Şimdi Ara

★★ LG Nexus 5 Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü ★★ (493. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
109
Favori
320.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler telefondaki ses çok az çıkmaya başladı sorun donanımsal mi yazılımsal mi anlamadım telefonun altında 2 adet hoporler var bunların birinden ses gelmiyor sizde de öyle mi yoksa benim.hoporler patladı mi

• quote:

Orijinalden alıntı: exelans3838

Beyler telefondaki ses çok az çıkmaya başladı sorun donanımsal mi yazılımsal mi anlamadım telefonun altında 2 adet hoporler var bunların birinden ses gelmiyor sizde de öyle mi yoksa benim.hoporler patladı mi

Yukarıda ki mesajda arkadaşlar son güncellemeden sonra böyle bir sorunla karşılaştığını belirtmiş sorun yazılımsal yani, ben de kurdum güncellemeyi ama bende bir sorun yok.
    Bu arada zaten telefonda stereo hoparlör yok yani 1 tanesinden ses gelmesi normal. Diğer boşluk da mikrofon vardır büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 17 Temmuz 2016; 2:07:01 >
  • Son gelen güncellemeden sonra ben de ses ile ilgili sorun yaşıyorum, telefondan çıkan ses çok azaldı. Rootlamadan veya eski güncellemeye dönmeden düzeltmenin bir yolu var mı ?

• Ses çıkışı zaten iyi değildi son güncellemeden sonra iyice bozuldu

• Beyler telefonun sesinde ciddi azalma var hoparlör tıkandı zannedip elektrik süpürge ile çektim , şimdi yazmak için girdim megersem herkeste sıkıntı varmis.

Ben ne ses kaydı duyabiliyorum , ne telefonda konuşabiliyorum, nede video izleyebiliyorum çok kötü oldu

• Son güncellemeden sonra telefonda genel bir ses kaybı var. Ahizeden milletin sesini zor duyuyorum. Özellikle dışarda telefonu atasim geliyor. Aynı şekilde zil sesi alarm sesi falan da baya bir azaldı.

• StackOverflow S kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Normalde yine iyiydi. Özellikle zil ve alarm sesi çok kötü oldu. Birisi aradiginda haberimiz olmuyor resmen. Bakalım bir düzeltme verecekler mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses sorunu bende de var alarmları duymuyorum ancak şunu farkettim şarj suren bariz uzadı 4.30 saate yakın ekran suresi alıyorum neredeyse gerçekten çok enteresan bir güncelleme oldu bu.

• Bu güvenlik güncellemesi ile sesi kısılan telefonlardan biri de benimki oldu. Ayrıca eskiden beri telefonda sinyal gücü diğer Nexus 5 lere göre zayıf. Aynı yerde arkadaşımın Nexus 5 i aynı operatörle 3G bağlantı kurarken bende sadece 2G çekiyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?

• Su ses konusunda düzeltme yapmamaları da ayrıca bir enteresan. Bundan sonra güncelleme falan yapmam.

• Son güncelleme çok kötü oldu. Karşı tarafın sesi hiç duyulmuyor. Acil çözüm bulunması gerek. Yabancı forumlarda var mı bir çözüm önerisi?

Bulan arkadaş lütfen paylaşssın
  • arkadaşlar ben root işleminden sonra TWRP yi recoverye flashladım galiba ne zaman recovery moda girsem twrp açılıyor ve güncelleme yapamıyorum şuan için güncelleme istemiyorum ama android 7 falan gelirse ben bu twrp yi nasıl iptal edicem?
  • Ben ilk başta fark etmemişim benim telefonun sesinde de ciddi azalma var. Ama konuşma yaparken filan bir sorun yok sadece alarm, müzik vs
    Bu ay içinde ara güncelleme gelicek mi yoksa gelecek ayın güvenlik güncellemesinde mi düzelticekler belli değil
  • Timberman kullanıcısına yanıt
    cihazın versiyonuna uygun stock recovery flashlaman gerekiyor
  • Arkadaşlar sabah uyandım telefon kapalı acmaya calıştım android yazıyo fakat yuvarlanan sekiller gelmedi.fakat sarja taktım bu sefer yuvarlak sekiller de geldi fakat yine acilmadı.ne yapabiririm fikirlerinizi alabilir miyi??veya benle aynı durumu yasayan oldu mu??
  • Bendede güncellemeden sonra ses kısıklığı oldu son 3 gündürde telefon kendi kendine restart atıp duruyo kendi kendine açılıp kapanıyo bazen açılmıyo uzun uzun basmak ve beklemek zorunda kalıyorum çözemedim. Sanırım güncellemeyle ilgili bir sorun.

• mahonee kullanıcısına yanıt
    Hocam yaklaşık 1 hafta önce de bende benzer sorun olmuştu. Telefona baktım kapalıydı. Açmaya çalıştım açılmadı falan. Sonra aç kapa düğmesine basıp cektim surekli. Sonra bir sure sonra android yazısı geldi ve açıldı. Sonra bir daha sorun olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: en!gma

quote:

Orijinalden alıntı: slnt

Aynen dun gelen guncellemeden sonra karsida konusanin sesini bile duyamiyorum, telefonun genel olarak sesi neredeyse yari yariya azaldi zaten cok yuksek deildi simdi durum vahim cozum olarak roottan baska alternatif varmi acaba?

hocam bir önceki sayfada arkadaşın bana önerdiği proğram ile çok basit ben hiç bir şey bilmiyordum yazın google a zaten türkçe anlatım çıkıyor ama ben yabancı da olsa video izledim öyle yaptım daha iyi oldu sorun olacağını sanmıyorum zor bir şeyi yok :)

Son güncellemeden sonra benim de ses inanılmaz azaldı. eskiden aşırı yüksek sesten dolayı mutlaka kısardım sesi. şimdi son seste bile sanki sonuna kadar kısık gibi!

Bahsettiğiniz olayı bir deniycem bakalım sonuç ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: theoden_00

Hocam yaklaşık 1 hafta önce de bende benzer sorun olmuştu. Telefona baktım kapalıydı. Açmaya çalıştım açılmadı falan. Sonra aç kapa düğmesine basıp cektim surekli. Sonra bir sure sonra android yazısı geldi ve açıldı. Sonra bir daha sorun olmadı.

android yazısı cıkıyo hatta android6 nın sımgesi de cıkıyo ama sonrası yok.En az 20 kez ac kapa yaptım
  • 
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.