Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LG OLED 55C7 TERTEMİZ SORUNSUZ SATILIK Satın Al 15 Şubat 2021 00:06 1 1 LG OLED 55C7 TERTEMİZ SORUNSUZ SATILIK 12/05/2018 tarihinde İzmir Optimum AVM de bulunan LG mağazasından alınmıştır. Normalde üründen gayet memnunum hiçbir şikayetim yoktur değiştirmemin tek sebebi CX55 modelini almak istiyorum yeni nesil oyun konsolu kullandığım için sadece bu sebepten satıyorum televizyonum sorunsuz ve tertemizdir İzmir içi elden teslim edilir diğer illere kargo ile tüm parçaları eksiksiz tamdır kutusuna dair. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 7800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SIFIRDAN FARKSIZ BTWIN TILT 500 (hiç kullanılmadı) Assassin's Creed Valhalla - P2 (Referans İlanıdır.) Nintendo Switch Pro Controller (10 günlük) Hyperx CloudX Flight Xbox Series X Kablosuz Kulaklık