Şimdi Ara

★★ LG Nexus 5 Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü ★★ (500. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
109
Favori
320.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler. Nexus 5 umu 1 senedir kullanıyorum. İkinci el almıştım.
    Gayet memnunum ve severek kullanıyorum.
    Benim bir sorunum var. Işık açınca 5 10 dk sonra kapanıyor ve ışığa bastığında tepki vermiyor. Sanırım ışığı açmak için kamerayı calistiriyor, çünkü kameradan ufak bir ses geliyor dikkatli dinleyince. Problem bundan da olabilir.
    Ve son günlerde sık sık kameraya baglanamiyor sorunu alıyorum. Bunun olduğu zamanlarda kameranın alti oyun oynadığımdaki kadar sıcaklıkta ısınıyor.
    Kapatıp açınca sorun düzeliyor. Kamerayla birşeyler yapsam(fotoğraf, instagram vs) yine bu hatayla karşılaşıyorum.(not: güncelleme ile alakasının olduğunu düşünmüyorum.)

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Bu sikinti beni telefondan sogutuyor. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cn_e kullanıcısına yanıt
    Hocam ışık dediğimiz fener sanırım. Sorun bence yazılımsal. Bende feneri iş gereği sürekli kullanıyorum. Bazen açmak için tıkladığında tepki vermiyor. Sizdeki gibi yani. Ancak telefonu yeniden başlatınca düzenliyor. Normalde yoktu. Sanırım 2 önceki güvenlik güncellemesi ile alakali çünkü sorun ondan sonra oluştu bende. Ama bu sorunu sürekli yapmıyor. Arada oluyor. Belki bir sonraki güncelleme ile çözülebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba nexus 5 yurtdışından geldi kayıt yaptırmadan 4 ay kullandım dün itibari ile şebeke kapandı imei olayını nasıl halledebilirim lütfen yardım edin
  • Android v7 purenexus project room kurdum, çok memnunum

• arkadaşlar parlak ekran koruyucu jelatin tavsiyesi olan var mı? Netten aldım ama istediğim gibi çıkmadı
  • hxx758 H kullanıcısına yanıt
    Hocam nette yok herhalde nereden buldunuz? Farklı rengi varsa değişiklik için bende alabilirim :)

• Arkadaşlar bugün telefonun durup dururken resetledi kendini. Normalde olduğu gibi açılış ekranı başlıyor google yazısı geliyor daha sonra 4 tane yuvarlak animasyon oynamaya başlıyor fakat ana ekrana gecmiyor. Sorun ne olabilir nasıl duzeltebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PeaceForTurkey P kullanıcısına yanıt
    Reebot sorunu sanırım. Zorlu başlatmayı yada recovery atmayı deneyebilirsin.

• Denedim olmadı hard reset attı duzelmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mic-Har M kullanıcısına yanıt
    ben kendim değiştirdim.. 15 tl ye tumsarf tan aldım. youtubeden izledim ve değiştirdim. çok kolay.. eğer bursadaysanız yardım edebilirim...
  • nexus 5 e her güncelleme gelmeyecek miydi. google bu anlayışla piyasaya sunmadı mı şimdi neden android 7 gelmiyor. uzun vadeli gitsin diye aldık google ın yaptığına bak
  • Hayır her güncellemeyi alacak diye cikarmadi. Nexuslarin özelliği cikan guncellemeyi ciktigi gibi almasiydi. Hicbir firma öyle bir garantiyi vermez zaten.

• İzmir de nexus 5 için, Orijinal batarya nerden alabilirim?
    Teknik servisler de varmıdır?

• Benim nexus 5'im de iki gundur kendi kendine açılıp kapanmaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: ademis

Benim nexus 5'im de iki gundur kendi kendine açılıp kapanmaya başladı

23. Ayda benim de öyle oluyordu. Garanti kapsamında sorunun anakartta olduğunu söyleyip değişim yapılmıştı.

Şimdi 33. Ayda ve batarya bitik artık, orijinal batarya bakıyorum.

• OzBuBa O kullanıcısına yanıt
    Batarya arayanlar için

Gearbest:BL - T9 2300mAh Replacement Li-ion Battery + Repair Tool Set for LG Nexus 5 E980 / D820 / D821http://m.gearbest.com/batteries/pp_390209.html

• Masadan kalkarken telefonu elimle kavradim bi baktim ekran kirilmiş sol taraftaki ses acma butonunda catlak vardi zaten ordan baslamis mozaik seklinde catlama var suan ekranda dokunmatikte sorun yok nerden alabulirim bu ekrani ve kendim degisim yapabilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Masadan kalkarken telefonu elimle kavradim bi baktim ekran kirilmiş sol taraftaki ses acma butonunda catlak vardi zaten ordan baslamis mozaik seklinde catlama var suan ekranda dokunmatikte sorun yok nerden alabulirim bu ekrani ve kendim degisim yapabilir miyim ?

Nexus 5 ekran diye aratırsan çıkıyor siteler. YouTube da bir sürü montaj video su var.

• 2014te aldım Nexusumu, bana mısın demiyor hala su gibi ulan:D

Hepinize ayrı ayrı

• Arkadaşlar merhaba,

Nexus 5 ime pixelde kullanılan romu kurma şansım varmı ? Varsa, rom yükleme konusunda tecrübeli arkadaşlar nasıl yapılacağını açıklayan bir yazı hazırlayabilir mi?

Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.