< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU (21. sayfa)
-
-
Merhaba hocam ürün stoklarımızda var ödemeniz nasıl olur hangi şehirdesiniz hocam? -
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. -
Merhaba ,
LG 55G3 için fiyat bilgisi alabilirmiyim ?
-
Merhaba hocam,
LG OLED 55G3 61.500 yanında 5.000 opet yakıt kampanyası var. -
Merhaba ,
OLED ile Mini LED arasında kararsız kaldım. Aslında Televizyonu Pc'ye bağlı Media Center gibi kullanıyorum. internet, pc uygulamalarım vs... Tuner kullanımı sıfır ... Hala oled yanma çekincem devam ediyor . Günlük 8-10 saat kullanımım oluyor. Masa üstü ikonlarım sabit ekranda duruyor . Bu ikonların olduğu bölgelerde taskbarın olduğu bölgede yanma durumu olabilirmi. Benim gibi TV'yi sadece media center olarak kullanan ve tercihini OLED'den yana kullanan arkadaş varmı ?
-
Hocam tercih sizin zaten bakmış olduğunuz ürün 5yil panel garantisi var özel soğutucu var kolay kolay bir sorun sıkıntı yaşamazsınız.
Tercih sizin hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
C3 48 inch fiyat nedir? Ve opet kampanyasına dahil mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bu model stok kalmadı şuan yanında opet kampanyası bu üründe yok bilginiz olsun. -
Merhaba. G3 stoklarınızda var mı hala? yoksa ne zaman geleceğine dair bir bilgi var mı? Fiyat nedir?
-
Merhaba hocam hangi boyut soruyorsunuz siz tam olarak? -
65" hocam.
-
Hocam 65G3 stok bilgisi yok gelip gelmeyeceği hakkında net bir bilgi yok şuan için 55,77,83 düşünürseniz stok var. -
Merhaba hocam, yeni tvler ne zaman tanıtılıp, Türkiye’ye gelir? G4 C4 olarak mı gelecek bilginiz var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam,
Nisan ayı sonu gibi Mayıs ayında gelebilir bilginiz olsun. -
LG Online mağazada stok girdi, %10 yeni üye indirimi ile LG 65 G3 101.000 TL. şu an…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam var mı tanıtım verileri bakındım bulamadım da :(
-
6 ay onu mu beklesin insanlar?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X