Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
telefonu daha önce 2 el olarak aldım ve 2.ci telefon olarak kullandım. telefon pasaport kayıtlı .telefon yaşına göre iyi durumda ama telefonda bir iki sorun bulunmakta öncelikle batarya durumu iyi değil günü çıkmaz youtube de video izlerken 2 saat dayanıyor sadece video, oyun oynarsam kafa topu 1,5 saat, hiç internet kullanmayıp sadece görüşme yapsam günü çıkarıl. birinci sorun arka kapağın bir kaç tırnagı kırık ve tam tutmuyor. ikinci sorunda mikrofon arka kapağı bastırınca çalışıyor dişleri tutmadığı için mi çalışmıyor boşlukmu yapıyor çözemedim youtubede bir kaç fix çözüm yolunu denedim mikrofon çalışıyor ama bu sefer de fazla çalışıyor ortamdaki tüm sesleri algılıyor karşı tarafa yanımdan gecen kişilerin konuşmaları bile gidiyor bu yüzden bu yöntemleri kullanmaktan vazgeçtim. resimlerde kırmızı daire içine aldığım yerin süngeri patlak sanırım detaylı resimlerini çektim parça amaçlı kullanılabilir ekranı kırık arızalı nexus5 varsa. resimleri iyi inceleyin ona göre teklif verip alıp alıcısına hayırlı olsun fiyat 220 tl telefonun kutusu bulunmakta sadece telefon gönderilecektir sarj aletini kullanıyorum.yanında kırılmaz cam ve 2adet kullandığım kılıf gönderilecektir