Şimdi Ara

★★ LG Nexus 5 Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü ★★ (491. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
109
Favori
320.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nexus cihazların özel bir yeri vardı her zaman ancak bence bu Nexus 4 ile son buldu Marshmallow gelmemesiyle. Nexus 5 ve diğerleri hiç haketmiyordu bu kaderi zaten.
  • Telefonumu alalı 2 yıl 1 ay oldu. Arada bi dokunmatik sapıtıyordu fakat belirli bir süre beklediğinde düzeliyordu. Havaların ısınması ile beraber bu durum artmaya başladı. En son bugün sabah arkadaşla konuştuktan sonra dokunmatik şu saatte kadar kendi başına takılıyordu. hard reset attım en son kendine geldiğinde dokunmatigin sağ tarafı gitmişti. Garanti bitti ekran değiştirsem düzelir mi? Kronik mı? Sıcak ta tek benimki mi sapıtıyor?

Bu mesaja eklenen görseller:

★★ LG Nexus 5 Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morkan -- 7 Temmuz 2016; 23:54:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: morkan

Telefonumu alalı 2 yıl 1 ay oldu. Arada bi dokunmatik sapıtıyordu fakat belirli bir süre beklediğinde düzeliyordu. Havaların ısınması ile beraber bu durum artmaya başladı. En son bugün sabah arkadaşla konuştuktan sonra dokunmatik şu saatte kadar kendi başına takılıyordu. hard reset attım en son kendine geldiğinde dokunmatigin sağ tarafı gitmişti. Garanti bitti ekran değiştirsem düzelir mi? Kronik mı? Sıcak ta tek benimki mi sapıtıyor?

Böyle bir kronik sorun yok dokunmatik bölüm ile birlikte komple ekranı değiştirirseniz düzelir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: morkan

Telefonumu alalı 2 yıl 1 ay oldu. Arada bi dokunmatik sapıtıyordu fakat belirli bir süre beklediğinde düzeliyordu. Havaların ısınması ile beraber bu durum artmaya başladı. En son bugün sabah arkadaşla konuştuktan sonra dokunmatik şu saatte kadar kendi başına takılıyordu. hard reset attım en son kendine geldiğinde dokunmatigin sağ tarafı gitmişti. Garanti bitti ekran değiştirsem düzelir mi? Kronik mı? Sıcak ta tek benimki mi sapıtıyor?

Böyle bir kronik sorun duymadım fakat biraz kaba kuvvet denemenizi tavsiye ederim

• ya arkadaşlar sizde sebeke kopması yaşayan var mı? Benim telefonda iki de bir sebeke gidiyor hattı başka telefona taktım şebeke kopması yaşamadım. Özellikle vodafone a geçtiğimden beri daha sık oluyor fakat başka cihazda hat kopmuyor. var mıdır bu işin kısa yolu?

• morkan M kullanıcısına yanıt
    Hocam kronik değil. Belli durumlarda bu sorun oluşabiliyor fakat kalıcı değil, düzeliyor. Öncelikle Aydın'da oturuyorum ve hava aşırı sıcak, gölge yada güneş veya rüzgarlı hava fark etmez (Sürekli sıcak). Telefonda oyundur uygulamadır bir şeyleri aktif olarak kullandığınızda (mobil veri açıkken) veya telefon şarjda iken (Özellikle şarj anında kullanılırsa) ortaya çıkıyor. Yani şöyle söyleyeyim, tel sıcak iken oluyor. Zaten burada hava sıcak birde bu bahsettiğim durumlarda iyice ısınıyor ve dokunmatik sapıtıyor. Ha bu durum LG G4 vs telefonlarda da oluyor. Telefonlar baya yanıyor açıkçası. Ama tel soğuyunca ya da en azından normal sıcaklığa gelince düzeliyor. Ki aynı sorun klima olan yerde oluşmuyor, bu yüzden tahminim sıcaktan :) .
  • Ekran arıyorum cihaz için.
    Servis fiyatları malum çok yüksek.
    Orijinal olarak tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • frenze kullanıcısına yanıt
    aliexpress, banggood ya da kart kabul eden ebay satıcılarına bakabilirsin

