Merhabalar, G3 sahibi arkadaşlar panelin çerçevesinin arkasında bulunan plastik bantları çıkarmayı unutmayın.. Yüksek parlaklık verdiğinden panel ısınıyor ve bu aluminyum çerçeve soğutmaya çok yardımcı aklınızda olsun |
LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU (18. sayfa)
-
-
Merhabalar, Burak Bey'e teşekkürler. Bugün ben de yardımları ve küçük bir karar dokunuşuyla 65" G3 aldım. Daha doğrusu hafta için gelecek ürünler için sıraya girdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efgan -- 20 Ağustos 2023; 6:32:23 > -
Efgan hocam hayırlı uğurlu olsun şimdiden güzel günlerde kullanın. -
Dün Burak Bey'den satın aldık 55 inç G3'ü. Sağ olsun elinden geleni yaptı. Yardımcı oldu. Haftaiçi evde olmadığımızdan dolayı cumartesi günü kurulumu yapılacak. Heyecanla bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi fiyatlar düşmeye basladi.dun gece vatan da 65g3 78000,55g3 ise 53bin liralari gördü.bekledigim gibi fiyatlar daha da düşer.cok sisirmislerdi.
edit:diger mesajlarimi sildim.konuyu dagitip biraz kaba konuşmuşum.indirimler icin gece 12 den sonra mm vatan gibi siteleri kontrol edin.Her zaman olmasada zaman zaman yapiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 20 Ağustos 2023; 13:45:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
55” fiyatı çok iyiymiş. Daha da düşer İnşallah diyeceğim ama kur artacak gibi.
-
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. -
Borsa gibi diyorsun, açık indirim uygulaması mı var? Keşke ekran görüntüsü de alsaydın :)
-
valla tebrikler hocam, siz hangisini aldınız? bu arada yinede enayi gibi nitelemelere gerek yok, takip edenlere bilgili desek yeterli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efgan -- 20 Ağustos 2023; 13:22:41 > -
Hazır Opet kampanyası da devam ediyorken kaçırmayın arkadaşlar.
Hocam 53 bin değilde 63 bini gördü sanırım.
-
o gece 53 bindi hocam.dusurecekler mecburlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam, 53 bine düşmesi için yüzde 15’ten fazla düşmesi gerekiyor. Bir daha böyle bir şey olursa paylaşın lütfen.
-
Burak Bey’e tekrar teşekkürler. Şehir dışında olmama rağmen Burak bey tüm ayarlamaları ben daha gitmeden yapmıştı. Muhteşem ilgi alaka. Kurulum sırasında çıkan arızayı da ikiletmeden anımda yenisi ile değiştirdi. Marka seçimine ek olarak bayi seçiminin de ne kadar önemli olduğunu bir defa daha teyit ettim. Servise de teşekkürler, santim santim ölçerek duvara montajı yapıldı, kablo vs açısından da fena olmadı. Birkaç fotoğraf…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Efgan hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. -
Selamlar. Ekranı silmek için ne kullanıyorsunuz? Servis clear and cleaner köpük önerdi fakat satışta bulamadım internette.
Renkler Hic dogal degil ? Ten renkleri falan felaket acikcasi..Canli Mod da mi izliyorsunuz ?
Lg g3 55 ve Samsung s95c 55 fiyat alabilir miyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X