Şimdi Ara

★★ LG Nexus 5 Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü ★★ (497. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
109
Favori
320.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk romu denerken 2. de gelmiş. Günlük kullanmak için değil tabiki, ama kısa zamanda taş gibi romlar gelecek gibi.

İkinci rom -herşey çalışıyor gibi-:
    plus.google.com
    Oturum açın - Google Hesapları
    https://plus.google.com/u/0/+ChirayuDesai/posts/5bg9ncGeo2s

İlk rom -camera, bt çalışmıyor-:
    XDA Developers
    AOSP [7.1.2_r33]Nougat for Nexus 5 [NZH54D] [25/10/2017]
    http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/orig-development/wip-aosp-nougat-nexus-5-t3446875

Ekleme: Nexus 5 DH'de bitmiş, hiç ilgilenen yok. O kadar kullanıcı nereye gitti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kotaless -- 24 Ağustos 2016; 23:27:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

İlk romu denerken 2. de gelmiş. Günlük kullanmak için değil tabiki, ama kısa zamanda taş gibi romlar gelecek gibi.

İkinci rom -herşey çalışıyor gibi-:https://plus.google.com/u/0/+ChirayuDesai/posts/5bg9ncGeo2s
    İlk rom -camera, bt çalışmıyor-:http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/orig-development/wip-aosp-nougat-nexus-5-t3446875

Ekleme: Nexus 5 DH'de bitmiş, hiç ilgilenen yok. O kadar kullanıcı nereye gitti?

Sonunda geldi rom'lar :) bende denicem en kısa zamanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Heyecan ile bekliyoruz 7.0 romlarını
  • nexus 5 arıyorum

uygun fiyatlı olmalı çok temiz olmasına gerek yok

ekranında kullanımı etkilemeyen çatlak da olabilir

değişik romları denemek için istiyorum

teklifler pm den
  • Benim de mikrofonum çalışmıyor,sorunu çözen oldu mu?

• Bu romu dün geceden beri kullanıyorum bu kadar stabil olacağını düşünmemiştim. Nandroid backup alıp kullanmanızı tavsiye ederim.
    Buradan da GApps indirebilirsiniz. Yalnız microdan büyüklerini flashlamayın çünkü yer yok o kadar, pico kurun gerisini de Google Play'den indirirsiniz.

Önce romu flashlayın, boot edin, GApps flashlayın, ayarlardan Play Hizmetlerine ve Play Store'ye yetkileri verin ve Nougat'ın keyfini çıkartın.

• Ekran camı arıyorum.

Cihaz çalışıyor ama ekranin sağ ust kısmı özellikle telefonun içi gözüküyor resmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yldrmakshr Y kullanıcısına yanıt
    ben serviste yaptırdım
    hatta önceki mesajlarımda gördüyseniz, servis ilkinde yaptı 1 gün sonra yeniden bozuldu. sonra tekrar verdim bugün aldım.
    bakalım kaç gün gidecek
  • LG servisinde batarya değiştirmek istiyorum daha önce değiştirenler olduysa ne kadarlık bi fayda sağlıyor. Nexus 5imden kopamıyorum.

• Nexus5 görüntü yukarı aşağı sallanıyor kıpır kıpır yerinde durmuyor. Bu sorunu yaşayan var mı bu aralar yaşıyorum bu sıkıntıyı???

• Kamera bağlantısında sıkıntı yaşayan var mı?? İlk başta kamera ya hiç bağlanmadı kapatıp açtım açınca arka kamera çalışmaya başladı ama ön kamera ya baglanamiyor hiç bir uygulamada geçiş görünmüyor artık arada bir kameraya baglanamiyor kapatıp açınca bağlanıyor ama hiç bir şekilde ön kamera yı gormuyor acaba fabrika ayarlarına dondursem duzlelir mı ?? Böyle bir sorun yaşayan var mı? Bi yardımcı olur musunuz??

• ummet_N5 U kullanıcısına yanıt
    Ben uzun zamandır cihazı kullanmıyorum.
    Ama bu tarz sorunlar yazılımsal olabilir.
    Uzun zamandır fabrika ayarlarına dönmüyorsanız, bir fabrika ayarlarına dönün.
    Hatta mümkünse recoveryden full wipe yapın cihaza.

Belli periyodlarla cihazın sıfırlanması faydalı olur.
  • frenze kullanıcısına yanıt
    Bu cihazı alalı 2bucuk sene oluyor sadece 1 kere fabrika ayarlarına dondurdum yaklaşık 2 seneye yakın hiç fabrika ayarlarına döndürmedim inş ondandır. Deneyecegim tavsiye icin teşekkürler..

• ummet_N5 U kullanıcısına yanıt
    Çok uzun bir süre
    Şahsi fikrim ve tavsiyem en fazla 6 aylık periyodlar ile fabrika ayarlarına dönmeniz.
    Umarım düzelir. Kolay gelsin.
  • Arkadaslar merhaba, 6.0 marsmallow guncellemesinden sonra kamera açılmıyor. Bilgisi olan var mı acaba?
  • arkadaşlar istanbul bilişimden 16 gb alıp benim gibi pişman olan var mı 200 tl daha verip 32 almadığım için çok pişmanım satmak da istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: canpolat_28

arkadaşlar istanbul bilişimden 16 gb alıp benim gibi pişman olan var mı 200 tl daha verip 32 almadığım için çok pişmanım satmak da istemiyorum

Müzikleri Spotify ile dinliyorum fotoğrafları da ara sıra pc ye yedekliyorum ucu ucuna yetiyor diyebilirim ortalama 10gb doluyor bu kullanımda

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    uygulamalar tek başına yetiyor hafızayı doldurmaya zaten başka bişeye gerek kalmıyor.
  • Bazı arkadaşlar mikrofon sorunundan bahsetmiş;
    Aynısı bende de oldu. Normal konuşmada karşıya ses gitmiyordu. Ancak hoparlör açınca karşıya ses gidiyordu. Dolayısıyla yazılımsal problemdir diye düşündüm. Ancak sorunun kaynağı mikrofon kablosundaki temazslık gibi birşey. Bu videoda olduğu gibi arka kapağı açıp araya birşey sıkıştırarak problemi çözmüşler. Ben de bu şekilde çözdüm.
    Bu arada hoparlör açınca karşıya ses nasıl gidiyordu onu da anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorne Malvo -- 4 Eylül 2016; 2:04:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lorne Malvo

Bazı arkadaşlar mikrofon sorunundan bahsetmiş;
    Aynısı bende de oldu. Normal konuşmada karşıya ses gitmiyordu. Ancak hoparlör açınca karşıya ses gidiyordu. Dolayısıyla yazılımsal problemdir diye düşündüm. Ancak sorunun kaynağı mikrofon kablosundaki temazslık gibi birşey. Buhttps://youtu.be/Af5DvIZwSss videoda olduğu gibi arka kapağı açıp araya birşey sıkıştırarak problemi çözmüşler. Ben de bu şekilde çözdüm.
    Bu arada hoparlör açınca karşıya ses nasıl gidiyordu onu da anlamış değilim.

Telefonun üstünde de mikrofon var. Hoparlörü açınca o da devreye giriyor.

• 
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.