Şimdi Ara

--- LG NEXUS 4 DOKUNMATIK KIRIK 300 LİRA ----

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • --- LG NEXUS 4 DOKUNMATIK KIRIK 300 LİRA ----

Ürünün fotolarda görüldüğü gibi dokunmatiği ve arkası kırıktır. İç ekranda herhangi bir sorun yoktur. Fiyat sondur ....

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• MoneyTraders M kullanıcısına yanıt
    ürün garantilimi yurt dışımı
  • yurtdışı
  • hocam bu cihaz nasıl böyle oldu ?
  • :) düşerek böyle olmuş.
  • Pasaport kaydı mevcut mu yoksa imei mi atılmış?
  • Imei kaydi varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Adet Sarı Lumia 1520 850 TL
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaşıyor mu bu telefon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • calisiyor mu

• patron 300tl biraz fazla 350tl sadece ekran 150 tl. arkakapak degışıyor... fiyatı bunları düşünerek verirseniz daha cabuk kurtulursunuz bu cihazdan... tahmın edebilyorum bı dunya para verdıgınız ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuraybatan

patron 300tl biraz fazla 350tl sadece ekran 150 tl. arkakapak degışıyor... fiyatı bunları düşünerek verirseniz daha cabuk kurtulursunuz bu cihazdan... tahmın edebilyorum bı dunya para verdıgınız ....

Ya arkadas biliyosan yaz , bilmiyosanda biraz destekli salla arka kapak 150 liraymis yok devenin nali ne kadar lazimsa soyle 10 liradan yollayim sana , calisan ekrani komple niye degistireceksin sadece cami 50 lira taktirip kullanilabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTraders

quote:

patron 300tl biraz fazla 350tl sadece ekran 150 tl. arkakapak degışıyor... fiyatı bunları düşünerek verirseniz daha cabuk kurtulursunuz bu cihazdan... tahmın edebilyorum bı dunya para verdıgınız ....

Ya arkadas biliyosan yaz , bilmiyosanda biraz destekli salla arka kapak 150 liraymis yok devenin nali ne kadar lazimsa soyle 10 liradan yollayim sana , calisan ekrani komple niye degistireceksin sadece cami 50 lira taktirip kullanilabilir

13 Kasımdan beri neden 10 liraya camı değişip 300 liradan yüksek bir rakama satmadın anlamadım şimdi :)
  • Sen önce yazdigimi oku , 10 lira arka kapak 50 lira cam . Isteyen olursada bunlari yaptirir veririm sen merak etme

• quote:

Sen önce yazdigimi oku , 10 lira arka kapak 50 lira cam . Isteyen olursada bunlari yaptirir veririm sen merak etme

yapılmıs sekılde 360 tl ye hemen alıyım ben bende ankaradayım hocam pm ıle telefon numaranı gonder goruselim ne zaman musait olursan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madhane -- 10 Aralık 2013; 19:36:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madhane

quote:

Sen önce yazdigimi oku , 10 lira arka kapak 50 lira cam . Isteyen olursada bunlari yaptirir veririm sen merak etme

yapılmıs sekılde 360 tl ye hemen alıyım ben bende ankaradayım hocam pm ıle telefon numaranı gonder goruselim ne zaman musait olursan

bende o fiyata alırım herşeyini yaptırırsa :))))
  • Ekranını yaptırırsan 400 veririm direk. Var telefonda bi enayilik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: madhane

quote:

bende o fiyata alırım herşeyini yaptırırsa :))))

alıntıda arkadasın yazdıgına hıtaben yazdım :D
  • cihaz satıldı mı kardeşim? ben 200 tl den cihazı alabilirim. eğer imei kaydı var ise. saygılar
  • Çok da iyi kondisyonda olanini 200 TL ye aldim , mesajlarimdan bakabilirsiniz. O kirikla LCD de kirilmamis olsa dahi sadece digitizer bile 50 dolar onla da bitmiyor yapistirici ve temizleyici de alman lazim ve sanirim hic digitizer ile lcd ayirmadin. O kadar gicik bir is ki direkt kasa aliyorsun.
    Tr de yaptiririm derseniz 500 TLden asagi tutmaz.
    Ama ebayden çinden getiririm dersen bile ön ekran+kasa ve arka kasa 300 tutar. OEM kalitesi olmayabilir.
    Elimdeki telefonu bu şekilde yaptigim için n BİLİYORUM.

60 liraya ikisini yapiyorsan yap kullan güle gule.

Aksi halde telefonun maksimum ederi 100 TL em en fazla, kusura bakma.

Eğer anakart sağlamsa alirim 80-100 liraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: amras_tasartir

Çok da iyi kondisyonda olanini 200 TL ye aldim ,

bedavaya almışsınız, link verebilir misiniz ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.