Şimdi Ara

★★ LG Nexus 5 Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü ★★ (498. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
109
Favori
320.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mic-Har

LG servisinde batarya değiştirmek istiyorum daha önce değiştirenler olduysa ne kadarlık bi fayda sağlıyor. Nexus 5imden kopamıyorum.

Bataryayı değiştirdiniz mi ?
    Benimde batarya performansı baya düştü, değiştirmek istiyorum bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 7 için Stabil rom var mıdır acep?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Android 7 için Stabil rom var mıdır acep?

Romlar çıktı 2-3 tane ama bazı özellikler çalışmıyor.
    Stabil için 1-1.5 ay daha beklemek lazım derim ben
  • SalimAydogdu kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Aceleye gerek yok o zaman :)

• Ne çalışmıyor mesela?

25 Ağustosta yazdığım romu kullanmaya devam ediyorum, tek sorunu video çekimi.
    quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

Bu romu dün geceden beri kullanıyorum bu kadar stabil olacağını düşünmemiştim. Nandroid backup alıp kullanmanızı tavsiye ederim.
    Buradan da GApps indirebilirsiniz. Yalnız microdan büyüklerini flashlamayın çünkü yer yok o kadar, pico kurun gerisini de Google Play'den indirirsiniz.

Önce romu flashlayın, boot edin, GApps flashlayın, ayarlardan Play Hizmetlerine ve Play Store'ye yetkileri verin ve Nougat'ın keyfini çıkartın.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=119823094

Birkaç rom daha çıktı ama kullandığımdan memnun olduğum için diğerlerini denemedim.
    Diğer romlar için:
    XDA Developers
    Google Nexus 5 Forum on XDA Developers
    http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development
    XDA Developers
    Google Nexus 5 Forum on XDA Developers
    http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/orig-development

• Nexus 5 gibi cihaz varmı ya. Aldığım gün rootladim 😀😀 Kaç kere rom kurdum banamisin demedi. Ama telefonu hor kullandım biraz sagi solu hep catladi 😀😀

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkay03

Çok severek kullandığım Nexus 5 im 26.ayında bozuldu, garanti kapsamından çıkınca bozulması fena oldu :(

Hepsiburada dan almıştım, tedarikçisi EvoBilişim e gönderdim, geri geldi, not şöyle;
    "Kısa devre sonucu ana kart arıza olmuştur, ücretli olarak swap cihaz değiştirilecek nexus 5 stokda bulunmama durumunda farklı cihaz fiyat verilecek. işlemsiz iade."

Tahminim, cihazı tamir etmek için hiç uğraşmadılar, gönderdikten 4-5 gün sonra aradığımda henüz incelenmedi dediler, 2-3 gün sonra da bu sorunu telefonda söyleyip 1300 tl karşılığı LG G4 teklif ettiler, kabul etmedim, cihazımı gönderin dedim.

Sizin bildiğiniz tamir edebilecek servis var mı, nasıl yapabilirim, cihazı tamir ettirip satabilirim veya kullanabilirim, ama bu haliyle hiç bir işe yaramaz tabiki.

Önerilerinize açığım, yardımlarınızı bekliyorum.

Dostum cikma anakart bak derim telefondan memnunsan

• MOB31E güncellemesini kuran varmı ? Varmı bir değişiklik ?

• Kotaless in dedigi gibi yeni romda (7.0) cok abarti bi sikinti yok en buyuk problemi video kayit ekranin sol tarafinda bir serit cikiyor ve sesi bozuk kaydediyor. Video kayit hic yapmadigim icin bi problem teskil etmiyor bende. Birde arafa bi (genelde telefonu ac kapa yapinca) su uygulama hata ile karsilasyi kapatin diyo o kadar oda bir kereligine. Stabil rom cikana kadar fena deil idare ediyor.

• Arkadaşlar telefonu 6-7 ay önce root ettim, şimdi de unroot etmek istiyorum.

Bu yöntem ile sıkıntısız unroot edebilir miyim?
  • Yeni gelen güvenlik güncellemesini yükleyen var mı? (MOB31E)

• quote:

Orijinalden alıntı: OzBuBa

Yeni gelen güvenlik güncellemesini yükleyen var mı? (MOB31E)

Yükledim bir sorun yok şu anlık
  • Arkadaşlar güvenlik güncellemesi geldi fakat indirip yüklendiğinde hata veriyor(yeşil android kafa da) sonra telefon açıliyor ve güncel diyor .ama bi süre sorna yine aynı güncelleme geliyor.Aymo sıkıntıyı yaşayan var mı?

• Bende yükledim güncellemeyi, sorun yok.

• Sarj bakımından tatmin edici bir rom vsrmi tavsiye edebileceğiniz.
    Paranoid Android kullanan varmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

Arkadaşlar telefonu 6-7 ay önce root ettim, şimdi de unroot etmek istiyorum.

Bu yöntem ile sıkıntısız unroot edebilir miyim?

Nexus root toolkit programını dene bi

• Bende de nexus 5 var ama bir yıldır kullanmıyorum kenarda yedek olarak duruyor. Telefon açıkken şarja taktığımda şarj olmuyor. Kapattığım zaman şarj olabiliyor sadece. Farklı adaptör ve kablolarla denedim birşey farketmedi. Sıkıntı ne olabilir acaba?
  • Sorun çözüldü arkadaşlar. Uzun süre kullanmadığımdan 6.0.1 den sonraki ara güncellemeleri yüklememiştim. Onları da yükleyince şarj olmama sorunu kalmadı.
  • Arkadaşlar telefona yeni bir kap taktım. Güç tuşunu pert etti. Bu durum; telefonun kronik sorun olan açılış ekranında açılıp kapanma (boot loop) sorununa sebep oldu. Sonra saçma sapan yok masaya vurma, yok açılırken seri bir şekilde güç tuşuna basma olaylarını denedim. Ben bu şekilde uğraşırken telefonun iyice içine ettim. Bu sefer ekran hepten gitti. Titiriyor açılıyor kapanıyor ama ne logo var ne bişey siyah ekran arkada ışık var ama. Her neyse problem bundan ibaret. Bunun çözümü servis ama onlar da ihracatçı garantili olduğu için alamayız diyor. İstanbul Bilişimden almıştım onların servis de berbatmış, zaten ihracatçı garantisi de bitti. Başka herhangi bir teknik servis önerisi olan var mı? Mahalle arası olur sağlam bu işten anlayan olur farketmez. Önerilerinizi bekliyorum.
  • Bir süredir bozuk olan Nexus 5 i me kavuştum
    Telefonlara android 7 gelmedi mi, bana mı gelmedi yoksa, 6.0.1 yüklü, rootlu değil.

• 
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.