• theoden_00 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen dediğiniz gibi oldu. Tatil bitti kayseriye geldim serin havayı görünce dokunmatik bugün kendine geldi.. geçen senede şantiyede çalıştım -10 ları fln görüyordu o zamanda power tuşu sapıtıyordu... Kayseri Nexus için en uygun şehir diyebiliriz o zaman... :)
  • neo01470 N kullanıcısına yanıt
    Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgilendirmeleriniz için teşekkürler. Kaba kuvvetde denedim olmadı. Buzluğa attım nemlendi. dün Kayseri ye getirince düzeldi. sıcak ve nemde telefon harbiden sapıtıyor.
  • Merhaba arkadaşlar, Ben Zenfone 5 kullanıyorum da değiştirmek istiyorum artık. Sizce bu telefon onun yerine alınır mı? Ve Hâlâ alınır mı? 2. el alabailirim hatta buradaki satacak arkadaşlar da bakabilir mesaj ile konuşabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filmlove

Merhaba arkadaşlar, Ben Zenfone 5 kullanıyorum da değiştirmek istiyorum artık. Sizce bu telefon onun yerine alınır mı? Ve Hâlâ alınır mı? 2. el alabailirim hatta buradaki satacak arkadaşlar da bakabilir mesaj ile konuşabiliriz.

Zenfone 5 arkadaşımda var, nexus 5 her yönden ondan daha iyi bir cihaz onun yerini alır. Hala alınır mı sorusuna gelirsek bütçenize bağlı 1000 tl ye çıkabiliyorsanız işlemcisi daha kötü olsada gm 5 plus yada sahibinden.com dan temiz nexus 6 veya nexus 5x bulabilirsiniz
  • Arkadaşlar merhaba nexus 5 imin garantisi bitti artık telimi rootlamak istiyorum fakat hiç bir bilgim yok bu konuda biraz baktım ama tam olarak baştan güzelce anlatan bir linke ulaşamadım hiç bilmeyip ben buradan yaptım dıyebıleceğiniz ya da burdan bakarak yapabilirsin diyebileceğiniz bir yer var mıdır?
  • en!gma kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/toolkit-wugs-nexus-root-toolkit-v1-8-3-t2517778

ilacın üstteki adreste
    bu program ile root işlemi çok basit...
  • quote:

Orijinalden alıntı: filmlove

Merhaba arkadaşlar, Ben Zenfone 5 kullanıyorum da değiştirmek istiyorum artık. Sizce bu telefon onun yerine alınır mı? Ve Hâlâ alınır mı? 2. el alabailirim hatta buradaki satacak arkadaşlar da bakabilir mesaj ile konuşabiliriz.

Alma. Bu saatten sonra garantili bulamazsın. En iyi ihtimal 1-1,5 yıllık cihaz olur. Pili çok pişman eder seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatugur

http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/toolkit-wugs-nexus-root-toolkit-v1-8-3-t2517778

ilacın üstteki adreste
    bu program ile root işlemi çok basit...

hemen bakıyorum buna sürüm önemli değil dimi 6 benim telefon türkçe bir anlatım bulup deneyeceğim teşekkürler

program açılışta soruyor sürümü. oradan kendi sürümünü seçip işleme devam edebilirsin
    o programla çok basit root işlemi

• ferhatugur kullanıcısına yanıt
    dün deneyemedim şimdi deneyeceğim bir sorun olursa yazarım size hocam teşekkür ederim
  • Root işlemi bootloader kilidini kaldırmadan yapabiliyor mu?

Bir forumda root işlemi için önce bootloader kilidini kaldırmak gerektiğini okumuştum nexuslar için.
    Teşekkürler.

telimi rootladım dediğiniz gibi yaptım yabanı videolardan izledim zaten aşağı yukarı her şey aynı sıkıntısız hallettim teşekkürler üstadım
  • 
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.