Şimdi Ara

LG oled full hd vs 4k???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Yeni bir televizyon almam gerek. Oled olsun istiyorum. Bir çok yazı okudum forumda. Genel olarak benim anladığım 4K almanın şu an için çok bir anlamının olmadığı yönünde. 4k ile full hd oled ler arasında yaklaşık 3-4 bin lira fark var. Yeni evlenen biri olarak çok yüksek bir meblağ benim için. PS4 pro almayı da planlayan biri olarak, sizce terccihim hangi yönde olmalı?

Almak istediğim televizyon seçenekleri şunlar:
    LG 55C6V ---http://www.hepsiburada.com/lg-55c6v-55-140-ekran-4k-uydu-alicili-smart-curved-oled-tv-p-HBV000002NTCZ
    LG 55EG910V ---http://www.hepsiburada.com/lg-55eg910v-55-140-ekran-full-hd-uydu-alicili-curved-3d-smart-webos-2-0-oled-tv-p-EVLG55EG910V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyolal -- 4 Mayıs 2017; 18:40:3 >

• Ps4 Pro almayı düşünüyorsanız tercihiniz 55c6v olmalı. Çünkü ps4 pro 4k destekli , yazık olur o güzelim konsola.
    55c6v ile 910v arasında, 4k+HDR+Harman Kadron ses gibi bir kaç özellik farkı var. Birdehttps://www.cimri.com/televizyonlar/en-ucuz-lg-55c6v-oled-tv-fiyatlari,32219974 buradan fiyatları takip et günlük olarak değişiklikler olabiliyor. Ben pazartesi günü n11'den 7.800'e c6 aldım
  • cevabınız için teşekkür ederim. bir süre daha beklememde fayda var o halde.. konsol almayı düşünüyorum çünkü, dediğiniz gibi yazık olur..
  • Lg de anakart sorunu çok yaşanıyor. Ben aldım ve 1.5 yıl sonra anakart sorunu yaşadım. Şikayetlerin çoğu anakart üzerine zaten. Ayrıca şu an 4k almanın gerçekten bir anlamı yok. Bütçenizi sarsmayın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabınızı dikkate alacağım, teşekkürler..
  • ben lg eg910 v oled kullanıyorum iyi halli hdmı 1.4 çıkışa sahip laptopum bağlı sadece bluray remux izliyorum sırf gece olsun o siyahların tadını alim diye tv izlemeyi kestim sürekli kanal logosuda olmuyor al bir eg910v sinema için ohh be hayat var dersin uğraşma led tv,lerlen
  • 4k bluray yaygınlaştı Bence FHD alınmaz bu arada lg c7 nin fiyatı ne olur?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Benim de aklım çok kayıyor dediğiniz modele ama sonra pişman olmaktan korkuyorum. 2-3 yıl sonra hala 4K aktif kullanılmayacak olursa 4K lı oled e o para vermek çok saçma. Ps4 pro için de kafam karışık açıkcası..

yalnız bir de şu var, bu fiyata anca 55ks8500 alınabiliyor Samsungdan. 4K olması dışında bi avantajı yok benim için. @MERNEPTAH

• quote:

Orijinalden alıntı: nyolal

Benim de aklım çok kayıyor dediğiniz modele ama sonra pişman olmaktan korkuyorum. 2-3 yıl sonra hala 4K aktif kullanılmayacak olursa 4K lı oled e o para vermek çok saçma. Ps4 pro için de kafam karışık açıkcası..

yalnız bir de şu var, bu fiyata anca 55ks8500 alınabiliyor Samsungdan. 4K olması dışında bi avantajı yok benim için. @MERNEPTAH

4k dediğin sadece satış pazarlaması 4k,ya 1080p gibi önem bile vermiyor firmalar, 4k yenilikçi ileriye dönük yatırım, ama erken piyasaya sunulmuş sistem, i7 3.nesil işlemci bile HEVC 265 Codecli 100mbps bitrate akışına sahip videoda bile kasıyor, işlemci kasmıyor codec sıkıntısı olduğu için video kasıyor...birde öyle algı yarattılarki insanlarda 4k,dan gerisi artık alınmaz vs vs yahu gerçek 4k'nın bak gerçek diyorum' tadını ancak 65 ve üstü panelde alırsın, yoksa adama sorarlar 1080p neyine yetmiyor,sen oled al oledide film izlemek için kullan, normal tv izlemek için 700 liralık 40 ınç işini görecek sadece tv izlemelik bir tv al yaslan arkana, yoksa arka aydınlatmalı led lcd,tv aldınmı yok niye burası böyle yok biye şöyle dert yanarsın..ben 15 led tv değiştirdim ev parası verdim, sıkıntıda başka birşey değil ona göre iyi tartın ölçün..

• nyolal kullanıcısına yanıt
    Benim oled full hd zati (eg910v) modeli bir arkadaşım ani paraya sıkıştı ve 3500tl tuz parasına bana verdi

LG oled full hd vs 4k???
    valla çok çok iyi denk gelmiş :) yalnız söylediklerinizden sonra bu modele ikna oldum sanırım. cevaplarınız için teşekkür ederim :)
    bluray remuxları nereden indiriyorsun abi ya?
    Bana denk gelmedi bi türlü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.