Bildirim
Lg Oled CX vs Sony XH9505 (Hangisini almalıyım?) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Sony tv iyidir hoştur da elektrik tüketimi yüzünden boştur. Lg tv ile karşılaştırdığımda nerdeyse 2 kata yakın tüketimi görülüyor. Belki faturaya çok bişey yansıtmaz ama bilgisayar kasası tvnin arkasında çalışıyor gibi tdp değerleri var. -
quote:
Orijinalden alıntı: artemisbd
Sony tv iyidir hoştur da elektrik tüketimi yüzünden boştur. Lg tv ile karşılaştırdığımda nerdeyse 2 kata yakın tüketimi görülüyor. Belki faturaya çok bişey yansıtmaz ama bilgisayar kasası tvnin arkasında çalışıyor gibi tdp değerleri var.Tüketimle ilgili seçimize saygı duymakla beraber benim için geçerli bir sorun değil (araştırmadım gerçekten dediğiniz kadar fark var mı bilemiyorum) zira benim istediğim resim kalitesi için 3 katı tüketim de olsa sorun yok. Şunu da belirteyim özellikle fald panellerde arka aydınlatma stabil seçilip aydınlık düşürülerek ya da benzeri bazı görüntü ayarları değiştirilerek tüketim düşürülebilir ve esasen az tüketim değerine sahip tv ler de de bu görüntü işleme seviyesi olmuyor. Fald bir sony ile fald lg yi edge led sony ile de edge led lg tüketimlerini karşılaştırmak daha doğru bir yaklaşım olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X