Şimdi Ara

--Lg Nexus 4 Root/Rom/Kernel Bilgi Paylasimi Ana Konu-- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
14
Favori
22.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.2.2 Miui roma franco kernel atılmıyor..
  • Ellerin dert görmesin usta Allah razı olsun. Konu çok güzel olmuş

Güncel takip
  • Valla bu konudan hiçbirşey anlamıyorum ama birgün bende deneyeceğim. Telefon elimizde kalmaz umarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robin van Persie

Valla bu konudan hiçbirşey anlamıyorum ama birgün bende deneyeceğim. Telefon elimizde kalmaz umarım :)

Yok hocam sıkıntı olmaz büyük ihtimal ya.Nokia kullanırken ben de imrenerek bakıyordum nasıl yapıyorlar bunları kod filan yazıyorlar vay anasını diyordum da işin içine girince basitliği ortaya çıkıyor.

Rica ederim arkadaşlar bu arada,forumun amacını doğru şekilde yerine getirebildiysem ne mutlu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miui 4.2.2 roma franco kernel kurulmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica miui 3.8.11 ve 3.8.16 versiyonlarinda gps çalışmıyor

• Ben hep korkuyordum root ROM işlerinden. Ama bu konuya güvenip denicem :)
    İnşallah sorun cikmaz . konu için teşekkürler . böyle şeylerle uğraşmayi seven biriyim :)

• Güzel konu takip

• pa rom ve franconun kernelini tavsiye ederim; rom arayışı içerisinde olan arkadaşlara.
  • Arkadaşlar bugün root ve rom yüklemeyi denicem . ama romlari begenmezsem tekrar stock room ve kernele geçmeyi istersem tekrar garanti kapsamına geçirmek için stock ve kernelin yedeğini almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz. Çok bilgim yok basitçe anlatır misiniz

• telefonuma root attım da ama rom yüklemedim,root sonrası şarj daha az dayanmaya başladı nedendir acaba? pil kalibrasyonu yapmam gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaypay

Arkadaşlar bugün root ve rom yüklemeyi denicem . ama romlari begenmezsem tekrar stock room ve kernele geçmeyi istersem tekrar garanti kapsamına geçirmek için stock ve kernelin yedeğini almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz. Çok bilgim yok basitçe anlatır misiniz

Stock rom attığında stock kernel kendiliğinden yükleniyor ve root yetkisi kalkıyor. Cihazın tekrar garanti kapsamında olması için, bootloader kilidini kapatmanız gerekiyor.
  • Ellerin dert görmesin usta çok saol bu sunumu hazırladığın için. Aklıma bir şey takıldı. Ben telefonun orjinal versiyonunda baya özelleştirmeler yaptım ( Nova Launc. çeşitli widgetler) ve bunlara baya alışmış durumdayım. Şimdi eğer bu romlardan memnun kalmazsam tekrar yaptığım özelleştirmelere dönebilirmiyim? Nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bberkaay

Ellerin dert görmesin usta çok saol bu sunumu hazırladığın için. Aklıma bir şey takıldı. Ben telefonun orjinal versiyonunda baya özelleştirmeler yaptım ( Nova Launc. çeşitli widgetler) ve bunlara baya alışmış durumdayım. Şimdi eğer bu romlardan memnun kalmazsam tekrar yaptığım özelleştirmelere dönebilirmiyim? Nasıl?

İlk mesajda verilen toolkit ile yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Miui 4.2.2 roma franco kernel kurulmuyor

evet miui 4.2 ile franko kernel calismiyor acilis ekraninda kaliyor bende denedim.

• Beyler root atıcam az sonra. Unroot yapıp offical roma dönebiliyor muyuz garanti için? Eski telefonumu aldığım ilk gün rootlamıştım ama alt tabaka huawei.

Önerdiğiniz kernel-rom kombosu nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Demokritos-

Beyler root atıcam az sonra. Unroot yapıp offical roma dönebiliyor muyuz garanti için? Eski telefonumu aldığım ilk gün rootlamıştım ama alt tabaka huawei.

Önerdiğiniz kernel-rom kombosu nedir?

Tek tus ile unroot+flash zip yapiliyor toolkit ile.
    Benim kernel rom tavsiyem franco ve paranoiddir.
    2. Kernel tavsiyem matr1x,2. Rom tavsiyem ise Pacmandir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stock Rom'a Matr1x kerneli yükleyeceğim. Çok yararlı bir konu. Teşekkürler açtığınız için.
  • arkaşlar telefounuma rom yüklemeye karar verdim,stock rom acayip sıkmaya başladı,touch control'un çalıştığı,stabil ve şarj konusunda iyi olan rom önerilerinizi bekliyorum
  • Hocam Benim derleme numarası jwr66y menüde y yerşne v var benimki yok nasıl yapıcam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.