3. Metal çerçevenin sağ üst köşesinde aşınma ve ezilme, sol üst köşesinin ön tarafında da aşınma var.
    4. Ekranın ortaya yakın sağ alt yönünde derin çizik var. (gorilla glass olmasına rağmen)
    5. Çağrı esnasında ahize sesi çok düşük.
    6. Çağrı esnasında karşı tarafa mikrofon sesi iyi iletmiyor.

Acilen ürün değişimi talep ediyorum. (mümkünse beyaz reklisi ile)

ÜRÜN BİLGİSİ:
    ● IMEI: xxx
    ● Seri Numara: xxx

KARGO İÇERİĞİ:
    ● LG Nexus 4 16GB Black (made in korea)
    ● Şarj cihazı
    ● Usb kablosu
    ● Sim kart çıkarma aracı
    ● Ürün kutusu
    ● Kullanım klavuzu

MÜŞTERİ BİLGİLERİ:
    Ad Soyad: xxx xxx
    Telefon & E-Posta: xxx - xxx
    Adres: xxx

GÖNDERİLEN ADRES:
    Kızılay Mah. Necatibey Cad. No 21/1 Sıhhiye/ANKARA
    +90 (312) 231 65 43
    Fırat Elektronik

• Cihaz salı gününden beri serviste ve arızalı cihaz takipte salı gününden beri "iş emri açıldı" olarak görünüyor. Telefonla bilgi istediğimde ise cihazın sırada olduğunu söyledi telefondaki bayan. Bakalım ne kadar sürecek, beklemedeyiz.
  • 4suxen 4 kullanıcısına yanıt
    takip, hakkını savunan tüketiciyi
  • İşemri No : xxxxx
    Cihazın Durumu : ONARIMI TAMAMLANDI
    Marka / Model : LG LGE960
    Garanti Durumu : GARANTİ DAHİLİ

22.07.2014 17:40:11 İşemri Açıldı
    07.08.2014 17:14:13 Malzeme Eklendi Stok Kodu : EBR76103902, MİKROFONLU FLEX
    07.08.2014 17:14:27 Malzeme Eklendi Stok Kodu : ACQ86303301, KAPAK ARKA (TİTREŞİM MOTORU)
    07.08.2014 17:28:02 Cihaz Statusu Değişti: TAMİR EDİLDİ KAPANDI
    FS-Mekanik Parça Değiştirildi Kapanis Sonucu: TAMİR EDİLDİ KAPANDI
    Not:MEKANİK PARÇA DEĞİŞTİ.YAZILIM YÜKLENDİ.GENEL BAKIM VE KONTROLLER YAPILDI.TEST OK.

Şu parçaların değiştiği anlaşılıyor:
    EBR76103902

ACQ86303301

İlk parça mikrofonlu diyor tamam mikrofon iyi ses almıyor diye değişmiş olabilirler ama ikinci parça niye değişmiş titreşimde sorun yoktu ki? bir de "yazılım yüklendi" demişler yazılımsal bir sorun yoktu ki? Kafalarına göre kayfi parça değiştiriyorlar, yazılım yüklüyorlar, garanti kapsamında gereksiz işlem yapıp sahtekarlık yoluyla para kazanıyorlar sanırsam

Yarın arayıp sorucam bunları ya telefonu değişsinler ya paramı versinler ya da faturamı elime alıp doğru tüketici hakem heyetinin yolunu tutacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4suxen -- 7 Ağustos 2014; 21:48:28 >

• Bu gün aradım şöyle şöyle dedim neden böyle dedim. Cihaz daha kontrolden çıkmadı çıkınca göndeririz sıkıntı olursa tekrar gönderirsiniz dedi. Ben de cihaz bu şekilde gelirse tüketici hakem heyetine gideceğim bilginiz olsun dedim.

Şimdi beklemedeyim bakalım cihaz nasıl gelecek inşallah beni yormazlar ben de onları yormam aksi halde bu işin peşini bırakmaya hiiç niyetim yok
  • 08.08.2014 15:57:36 Kalite kontrol tamamlandı.
    08.08.2014 16:40:50 Kargodan geçti Kutu no : 001

geliyor bakalım..
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.