< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 9 Ocak 2016; 0:18:33 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 9 Ocak 2016; 0:18:33 > |
Allaha Şükür Davamız bitti. Davamın kabulü ile Tv nin LG firmasına iadesine 8.900 Tl.nin dava tarihinden itibaren yasal faizinin davalıdan alınarak davacıya verilmesine karar verildi. Ayrıca dava masraflarınında davacıya verilmesi konusu kararda belirtileceği sonucu çıkmıştır. LG Firması yine katılmadı mazeret dilekçesi vererek davayı uzatma derdine düştü. mahkeme bugüne kadar hiç bir davaya katılmadığı tüm celselerde mazeret dilekçesi verdiği bunun yargılamayı uzattığı gözetilerek mazeretinin reddine karar verdi. Adalete güvendik ve sığındık. Ayrıca LG firmasını bu utanmazlık boyutundaki tavrı nedeniyle kınıyor ve nefret ediyorum. Elinize ne geçti LG, haklı davamı siz çözseydinizde burdan size teşekkür etseydik. Tekrar alacağımız tv LG olsaydı iyi olmazmıydı. Ne kadar müşteri kaçırdığınızın farkındamısınız. LG firmasının suçu yok o bir tabela türküyede o firmayı yönetenler aciz ve ahlaksız. korenin yerinde olsam bunların hepsini kapının önüne koyarım. Şimdi hem TV yi geri alacanız Parayı yasal faiziyle geri ödüyeceniz. Mahkeme masraflarını karşılıyacaksınız hemde avukata vekalet ücreti ödüyeceksiniz. hemde bu sebepten dolayı yüzlerce kişi bu tv yi almaktan vazgeçti. aciz yeteneksiz yöneticiler kurumu böyle yönetirler.
|
Benim anlatamadığım konu şu aslında. ben bunu çok yazdım yine yazayım son olsun. Mesele çıkmaz yada şu markada çıkar bu markada çıkmaz meselesi değil. Bütün markalarda problem çıkar.Esas konu şu bir problemle karşılaştığında müşterisine karşı saygılı olan problemini çözmek için gayret eden müşterisini mağdur etmeyen firma tercih edilmeli. LG gibi bu kadar yüksek maliyetle tv alan bir müşterisine bu kadar ağır ayıplı mal ile karşılaşmasına rağmen hiç bir şey yokmuş gibi davranan müşterisini mahkeme kapılarında süründüren mahkemede haklılığım çıktıktan sonra tamam diyen bir firmadan mal alınmaz. Ben 10.000 Tl ye tv alıyorsam gözüm kapalı almalıyım aslında sorun çıkmaması gerekir çıkarsada firma bunu özür diliyerek değiştirmeli. Benim olayım ufak bir olay değildi tv nin başına gelecek en büyük sorun Tv tümüyle logolarla ve şeritlerle kaplı ayrıca ölü piksel de mevcut LG müşteri hizmetleri bu normal bu değişim gerekmez diyorsa birdaha LG nin kapısından geçilmez. meselnin özü bu.
|
Bu iş burada bitmeyecek. Ticaret İl Müdürlüğüne ayrıca tüm bu gelişmeleri mahkeme kararlarını sunup kanunda açık ve net yazılı olan ayıplı ürün 6 ay içerisinde değiştirilir hükmünü uygulamadıklar için ilgili firmalar hakkında suç duyurusunda bulunacam. burdanda 1.000 tl ile 100.000 tl arasında idari para cezası almaları demek. dinsizin hakkından imansız gelirmiş. bunlar saflığımızı çok kullandılar yeter artık.
|
Birde iyi tarafı var unuttuğun kanal varsa tv ye bakınca aklına geliyor. bütün kanallar ekranda mevcut. bir kanal seyrederken 20 kanalı seyretmiş gibi oluyorsun. teknoloji bu demekki biz olayı çözemedik. aynı anda 20 kanal seyretmek teknolojinin son noktası. teşekkürler lg. teşekkürler lg türkiye müşteri hizmetleri.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 11 Ocak 2016; 10:53:28 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 12 Ocak 2016; 9:38:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|