Bildirim
--- LG NEXUS 4 DOKUNMATIK KIRIK 300 LİRA ----
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ürün garantilimi yurt dışımı -
yurtdışı ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
hocam bu cihaz nasıl böyle oldu ? -
:) düşerek böyle olmuş. ______________________________
-
Pasaport kaydı mevcut mu yoksa imei mi atılmış? -
Imei kaydi varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşıyor mu bu telefon
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
calisiyor mu
patron 300tl biraz fazla 350tl sadece ekran 150 tl. arkakapak degışıyor... fiyatı bunları düşünerek verirseniz daha cabuk kurtulursunuz bu cihazdan... tahmın edebilyorum bı dunya para verdıgınız .... -
quote:
Orijinalden alıntı: onuraybatan
patron 300tl biraz fazla 350tl sadece ekran 150 tl. arkakapak degışıyor... fiyatı bunları düşünerek verirseniz daha cabuk kurtulursunuz bu cihazdan... tahmın edebilyorum bı dunya para verdıgınız ....
Ya arkadas biliyosan yaz , bilmiyosanda biraz destekli salla arka kapak 150 liraymis yok devenin nali ne kadar lazimsa soyle 10 liradan yollayim sana , calisan ekrani komple niye degistireceksin sadece cami 50 lira taktirip kullanilabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: MoneyTraders
quote:
patron 300tl biraz fazla 350tl sadece ekran 150 tl. arkakapak degışıyor... fiyatı bunları düşünerek verirseniz daha cabuk kurtulursunuz bu cihazdan... tahmın edebilyorum bı dunya para verdıgınız ....
Ya arkadas biliyosan yaz , bilmiyosanda biraz destekli salla arka kapak 150 liraymis yok devenin nali ne kadar lazimsa soyle 10 liradan yollayim sana , calisan ekrani komple niye degistireceksin sadece cami 50 lira taktirip kullanilabilir
13 Kasımdan beri neden 10 liraya camı değişip 300 liradan yüksek bir rakama satmadın anlamadım şimdi :) -
Sen önce yazdigimi oku , 10 lira arka kapak 50 lira cam . Isteyen olursada bunlari yaptirir veririm sen merak etme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
quote:
Sen önce yazdigimi oku , 10 lira arka kapak 50 lira cam . Isteyen olursada bunlari yaptirir veririm sen merak etme
yapılmıs sekılde 360 tl ye hemen alıyım ben bende ankaradayım hocam pm ıle telefon numaranı gonder goruselim ne zaman musait olursan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madhane -- 10 Aralık 2013; 19:36:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: madhane
quote:
yapılmıs sekılde 360 tl ye hemen alıyım ben bende ankaradayım hocam pm ıle telefon numaranı gonder goruselim ne zaman musait olursan
bende o fiyata alırım herşeyini yaptırırsa :)))) -
Ekranını yaptırırsan 400 veririm direk. Var telefonda bi enayilik
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: madhane
quote:
bende o fiyata alırım herşeyini yaptırırsa :))))
alıntıda arkadasın yazdıgına hıtaben yazdım :D -
cihaz satıldı mı kardeşim? ben 200 tl den cihazı alabilirim. eğer imei kaydı var ise. saygılar -
Çok da iyi kondisyonda olanini 200 TL ye aldim , mesajlarimdan bakabilirsiniz. O kirikla LCD de kirilmamis olsa dahi sadece digitizer bile 50 dolar onla da bitmiyor yapistirici ve temizleyici de alman lazim ve sanirim hic digitizer ile lcd ayirmadin. O kadar gicik bir is ki direkt kasa aliyorsun.
Tr de yaptiririm derseniz 500 TLden asagi tutmaz.
Ama ebayden çinden getiririm dersen bile ön ekran+kasa ve arka kasa 300 tutar. OEM kalitesi olmayabilir.
Elimdeki telefonu bu şekilde yaptigim için n BİLİYORUM.
60 liraya ikisini yapiyorsan yap kullan güle gule.
Aksi halde telefonun maksimum ederi 100 TL em en fazla, kusura bakma.
Eğer anakart sağlamsa alirim 80-100 liraya.
quote:
Orijinalden alıntı: amras_tasartir
Çok da iyi kondisyonda olanini 200 TL ye aldim ,
bedavaya almışsınız, link verebilir misiniz ?
Benzer içerikler
- zindanlar ve ejderhalar kutu oyunu
- clash of clans 12 seviye belediye binası okçu kraliçe son
- delamore parfüm
- rositell masaj aleti
- hatsan mod 125 sniper vortex
- 16k televizyon
- ps4 pro ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X