Şimdi Ara

LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
48
Favori
45.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam evet gelecek bilgisi aldım sorun yok gibi duruyor gecikmelide olsa gelecek büyük ihtimalle,
    Hocam ayak standından bahsediyorsan eğer mağazalara gelmiyor sadece yetkili servis sipariş üzerine getiriyor bilginiz olsun.
    Türkiye'nin her yerine ücretsiz sigortalı kargo ile gönderim yapıyoruz.
    İyi forumlar.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Cevaplariniz icin tesekkur ederim,zahmet olmaz ise standin fiyatini ogrenme sansiniz olur mu?
    77 inch icin talibim,geldigi zaman buraya haber salarsaniz benim gibi bekleyen bir kac kisi var.
    Dolar kurundan korktugum icin ciddi ciddi 65 dusunuyordum,siz gelicek deyince beklemeye karar verdim.77 inch gercekten boyut olarak farkli oluyor.Insallah fiyat cok cok ucuk olmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yuntech89 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam stand fiyat bilgisi yok ama 15 bin civarında bir fiyat çıkabilir karşınıza
    Aman Burak bey naptin,stand 15 bin lira,tv gelene kadar 100 u gecer buyuk ihtimal,nasil olacak bu isler bilemedim
    Neyse gelsin bakalim bu G77 de oyle karar verelim.Seneye C77 bekleyeyim diyorum hazir standli olarak belki panel mla olur,ama fiyat ne olur kestiremiyorum bu ulkede...

Hocam G3 serisinin satış fiyatı bence 120 bin ile 140 arası bir fiyattan satışa açılacak.
    Anladim tesekkurler,siz yine giris yaparsa bilgilendirirseniz sevinirim,dedigim gibi burda 3-4 kisi 77 inch i takip ediyor.

Hocam genel bilgi veririm, benim çevremde 15 20 kişi bekliyor bu ürünü LG den 50 adet sipariş verdik gelir gelmez genel bilgi veririm buradan.
  • @Burak_Keskin06 burak bey merhaba, c3 42'' ne zaman gelecek ve fiyat bilgisi mevcut'mu acaba ?

• SerkanKaplan S kullanıcısına yanıt
    Hocam ay sonuna doğru gelecek aldığım bilgi o şekilde fiyat bilgisi ulaşmadı henüz

• Fiyatlarda %8 %12 artış olacak bir çok modelde ürün düşünen varsa direk alsın bence

Hocam bizim gibi 77 bekleyenlerde alsin mi?65 ligi mi dusunelim zam gelmeden

Hocam 77 istiyorsanız samsung alın geçin bence zam gelmeden. Arada çok fiyat farkı olacak g3 ile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam tercih sizin bu durumda 65G3 lerde artış oldu zaten diğer hafta 1 artış daha olacak muhtemelen.
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiye icin saolun da samsung kumanda bitiriyor beni,iki tv yide kullandim lg kumanda fersah fersah ileride arayuzde ayni sekil

Ok hocam valla arada kaldim,77 cikarda 65 ile arada cok fark olmaz ise fiyat olarak,baya pisman olurum

Hocam 40 50 bin fark olacak neredeyse şimdi alacağınız 77s95c ile ileride alacağınız 77g3 arasında. Şu an samsung zam yapmadı. Lg 65lige zam yaptı. 77lik stokta yok zaten. Arayüz ve kumanda için 40 50 bin farka değer mi hiç. Tercih sizin.

Şu an 77s90c 72 73 civarlarindaydi en son
    77s95c 83 civarlarında.

Lgnin 65ligi bile 80 civarında. 77ligi 110 120 bin olur gelene kadar.

Lgnin mantıksız fiyatları nedeniyle ben de samsunga geçtim lgden. Maddi problem sıfırsa bir şey diyememem tabii.

Hocam tercih sizin 65 yeterli diyorsanız bence zaman kayıp etmeden direk alın küçük gelir diyorsanız 77 bekleyin.
  • QRX kullanıcısına yanıt

Arayüz ve kumandayı hafife almayın hocam. Benim anne-baba 70 yaşında. LG TV’yi o kadar kolay kullanıyorlar ki. Normalde telefon kullanırken zorlanan insanlar, uzaktan kumanda da tuşa basıp sesli komut verirken eğleniyorlar. :))

Not. Ben de 65”G3’ün gelmesini bekliyorum. 2019’da 55’lik bir Lg oled almıştık Burak hocamın tavsiyesiyle, hala severek kullanıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 10 Haziran 2023; 23:11:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Hocam 40 50 bin fark olacak neredeyse şimdi alacağınız 77s95c ile ileride alacağınız 77g3 arasında. Şu an samsung zam yapmadı. Lg 65lige zam yaptı. 77lik stokta yok zaten. Arayüz ve kumanda için 40 50 bin farka değer mi hiç. Tercih sizin.

Şu an 77s90c 72 73 civarlarindaydi en son
    77s95c 83 civarlarında.

Lgnin 65ligi bile 80 civarında. 77ligi 110 120 bin olur gelene kadar.

Lgnin mantıksız fiyatları nedeniyle ben de samsunga geçtim lgden. Maddi problem sıfırsa bir şey diyememem tabii.
    Tavsiye icin tesekkurler.

Hocam dedigim gibi aslinda c3 77 benim icin cok daha iyi cunku stand la geliyor ama panelin eski olmasi beni yeni panelli g3 e yonlendiriyor ordada stand yok,bekleyelim su 77 g bir gelsin bakalim,bekleyerek iyi yapmadigimin da farkindayim ama 65 yetmeyebilir suan 55 inch kullaniyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuntech89 -- 12 Haziran 2023; 0:16:23 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.