Şimdi Ara

★★ LG Nexus 5 Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü ★★ (496. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
109
Favori
320.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaslar bende Nexus 5x aldim ama sarj tam anlamiyla hayal kirikligi ekran cok sarj yiyor daha 3 gun oldu alali Geri vermek konusunda kararsizim android 7 ile duzelirmi bu sorun ? Snapdragon 808 20 mm teknoloji ile bu kadar harcamamasi lazım aslında ama bilemiyorum. Varmı tavsiye vericek arkadaş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhawk -- 9 Ağustos 2016; 10:43:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefon hala güncelleniyor. Merak ettiğim bir husus var. Bu telefonun video çekim kalitesi nasıl? Club, düğün gibi yüksek desibelli ortamlarda ses kayıt kalitesinde bozulmalar oluyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni batarya almak istiyorum. Önerebileceğiniz site, aliexpress satıcısı var mıdır? Yurtiçi/yurtdışı olabilir. Batarya kaliteli olsun istiyroum. Tecrübeniz olduysa paylaşmak isterim.
  • LEONEL L kullanıcısına yanıt
    paypal kapanmadan önce ebay den almıştım. eskisinden çok üstün bir performans vermiyor. zaten alacağın batarya çok yeni olmayacağı için süper bir performans bekleme.
    elin bu işlere yatkınsa kendin değişebilirsin, youtube da videosu var
  • ferhatugur kullanıcısına yanıt
    Kendim değiştireceğim evet. Saat 11 de fişten çekip kurcalayarak 14 de pilini biterebildiğim bir bataryam var :D. nexus 3 üm varken orjinal olmayan ama kaliteli bataryalar üreten firmalar vardı. Adlarını unuttum. Şimdi de bulamadım :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Arkadaşlar bu telefon hala güncelleniyor. Merak ettiğim bir husus var. Bu telefonun video çekim kalitesi nasıl? Club, düğün gibi yüksek desibelli ortamlarda ses kayıt kalitesinde bozulmalar oluyor mu?

Video çekimi fena sayılmaz orta segment birçok telefonun üstündedir. Bazen odaklama sorunu oluyor onuda elle odaklama yaparak çözüyorum ben. Yüksek sesli bir yerde kayıt yapmadığım için ses olayına birşey diyemem.

• arkadaşlar telefonu kılıfsız kullanan var mı yada kullanılır mı

• canpolat_28 kullanıcısına yanıt
    kullanılır neden kullanılmasın? bende siyah var, kılıfsız takılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: canpolat_28

arkadaşlar telefonu kılıfsız kullanan var mı yada kullanılır mı

Ben kullanıyorum yaklaşık 2 senedir bir iki kere sağlam düşürdüm koşarken şortun cebinden düştü köşelerinde çizikler ufak göçükler oluştu ama rahatsız etmiyor beni telefonu satmayı filan düşünmediğim için
    Ekranda temperli cam kullanıyorum sadece yetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 12 Ağustos 2016; 15:31:58 >
  • Son gelen güvenlik güncellemesini yükleyen olmadı galiba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OzBuBa

Son gelen güvenlik güncellemesini yükleyen olmadı galiba ?

Önceki güncelleme ile azalan ses çıkışı, yeniden yükseldi.
    Başka da gözle görülür bir değişiklik yok.

• Arkadaşlar merhaba,

Nexus 5e arama geldiği zaman konuşmayı baslatinca karşı tarafın sesi geliyor fakat benim sesim karşı tarafa gitmiyor.Mikrifonda agriza olabilir diyorum fakat telefonun hoparlör sesini dışarı verince sesim gitmeye başlıyor. Böyle bir sorun ile karşılaşan arkadaşım var ise bilgi alabilirsiniz sevinirim. Donanımsal bir sorun gözüküyor fakat tam emin olamadın sizlere de danışmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedy35

Arkadaşlar merhaba,

Nexus 5e arama geldiği zaman konuşmayı baslatinca karşı tarafın sesi geliyor fakat benim sesim karşı tarafa gitmiyor.Mikrifonda agriza olabilir diyorum fakat telefonun hoparlör sesini dışarı verince sesim gitmeye başlıyor. Böyle bir sorun ile karşılaşan arkadaşım var ise bilgi alabilirsiniz sevinirim. Donanımsal bir sorun gözüküyor fakat tam emin olamadın sizlere de danışmak istedim.

Ayni sorun geçen sene bende de olmuştu.
    Servise verdim,ne alaka ise anakarti değiştirip gönderdiler ve sorun düzeldi.
    Eğer garantiniz devam ediyorsa hemen servise verin.

• Chrome bende eskiye göre ciddi olarak daha hızlı açılmaya başladı güncelleme filan da gelmedi ilginç

• speedy35 kullanıcısına yanıt
    Dostum aynı sorun şu aralar bendede var güncellemeden sonra oldu karşıya ses bir gidip bir gitmiyomuş. Vodafone hattım acaba ondan mı diye yeni yedek sim çıkarttım ama aynı problem devam ediyor. Birde lte çogu zaman çekmeyip Edge ye dönüyor ama telefon arama menüsünden *#*#4636#*#* çevirdiğim zaman farklı bir menü çıkıyor ordan lte yi seçince hemen edgeden LTE ye geçiyor anlayamadım valla..

• Çok severek kullandığım Nexus 5 im 26.ayında bozuldu, garanti kapsamından çıkınca bozulması fena oldu :(

Hepsiburada dan almıştım, tedarikçisi EvoBilişim e gönderdim, geri geldi, not şöyle;
    "Kısa devre sonucu ana kart arıza olmuştur, ücretli olarak swap cihaz değiştirilecek nexus 5 stokda bulunmama durumunda farklı cihaz fiyat verilecek. işlemsiz iade."

Tahminim, cihazı tamir etmek için hiç uğraşmadılar, gönderdikten 4-5 gün sonra aradığımda henüz incelenmedi dediler, 2-3 gün sonra da bu sorunu telefonda söyleyip 1300 tl karşılığı LG G4 teklif ettiler, kabul etmedim, cihazımı gönderin dedim.

Sizin bildiğiniz tamir edebilecek servis var mı, nasıl yapabilirim, cihazı tamir ettirip satabilirim veya kullanabilirim, ama bu haliyle hiç bir işe yaramaz tabiki.

Önerilerinize açığım, yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy35

Arkadaşlar merhaba,

Aynı sorun bende de mevcut, yazılımı sıfırladım, root attım, mikrofonu değiştirdim düzelmedi hocam :)

• Android 7 yayınlandı ama Nexus 5 için değil. İlk yayınlanacak olan romu kuracağım.
    https://www.android.com/versions/nougat-7-0/
  • R.I.P Nexus 5
  • CLauDio_1907 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de bir aydır var. Servise verdim tamir ettiler. Ancak bir gün sonra yeniden bozuldu
    Tekrar servise verdim. Yaklaşık 3hafta sonra onarıldı mesajı geldi. Tatil dönüşü alacağım. Bakalım bu sefer nasıl olmuş
  • 
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.