Şimdi Ara

--Lg Nexus 4 Root/Rom/Kernel Bilgi Paylasimi Ana Konu-- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
14
Favori
22.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevap vermeyecektim ama dayanamadım. Klavyeyi ruhsatla vereceksin memleketim insanına.

Aralarda full dolana kadar şarj etmezseniz sıfırlanmıyor. Gözünüzü seveyim artistlik yaparken elinizde sağlam argümanlar olsun.

Ayrıca sıfırlanacak olsaydı, son şarjınızla %50ye gelen şarj sizi 3 gün idare etmiş demek oluyor ki yani ne bileyim artık.
  • beyler nexus almayı dsunuyorum s4 cıhazım var ve sıkıldım saf android kullanmak istiyorum ama sarj konusunda sıkıntı var diye duydum direk kullananlardan duymak ıstıyorum onlıne oyun oynarım clash of clan ve 101 plus bu aralar 3 g daima acık tutarım sarj aksama yetermi birde dizi izlerim telden
  • konu cok ıyı olmus gercekten elınıze saglık

arkadaslar malum kıtkat 4.4 e gectı nexus 4 ler ve bunlar ıcın en ıyı batarya . kısılestırme ve stabılıte acısından hangı romları vs vs yuklemem lazım veya cıktı mı bı bılgısı olan yardımcı olabılır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rnb.life -- 23 Kasım 2013; 20:30:29 >
  • emeginize saglık da programları tekrar yükleyebilirmisiniz acaba ins bugun telefonuma root atmayı denicem ilk defa androidle tanıstım cok karısık gelio ama meraklıyım ins güzel bisey olacak :)
    bir de franco kernel de alttaki tusları yokedebilirmiyim ?
    ilginize tesekkürler
    ilk mesajımı da attım gerisi gelir umarım.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEbE2

emeginize saglık da programları tekrar yükleyebilirmisiniz acaba ins bugun telefonuma root atmayı denicem ilk defa androidle tanıstım cok karısık gelio ama meraklıyım ins güzel bisey olacak :)
    ilginize tesekkürler

Tekrar yuklemek derken:)? Linklerde sikinti mi var?
    Tesekkur ederim ben de yardimci olabildiysem ne mutlu.
    Francoda kapama tusuna basili tutunca gelen pencerede expanded window ise yariyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rnb.life

konu cok ıyı olmus gercekten elınıze saglık

arkadaslar malum kıtkat 4.4 e gectı nexus 4 ler ve bunlar ıcın en ıyı batarya . kısılestırme ve stabılıte acısından hangı romları vs vs yuklemem lazım veya cıktı mı bı bılgısı olan yardımcı olabılır mı ?

Ben de su an 4.4 konusunda tam karar kilamadim.Piyasada yeterli 4.4 rom yok.Sayilari biraz artinca onlari da test edip listeye ekleyecegim.
    Pa 4.4 kullaniyorum su an memnunum.Klasik pa 4.4 ozellikleriyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 24 Kasım 2013; 15:33:28 >
  • Hocam tek istedigim Touch Control'ü yüklemek. En basit olarak ne yapmalıyım?
    (4.4 yüklü telefonumda)
  • arkadaşlar forumdaki bi arkadaş sayesinde telefona franco kernel yükledim. şimdi yapmam gereken bi ayar varmı yoksa öyle kendiliğinden ayarlımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

quote:

Orijinalden alıntı: dEbE2

emeginize saglık da programları tekrar yükleyebilirmisiniz acaba ins bugun telefonuma root atmayı denicem ilk defa androidle tanıstım cok karısık gelio ama meraklıyım ins güzel bisey olacak :)
    ilginize tesekkürler

Tekrar yuklemek derken:)? Linklerde sikinti mi var?
    Tesekkur ederim ben de yardimci olabildiysem ne mutlu.
    Francoda kapama tusuna basili tutunca gelen pencerede expanded window ise yariyor.

evet hocam ilk bastaki toolkiti indiremediğim için digerlerine bakmadım daha ; ama toolkit ölü sanırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg7

arkadaşlar forumdaki bi arkadaş sayesinde telefona franco kernel yükledim. şimdi yapmam gereken bi ayar varmı yoksa öyle kendiliğinden ayarlımı ?

