Şimdi Ara

Lg Oled CX vs Sony XH9505 (Hangisini almalıyım?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Altyazı da kamera iso diğerinin bloomingi olduğundan artırıp yaydığını ancak gerçek hayatta öyle görünmediğini yazıyor ;) ahahaa bu vincentin videosu konu altyazı değil model karşılaştırması ve pazarlamacıların bunu manıplasyonlar kullandığını bildiği için özellikle yazıyor... Yav bir lisanın bile yok algıya soyunuyorsun rezil oluyorsun yazık sana ahahaaaa :)

Lg Oled CX vs Sony XH9505 (Hangisini almalıyım?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dağlar kadar fark var diyip manüplasyon için rtings den copy paste yapıyor ok güzelim xh90 la xh95 i rtings karşılaştırmış onu paylaşsana? Dağlar kadar fark varmış yaa dağlar kadar! Ahahaaaaa yav yazık sana ya çok inciniyorsun yapma bunu kendine :))))

• Ptolomeo kullanıcısına yanıt
    Sony tv iyidir hoştur da elektrik tüketimi yüzünden boştur. Lg tv ile karşılaştırdığımda nerdeyse 2 kata yakın tüketimi görülüyor. Belki faturaya çok bişey yansıtmaz ama bilgisayar kasası tvnin arkasında çalışıyor gibi tdp değerleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

Sony tv iyidir hoştur da elektrik tüketimi yüzünden boştur. Lg tv ile karşılaştırdığımda nerdeyse 2 kata yakın tüketimi görülüyor. Belki faturaya çok bişey yansıtmaz ama bilgisayar kasası tvnin arkasında çalışıyor gibi tdp değerleri var.

Tüketimle ilgili seçimize saygı duymakla beraber benim için geçerli bir sorun değil (araştırmadım gerçekten dediğiniz kadar fark var mı bilemiyorum) zira benim istediğim resim kalitesi için 3 katı tüketim de olsa sorun yok. Şunu da belirteyim özellikle fald panellerde arka aydınlatma stabil seçilip aydınlık düşürülerek ya da benzeri bazı görüntü ayarları değiştirilerek tüketim düşürülebilir ve esasen az tüketim değerine sahip tv ler de de bu görüntü işleme seviyesi olmuyor. Fald bir sony ile fald lg yi edge led sony ile de edge led lg tüketimlerini karşılaştırmak daha doğru bir yaklaşım olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.