Şimdi Ara

★★ LG Nexus 5 Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü ★★ (495. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
109
Favori
320.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cronaldo2

http://shiftdelete.net/android-70-nougat-dagitimi-basliyor-73898

Haberdeki tweete bakin nexus 5e android 7.0 gelmiyecekmis

Hiç sorun değil; CyanogenMod sağolsun Kaynak kodları yayınlanır yayınlanmaz CM ekibi bizim için hallederler.
  • Oh sonunda geçte olsa guncelleme(MOB30Y) geldi ve ses duzeldi. Bu sabah android update yazisini gorunce sevinmedim desem yalan olur. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slnt -- 2 Ağustos 2016; 8:03:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slnt kullanıcısına yanıt
    Bana daha gelmedi, bende yeni güncelleme ile düzelir diye umut ediyordum. Sevindim şu an :) .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexus 5 için alabileceğim kaliteli bir şarj aleti + kablo önerebilecek var mı? orijinalini bir türlü bulamıyorum.

• Muhtemelen son resmi güncellemesini aldı Nexus 5. Umarım sorunsuz bir sürümdür.

Çok yakında Android 7'nin geleceğine dair sızıntılar var ama doğru mu bilmiyorum. Muhtemelen geldikten 1 gün sonra Nexus 5'e portlanır. Böylece benim custom rom maceram tekrar başlar.
    2 sene sonra da yeni bir Nexus alarak yoluma devam ederim. Elimden Nexuslar gelip geçiyor ama seni unutmayacağım Nexus One.
  • Yeni bir sistem güncellemesi geldi.
    (MOB30Y)
    Bi önceki sürüm gibi sorun var mı?

• Arkadaşlar bilindiği gibi güç tuşuna 2 defa basınca kamera çalışıyor nexus 5 te .Benim nex 5 te ise kamera çalışıyor geri tuşuyla çıktığımda ise telefon kapanıyor .

Bu güç tuşuna 2 defa basınca kamera çalışma olayını iptal edemez miyiz acaba ?
  • quatrros kullanıcısına yanıt
    Ayarlar/ekran

• quote:

Orijinalden alıntı: endoulened

Ayarlar > Ekran ayarlarından kapatabilirsin.

Tesekkurler hocam yalnız bu telefonu çocuğa aldım çok beğendim 1 tane daha alacağım temiz cihaz satan varsa talibim

• Highsenberg H kullanıcısına yanıt
    kablo dahil

• hacılar şu zamanda nexus 5 alınır mı 2.el ne düşünüyorsunuz?
  • Kullanım şekline göre değişir. Stabilite konusunda sıkıntı olmaz zaten. Sosyal medya uygulamaları vs...

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    şarj olarak ne durumda peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: internalinferno

Eh işte 2.5 3 saate yakın ekran süresi alırsın. Günü yine kullanım yoğunluğuna göre çıkartırsın diye düşünüyorum ama çok beklentiyi yükseltme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

quote:

Eh işte 2.5 3 saate yakın ekran süresi alırsın. Günü yine kullanım yoğunluğuna göre çıkartırsın diye düşünüyorum ama çok beklentiyi yükseltme.

şuan 640XL kullanıyorum, pil olarak cihaz muazzam aşırı yoğun kullanımda dahi günü çok çok rahat çıkarabiliyor.
    Lakin cihaz baydı gibi artık. Çok pişman olur muyum nexus5 e geçsem karar veremedim.
  • quote:

quote:

quote:

şuan 640XL kullanıyorum, pil olarak cihaz muazzam aşırı yoğun kullanımda dahi günü çok çok rahat çıkarabiliyor.
    Lakin cihaz baydı gibi artık. Çok pişman olur muyum nexus5 e geçsem karar veremedim.

Nexus 5 de şarj olarak sıkıntı çekebilirsin bir de 2. El alıcam diyorsunuz çok iyi pil performansı beklemeyin

• quote:

quote:

quote:

Pil haricinde kesinlikle tatmin eder seni. Hele oyun falan oynuyorsun hiç alma söyleyeyim.

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. O zaman hiç bulaşmayım daha iyi olur benim için.
  • 
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.