Cihaza franco kernel updater yuklemenizi tavsiye ederim.Ucretli bir uygulamadir ancak apksi bulunabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Kedi

Hocam tek istedigim Touch Control'ü yüklemek. En basit olarak ne yapmalıyım?
    (4.4 yüklü telefonumda)

Tek yapmaniz gereken cihazi root etmek .
    Ancak olayin zor kismi da root islemi yani root islemini yapmisken neden rom da yuklemeyesiniz?
    Root icin ilk mesajda kilavuzu verdim.

Bu arada toolkiti degistirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 25 Kasım 2013; 0:57:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg7

arkadaşlar forumdaki bi arkadaş sayesinde telefona franco kernel yükledim. şimdi yapmam gereken bi ayar varmı yoksa öyle kendiliğinden ayarlımı ?

Cihaza franco kernel updater yuklemenizi tavsiye ederim.Ucretli bir uygulamadir ancak apksi bulunabilir.

Program ile ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum da online birisi var mı acaba ? root yaparken telefonun ekranında komut yok diye bir yazı yazdı hicbsy yapamıyorum :S

komut yok sorununu hallettim ama bu seferde custom rom atmak kısmında takıldım bakalım yarın okuldan sonra tekrar deneyecegim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dEbE2 -- 25 Kasım 2013; 3:48:05 >
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Hocam benim telefonun derleme numarası KRT16S ancak bu programda yok ne yapmalıyım ?

Edit : Güncelleme yaptım S de geldi

------------------

ADB device wasnt found hatası alıyorum programın söyledigi herseyi yaptım zaten adım adım belirtilmiş herşey ancak bir türlü bağlanmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .bll -- 25 Kasım 2013; 17:23:27 >
  • arkadaslar dun aksam basarısız bir root denemem olmustu bu sabah telefonumu kullanırken bir takım sorunlar yasıyorum..
    tekrar root atmaya calısıcam fakat su an telefonumun 4.4 e guncellenmis oldugunu gordum dun geceye kadar yoktu :/
    simdi tekrar root atabilirimiyim istediğim rom ve kerneli yukleyebilirmiyim tekrar ??
  • arkadaslar android 4.4 iken yukarıdaki romları yukleyebilirmiyim ? olmazsa eger
    android 4.4 ten 4.3 e nasıl gecebiilrim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Kedi

Hocam benim telefonun derleme numarası KRT16S ancak bu programda yok ne yapmalıyım ?

Edit : Güncelleme yaptım S de geldi

------------------

ADB device wasnt found hatası alıyorum programın söyledigi herseyi yaptım zaten adım adım belirtilmiş herşey ancak bir türlü bağlanmıyor..

hocam android 4.4 mu seninde ?
    bnm derleme numarası da KRT16S..
  • dEbE2 D kullanıcısına yanıt
    Evet hocam
  • 4.4 Kitkatı OTA üzerinden yükledim ve root/custom rom/kernel olaylarına girmek istiyorum da birkaç sorum vardı.

1- Bu işlere başlamadan temiz bir format atmak istiyorum, ancak mesajlarımı, resimlerimi, oyun verilerimi (candy crush, kelime avı..vs) kaybetmek istemiyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor?
    2- Gmail hesabımda rehber dışında hangi bilgiler yedekleniyor?
    3- Her custom rom yüklemesinde, fotoğraflar, mesajlar, müzikler...vs sıfırlanıyor mu?

Sorularım biraz saçma olabilir, ama bu işlere tamamen yabancı olduğumdan mazur göreceğinizi umuyorum.
  • guduk68 kullanıcısına yanıt
    1- root edeceğin zaman zaten bootloader kilidini kaldırırken format atıyor cihaza,önceden uğraşmana gerek yok yani...oyun verilerini bilmem ama resimlerini pc ye kopyalayarak,mesajlarınıda handcent sms tarzı programla yedek alıp sonra tekrar geri yükeleyebilirsin...

2- istersen fotoların,takvimin,notların yedekleniyor...uygulama verilerinin de yedeklendiği yazıyor ama bende hiç verilerimi geri yüklemedi...sadece önceden yüklü programı yükleyip bırakıyor...

3- custom rom yüklerken cihazın SD kart hafızasındaki dosyalar silinmez (resim,müzik vs.) ama mesajlar sisteme entegre olduğu için silinir...

ama root ettikten sonra mutlaka TITANIUM BACKUP yüklemeni öneririm...sistem dosyaları dahil cihazdaki tüm yazılımın yedeğini alabilir/silebilirsin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.