|
LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU (19. sayfa)
-
-
bende rica edebilirmiyim
-
Hocam hangi model soruyorsunuz? -
burak hocam bu bizim C342 modeli ne oldu acaba ? eylül ayıda bitmek üzere
-
Merhaba hocam 2023 planlamasına sonradan dahil edilmiş Eylül ayında planlamada gözüküyor denilmişti şuan yıl sonuna kaldı denildi aldığım bilgi bu şekilde -
gelene kadar C4 serisi çıkar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aynen öyle olur -
Merhabalar 55g36la modelinde sehpa için ayak standı var mı? Yoksa duvara montaj kiti mi çıkıyor videolarda ayak göremedimde
Hocam kutu içerisinde ayak standı çıkmıyor siz isterseniz servisten sipariş verebilirisniz. -
Dun mediamarkette gezerken 93 inc G3 gordum, 500.000 Tl :)
65 inc 112.000 Tl idi..
Hocam bizde daha uygun -
Eskiden ev, araba fiyatına şimdi TV satılıyor. Ne günlere kaldık.
-
LG OLED Galeri Standı
OLED 48-55-65 her seri ile uyumludur satışa açılmıştır.
-
Selam. Lg G3, 77 inch stoklara girecek mi tekrar? Bilginiz var mi?
Merhaba hocam stoklarımızda 11 adet var ürün düşünüyorsanız yardımcı olurum size -
Cok tesekkurler, ogrendigim cok iyi oldu 2-3 hafta icinde iletisime gececegim.
Tamamdır hocam her zaman elimizde stok olduğu sürece yardımcı olurum -
OLED55CS3VA arkadaşlar bu modeli kullananlar panel sorunu yaşadı mı hiç ? Bu piksel temizleme yenileme olayı işe yarıyor mu yoksa “sözde” mi kalıyor
Ve bu yanıklar halen oluşuyorsa "ki öyle deniyor" 6-7 saat açık kalan televizyon yanık oluşumunda bir etken mi ? Ne olursa oluyor bu yanıklar yani ? Tabi teknolojik ürün şans o ayrı mevzu.Az önce YouTube inceleme videosu izledim ,ekran görüntü ayarlarında kısık olursa daha sağlıklı olur yorumu var.Ee canlılık olmazsa zaten ne anlamı kaldı OLED almanın ?
OLED için kafamda silmiştim,bu şekilde mağaza bakmaya gittim.LG sorumlusu yanıklar eski seriler kadar sık olmuyor, ekran kendini temizliyor dedi.Ben sözde kalıyor ama o laflar dedim.Bunu dedikten sonra bana teşhirdeki cihazı gösterdi.1 yıldır sürekli aynı demo burada açık bakın bakalım yanık var mı dedi ? Bir şey diyemedim.
Aynı görüntüler ve 10+saat açık.Cidden neden yanık yok.
Ama alt kattaki Samsung mağazasına sorduğumda eleman Oled ekranlarda yanık sorunu oluyor dedi.Diğer modellere bakalım dediğinde ise Samsung bulutlanma ,ışık sızması gibi durumlar karşısında destek vermiyor dedim.Biz yaşamadık öyle sorunlar dedi hali ile satmak için Sonrasında ekledi OLED için yanık oluyor diye.
Oluyor mu olmuyor mu arkadaş ? Bunun cevabı net olmalı yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 14 Ekim 2023; 1:49:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
www.vatanbilgisayar.comLG OLED48C34 48inc 4K Smart Televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, LG OLED48C34 48inc 4K Smart Televizyon en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/lg-oled48c34-48inc-121-cm-4k-webos-smart-tv-uydu-alicili.html
29 K fiyat çok iyi değil mi
Hocam kapalı kutu varsa direk alın çok iyi fiyat.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X