|
LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU (12. sayfa)
-
-
Tamamdir tesekkurler sizede hayirli isler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Haber icin tesekkurler,yuvarlak konusmuslar yine,tam tarih sudur budur yazmamislar
C/G3 lerde çift tuner var mı? Kablodan bir kanalı izlerken diğerini kayıt edebiliyor yada PIP ile izleyebiliyor muyuz?
Vatan'dan sipariş ettim bir tane 65G3.. Malesef tek tuneri varmış ama olsun. 78k₺ - 7k₺ de benzin kuponu ile 71k₺ ye geliyor...
Baktım, LG de PVR yokmuş! Sene 2023... İade ettim bende...
https://www.epey.com/televizyon/lg-oled65g36la.html burada yazıyordu PVR desteklemediği. Sonradan şüpheye düştüm. G3 hakikatende canlı yayını durdurup geri alıp tekrar oynatamıyor mu? Yayın kayıt edemiyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EUA_ -- 13 Haziran 2023; 22:54:21 > -
arkadaşlar dizipal den dizi izlemek istiyorum
web den açıyorum
Reklamlar vs çıkıyor geç diyorum.
Dizi başlamıyor neden olabilir , pc ve telefondan açtım izleniyor.
Başka browser kurabilirmiyim LG tv ye
Veya özel ayarları mı var neden filmi açmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 65 c3 elinizde varsa fiyatı ne kadar?
@Burak_Keskin06
Hocam bu hafta stoklarımıza giriyor 62.500 fiyatı var yanında 7.000 tl opet yakıt kampanyası var -
65inc g3 62.5k mi .
Neler olmus fiyata. 65 b9 13bin tlye almistim vay be.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tr de boyle aç gözlü firmalar.yurt disinda yasayan varsa baya ucuzlar.amerika best buy da hafta sonları 1700 dolar 65c3,1400 dolarada 65c2 oluyor.
Bu arada amerika da samsung qd-oled daha pahali ama tr de lg oled daha pahali bu da ilginç .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 15 Haziran 2023; 17:25:38 >
Hocam bu daha indirimli fiyat ve bu fiyat üzerinden artış olacak. -
42 C3 geldi mi?
-
Hocam henüz gelmedi bekliyorum. -
Hayır g3 değil c3 62,5 k. G3 daha pahalı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba bende 55inch ebatinda olani aldım. Güya ekranı korusun diye ekran koruyucu aldım ama almaz olaydım. Ekranı bildiğiniz aynaya çevirdi. Bebek çizgi filminde bile yansıma izleyince iade etmeye karar verdim. Ayrıca ekran koruyucu bildiginiz statik elektrik ile öyle bir yükleniyor ki etrafta bulunan kağıtları üstünden temizlek işkence ayrıca ekrana da yapışıp ekranda gök kuşağı oluşturdu. Tabiki iade almamak için bin dereden su getiriyor firma. Artık uğraşacağız ama ümidim de yok iade etmekten. Hem yaşadıklarımı paylaşayım dedim. Hem de hiç sorunsuz bu TV ye uygun ekran koruyucu bilen var mı acaba? Şimdiden teşekkürler
Hocam ben ürünün satış sayfasına girdim, oradaki resimlerde bile parlama görünüyordu.
en mantıklısı kaliteli bir cam kestirmek olur sanırım.
Bilmiyorum aynı marka mı ama ürünün kodunu yazıp aratınca hep aynı markanın tek ürünü var. Konu ile firmayla iletişime geçince Tabiki patlayacak cevabını gayet saygı sınırlarını aşarak verdiler. Firmanın iddiası şu, abartmıyorum Aynen şu şekilde
1-Ürün Parlar ve yansır biz aksini iddia etmedik.
2-Karanlık film izleyeceksiniz veya oyun oynayacaksın sattığımız ürün aşırı Parlar
3-Ama standart çözünürlükte oled de ulusal kanal izlerseniz Tabiki siyah renk olmayacak ürün performansı o zaman kabul edilebilir. ( O da parlamaz değil görece az Parlar)
Şunu anlamamışlar bu OLED TV bunu uyduda ulusal kanal izlemek için o kadar para bayılmıyoruz. - ki onda bile parlama ve yansıma var-Yaptığınız ürün bu TV için yetersiz. En azından müşteri ile dalga geçme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailker -- 16 Haziran 2023; 23:1:9 >
Sonuçta internetten satın aldınız, denemeden, görmeden, bilmeden. 14 günde koşulsuz iade hakkını bunun için veriyorlar. İade edin mutlaka hocam
Hocam internet üzerinden alınan ürünlerde yetkili servis tarafından ürün kurulumu olduysa eğer iade edemez, üründe herhangi bir sorun sıkıntı varsa yetkili servis rapor tutarsa iadesi olur.
İyi forumlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X