Şimdi Ara

--Lg Nexus 4 Root/Rom/Kernel Bilgi Paylasimi Ana Konu-- (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
14
Favori
22.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ofarukdemir

Merhaba
    Telefonda cm12.1 yüklü dün yanlışlıkla bir uygulama üzerinden stock kerneli telefona kurdum galiba..Ve şuanda telefon boot ekranında takılıp kalıyor. Format atmadan, başka rom kurmadan yani kısacası verilerimi kaybetmeden nasıl kurtarırım telefonu??

Bende stock rom'a (6.0) Elemantalx kernel yükledim. Sonra stock kernele döneyim derken çökerttim sanırsam açılış ekranında kaldı Stock rom kuruyorum en baştan şuan.
  • Birisi yardımcı olabilir mi sabahtan beri uğraşıyorum bi türlü "backup" alamıyorum. Dediklerinin hepsini yaptım. Driver'ları test ederken de sıkıntı çıkarmıyor. Fakat backup alırken TWRP Diye birşeye gelince ADB device not found hatası alıyorum . Lütfen yardımcı olun teşekkürler

*Bir ekleme yapmak istedim . Backup a girdikten sonra dediğiniz butona tıklayınca "You need to be UNLOCKED in order for this to work." diyor. Herhangi birşeyi eksik mi yapıyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eksi-1 -- 31 Ocak 2016; 22:36:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eksi-1

Birisi yardımcı olabilir mi sabahtan beri uğraşıyorum bi türlü "backup" alamıyorum. Dediklerinin hepsini yaptım. Driver'ları test ederken de sıkıntı çıkarmıyor. Fakat backup alırken TWRP Diye birşeye gelince ADB device not found hatası alıyorum . Lütfen yardımcı olun teşekkürler

*Bir ekleme yapmak istedim . Backup a girdikten sonra dediğiniz butona tıklayınca "You need to be UNLOCKED in order for this to work." diyor Bu doğru mu ?

Cihazı unlock yaptın mı peki ? Gerçi unlock yapmadan twrp yükleyemezsin.
  • Unlock yaparsam herşeyi silecek değil mi ? Bir önceki mesajıma ekleme yaptım bakar mısın
  • Evet unoclock yaparsan herşey silinicek. Telefonun rootlu ise uygulamaları yedekleyebilirsin. Es dosya yöneticisi ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3ntativ3

Evet unoclock yaparsan herşey silinicek. Telefonun rootlu ise uygulamaları yedekleyebilirsin. Es dosya yöneticisi ile.

Hayır ne yazık ki . Telefonum rootlu değil ve içeriği kaybetmek istemiyorum
  • Arkadaşlar konu yeri değil ama ihtiyacı olan bir arkadaş ilk görsün . Elimde temiz bir nexus 4 var.Düşünen arakadaşlar pmden gelebilir.İyi forumlar..
  • Yedeklemek istediğin sadece resim,müzik vb ise yedeklersin. Uygulamaları rootsuz nasıl yedeklersin bilmiyorum.
  • Bir çözüm yolu yok değil mi ? Yani ben rootsuz backup alamayacağım Toolkit programından
  • Yedeği elimle aldım , root u attım . Rooting'e kadar geldim fakat rooting e gelince TWRP denen recovery arayüzünde loopluyor kendini sürekli. Ne yapmam lazım ?

--Edit: Telefona stock rom indirip kit ile kurdum tekrar rootladım. Sonuca ulaştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eksi-1 -- 1 Şubat 2016; 17:06:57 >
  • Gözün aydın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rootladıktan sonra kur xposed'i greenify'i keyfine bak

• arkadaşlar bir kaç soum olacak pure nexus 6,01 e gectim kernel tarsus gibi bir şey vardı onu yukledim güzel fakat çözemediğim şeyler var 1 kareye bastığımızda çalışan ekranların hepsini kapatacık tek tuş yine yok tek tek kaydırıp kapatıyorum 2 htc gibi aşşaya doğru gidio menüler 3 kernel yüklediğimde çif tıklama ile uyanma ve uyku moduna gecme ozelliği gelicekti fakat gelmedi yardımcı olurmusunuz
  • Merhaba arkadaslar. Konuyu biraz hortlatmis gibi olucam ama nexus 4 stock rom 5.1 kullaniyorum. Henuz root v.s. yapmadim fakat root yapacagima kesinlikle degecek onerebileceginiz bi rom ve karnel var mi?

Stock nexus a artilari ve eksileri olarak yazarsaniz sevinirim.
    İyi forumlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selcukutahya kullanıcısına yanıt
    +1

• quote:

Orijinalden alıntı: bermuda_18

arkadaşlar bir kaç soum olacak pure nexus 6,01 e gectim kernel tarsus gibi bir şey vardı onu yukledim güzel fakat çözemediğim şeyler var 1 kareye bastığımızda çalışan ekranların hepsini kapatacık tek tuş yine yok tek tek kaydırıp kapatıyorum 2 htc gibi aşşaya doğru gidio menüler 3 kernel yüklediğimde çif tıklama ile uyanma ve uyku moduna gecme ozelliği gelicekti fakat gelmedi yardımcı olurmusunuz

Dostum biraz geç kaldım bunları cevaplamak için ama çözümünü söyleyeyim. Pure nexus ayarlarına girip azcık araştırırsan bulursun tek tuş ile bütün programları kapatmayı. Diğeri içinde kernel aduitor indirip kur sonra ayarlardan doubletapwake i etkinleştir.

• quote:

quote:

arkadaşlar bir kaç soum olacak pure nexus 6,01 e gectim kernel tarsus gibi bir şey vardı onu yukledim güzel fakat çözemediğim şeyler var 1 kareye bastığımızda çalışan ekranların hepsini kapatacık tek tuş yine yok tek tek kaydırıp kapatıyorum 2 htc gibi aşşaya doğru gidio menüler 3 kernel yüklediğimde çif tıklama ile uyanma ve uyku moduna gecme ozelliği gelicekti fakat gelmedi yardımcı olurmusunuz

Dostum biraz geç kaldım bunları cevaplamak için ama çözümünü söyleyeyim. Pure nexus ayarlarına girip azcık araştırırsan bulursun tek tuş ile bütün programları kapatmayı. Diğeri içinde kernel aduitor indirip kur sonra ayarlardan doubletapwake i etkinleştir.

Teşekkürler . İphone 6 ya gectim artık 🤓

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler . İphone 6 ya gectim artık 🤓

Sağlık olsun. Belki başkasına yardımımız dokunur

• Arkadaşlar 2. El alınır mı bu alet? Kullanan var mı hâlâ? Çok güzel aletti zamanında. Ve pil hız için hangi rom?
  • Bu kadar çabuk mu bırakılmış bu telefon milletin para bol tabi sürekli telefon değiştiriyor . Her neyse Android 7 nougat var telefona . Bende şuana kadar hiç root atmadım . Atmak istiyorum ama bunu yapmayı öğrenmek falan uğraşmak saatlerce sürecek gibi geldiğinden daha baslayamadim. Telefon halen kullanılır tabi sorunsuzsa.Yoksa artık geçilmeli yeni nesil telefonlara . Mesela ben xiaomi mi 6 kullanmak isterdim .

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.