Şimdi Ara

#★# LG NEXUS 4 ile WIFI ve Operatör çekiminde sorun #★# (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
7.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu telefonun malesef çekim sıkıntıları var hem şebekede, hem wifide, hem btt de.

*Wifi bazen açılmıyor telefonu kapatıp açmayınca düzelmiyor.

*Wifi açık iken btt'u açıp wifi kapsama alanından çıkarsanız konuşma sırasında btt bağlantısında sık sık kopmalar oluyor wifi kapsama alanına girildiğinde düzeliyor. sorun wifi kapsama alanından çıkınca btt açılacaksa wifi'yi kapatmaktan başka yolla düzelmiyor.

*Telefonun çekim gücü düşük Avea, Vodafone göre daha iyi çekiyor ama telefondanmıdır bilmiyorum hattımı taşımak zorunda kaldım Avea'ya Vodafone göre daha iyi çekiyor ama onunda çeşitli sorunları var arama yapmama, sesin kesilmesi ama görüşmenin devam etmesi gibi.

Bu arada telefona defalarca hard format attım Recoveryden düzelmedi. Fastboot ile tüm alanları temizledim ve fabrika imajını tekrar yükledim 4.4.2 nin gene olmadı.

Zaten Google'ın güncelleme politikası iyice canımı sıktı bu 18 ay desteği bunlar muhtemelen Nexus 4 e Android 5 güncellemesi vermeyecekler çünkü Galaxy Nexus için KitKat güncellemesi vermediler neymiş efendim donanım yetersizliğinden değil 18 aylık güncelleme desteği sona ermiş böyle saçma sapan bir destek politikasımı olur diğer telefon üreticilerinden ne farkı kaldı Google'ın o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QEXEC -- 6 Şubat 2014; 11:47:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lord of chaos

quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

bende kesinlikle bir sıkıntı yok, galaxy nexustanda galaxy s2 dende daha iyi 3g wifi sunuyor
    şu yöntemi deneyin, ayarlar -> diğer -> mobil ağlar -> erişim noktası adları -> sağ yukarıda 3 noktaya basın ve yeni apn diyin
    ad kısmına vodafone, apn kısmına internet yazın geri gelin, yeni oluşturduğunuz apnyi tikleyin, şimdi bi hızını ölçün
    wifi için bişey diyemicem bende başarılı şekilde çalışıyor, ilk parti nexus 4lerden benimki, üretim yeri değişikliği parti değişikliği vs. bi yerde sıkıntı olabilir veya onca telefon içinde piyango size vurmuş olabilir

2 gündür nexus 4 kullanıyorum, telefondan oldukça memnun olmama rağmen çok ciddi şebeke sorunu yaşıyorum, ofiste telefona bi bakıyorum full 5 dk sonra şebeke yok. telefon cebimde dışarıda devamlı sıkıntı.

berkozcann arkadaşın çözümü yapamadım 3 noktaya tıklayınca "varsayılanı sıfırla" dan başka seçenek yok, avea internet ve avea mms diye 2 tane apn var ve silinemiyor.

yardım edenlere şimdiden teşekkürler

hat avea

sürüm 4.2.2

edit: bu xda daki wifi solution dosyasını indirdim napıcam?

hocam ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum telefon full çekiyor 2 sn sonra bi bakıyorum şebeke yok yazıyor yani hat komple gitmiş böyle kalıyor bazen hemen geliyor bazen telefonu kapatıp açmayınca gelmiyor siz çözebildiniz mi

• *#*#4636#*#* numarasını çeviriyorsunuz,

telefon bilgilerine tıklıyorsunuz

tercih edilen şebeke türünü ayarla ya WCDMA only yi seçiyorsunuz ve sorun cozuluyor insallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

*#*#4636#*#* numarasını çeviriyorsunuz,

telefon bilgilerine tıklıyorsunuz

tercih edilen şebeke türünü ayarla ya WCDMA only yi seçiyorsunuz ve sorun cozuluyor insallah.

öyle yaptım bu sefer hiç gelmedi hat
  • Bunu yaptiktan sonra, ayarlar, diger, mobil ag ayarlari 2g secin eger hat gelirse muhtemelen 3g data hattiniz yok.

• wcdma only sürekli 3G açık anlamına geliyor ki Nexus 4te 3G açtın mı iyice kötü oluyor. Kapalı mekanlarda rezalet ötesi çekiyor ben evde 3G kullanamıyorum hat gidiyor, 3G kapatıyorum 2G ile 3 diş çekiyor kullanabiliyorum. wifi desen kaze aynı modemin dibine gidince full çeker araya duvar girmeyi geçtim modemi sırtımı döneyim az çekiyor :)

Nexus almak hayatımın atası oldu oyun oynarkeni geçtim 3G ile nete girince bile tlf kor gibi ısınıyor lanet şey
  • quote:

Bunu yaptiktan sonra, ayarlar, diger, mobil ag ayarlari 2g secin eger hat gelirse muhtemelen 3g data hattiniz yok.

nasıl yok hocam devamlı kullanıyorum arada gidiyor işte
  • Siz bi 2g ye alin ilk ayari uaptiktan sonra

•  #★# LG NEXUS 4 ile WIFI ve Operatör çekiminde sorun #★#

bende de oluyordu ama sebepsiz bir şekilde düzeldi. normalde odamda şaşırtıcı bir şekilde hiç çekmiyordu ama şuan şebeke var. wi-fi konusunda hiçbir sıkıntım yok. telefonumun seri numarasıda 303k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KilliKarpuz -- 10 Mart 2014; 20:58:32 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.