Şimdi Ara

★★ LG Nexus 5 Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü ★★ (499. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
109
Favori
320.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Turkay03

Bir süredir bozuk olan Nexus 5 i me kavuştum
    Telefonlara android 7 gelmedi mi, bana mı gelmedi yoksa, 6.0.1 yüklü, rootlu değil.

7.0 güncellemesini almayacak nexus 5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Bende hala bir umut var, gecde olsa gelebilir :) .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theoden_00

Bende hala bir umut var, gecde olsa gelebilir :) .

Bu saatten sonra imkansız gibi bir şey Google hiçbir zaman bu kadar bekletmez güncelleme için
    Tonlarca rom var zaten xda da 7 serisi iyice otursun geçeriz

• Arkadaşlar. Karşı tarafa sesim gitmiyor. Mikrofon değişimine sizce ne kadar ücret oderim?

• quote:

Orijinalden alıntı: StackOverflow

Arkadaşlar. Karşı tarafa sesim gitmiyor. Mikrofon değişimine sizce ne kadar ücret oderim?

Elin yatkinsa kendin degistirebilirsin. Youtube da istemedigin kadar yardimci video var. Yanlis hatirlamiyorsam mikrofon bu parcanin ustundeydi.

www.akilliphone.com
    Lg google nexus 5 d820, d821 sarj soket mikrofon filimi
    https://www.akilliphone.com/incele/lg-google-nexus-5-d820-d821-orj-sarj-soketi-film-18469

• quote:

Orijinalden alıntı: t3ntativ3

quote:

Orijinalden alıntı: StackOverflow

Arkadaşlar. Karşı tarafa sesim gitmiyor. Mikrofon değişimine sizce ne kadar ücret oderim?

Elin yatkinsa kendin degistirebilirsin. Youtube da istemedigin kadar yardimci video var. Yanlis hatirlamiyorsam mikrofon bu parcanin ustundeydi.

https://www.akilliphone.com/incele/lg-google-nexus-5-d820-d821-orj-sarj-soketi-film-18469

Aynen bu parcadaymis mikrofon simdi baktim.

• selam arkadaşlar ben de nexus cuydum taki düne kadar. batarya değiştiriyim derken dalgınlıkla board daki connector a zarar verdim. ilanım aşağıda. yedek parça olarak yada elinde arızalı anakart olan var ise alırım satarım. inceleyebilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/m_120885806/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ondersncr -- 5 Ekim 2016; 15:16:49 >
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antbyotic -- 8 Ekim 2016; 22:18:20 >
  • Arkadaşlar yardım;

Telefonum bir anda kapandı ve hiç açılmadı. Yarım saat ne yaptıysam açılmadı. Arkasından şarja taktım, google yazısı gelip arkasından hemen kapandı ve sürekli bu işlem arka arkaya devam etti. Şu an şarjda ve hiç tepki vermiyor. Herhangi bir ışığı vs yanmıyor. Sizce sorun nedir? Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theoden_00

Arkadaşlar yardım;

Telefonum bir anda kapandı ve hiç açılmadı. Yarım saat ne yaptıysam açılmadı. Arkasından şarja taktım, google yazısı gelip arkasından hemen kapandı ve sürekli bu işlem arka arkaya devam etti. Şu an şarjda ve hiç tepki vermiyor. Herhangi bir ışığı vs yanmıyor. Sizce sorun nedir? Yardımlarınızı bekliyorum.

Sorunu kendim cozdum. Klasik reboot sorunu. Geçen sefer Google yazısı gelince sürekli açma kapama tuşuna seri bir şekilde basarak çözüme ulaşmıştım. Bu sefer ise yaramadı. Daha sonra sert bir zeminin köşesinde, teli yan tutarak açma kapama tuşunun olduğu yere sert bir şekilde 5/10 kez vurdum ve düzeldi. Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar için rehber olsun bu cevabım :)

• hxx758 H kullanıcısına yanıt
    Spigen kılıfları çok iyi. Ben onları öneriyorum. Hala satan yer varsa bak derim.

• Spigenden sasmayin. Biraz pahali ama almaya deger. Nexus 5 imde kulandim cok iyi koruyor.

• yanlış mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brabus -- 10 Ekim 2016; 22:17:42 >
  • hxx758 H kullanıcısına yanıt
    Ben spigen neo hybrid olan versiyonunu kullanıyorum, arkası şeffaf olan. Ağırlık ve kalınlık konusu doğru lakin çok iyi koruyor. Ben 3 yıl oldu neredeyse alalı telefonu. Hala çatlak vs hiç bir yerinde sıkıntı yok. Telefon yere dustu vs birçok durum oldu. Gayet dayanıklı. Kırılmaz cam kullanma gereği duymadım.

• Arkadaşlar bi sıkıntim vardı yardımcı olabilecek olan büyük dua alır
    Şimdi benim Nexusa kulaklık takılıyken ses açmaya çalıştığında sist ara yüzü durdu hatası alıyorum her defasında hatta açma tuşuna vs basılı tuttuğumda duvar kağıdını değiştiriyor telefon 2-3 snyeligine kasıyor bunun var mıdır bir çözümü

• quote:

Orijinalden alıntı: açıkmavikoyumavi

Arkadaşlar bi sıkıntim vardı yardımcı olabilecek olan büyük dua alır
    Şimdi benim Nexusa kulaklık takılıyken ses açmaya çalıştığında sist ara yüzü durdu hatası alıyorum her defasında hatta açma tuşuna vs basılı tuttuğumda duvar kağıdını değiştiriyor telefon 2-3 snyeligine kasıyor bunun var mıdır bir çözümü

Format atmayı dene yazılımsal bir şeyse belki düzelir.

• Ekim ayı güncellemesi gelmis 25 mb lık indiren var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Profes07sional

Ekim ayı güncellemesi gelmis 25 mb lık indiren var mı ?

Kurdum bir sorun yaşamadım şimdilik

• quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

quote:

Orijinalden alıntı: Profes07sional

Ekim ayı güncellemesi gelmis 25 mb lık indiren var mı ?

Kurdum bir sorun yaşamadım şimdilik

Bende kurdum pek bi değişiklik yok gibi

• Ekim güvenlik yamasinda bir hayli düzeltmeler yapılmış. Liste epey uzun. Android 7 yi vermediler bari bu güvenlik güncellemeleri kesilmez inşallah. Listeyi merak edenlere link vereyim.

quote:

https://source.android.com/security/bulletin/2016-10-01.html

• 
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.