Şimdi Ara

LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
672
Cevap
48
Favori
45.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öyle elbette, bekleyebilecek olanlar parasını dövize çevirip beklesin, en mantıklısı da, bekleyemeyecek olanlar ne yapsın?  

• Luisenbarn kullanıcısına yanıt
    CES fuarında tanıtılır her sene. Haftaya pazartesi tanıtılıyor yani. Öncesinde bir basın bildirisi oluyor onu arayıp okuyabilirsiniz. Benim tv bozulduğu için takipteydim 77G3 için 22 Temmuzda gelmiş geçen sene. Diğer boyutları 1 ay erken gelmişti sanırım. Önceki tv G2 idi o da benzer tarihlerde geldi.

Bu sene ne olur bilmiyorum ama her sene çıkan bir şey için bunun sonu yok. Zaten temmuz ağustos gibi geliyor. 2 ay sonra da ‘bu saatten sonra G4 alınmaz’ olayı başlıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhan21 -- 3 Ocak 2024; 13:39:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt

89.999 TL. oldu...  

• 2024 model C4/G4 serileri tanıtıldı sanırsam yeni konu açılacak mı yeni seri TV ler için ?

• 65 G4 minimum 4500$'dan gelse ki iyimser bir tahmin, 65 G3 bu fiyatlara kesinlikle alınır. 144hz ve işlemci için o kadar fark ödemeye değmez.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 5 Ocak 2024; 17:7:55 >
  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni konu açılır en kısa zamanda
    Hocam durum onu gösteriyor bakalım ne fiyattan gelecek

%10 hariç ise güzel fiyat bence.

• payda P kullanıcısına yanıt
    Hocam çok iyi fiyat kim düşünüyorsa direk alsın bence birdaha bu fiyata alamaz kimse.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

şuana 99bin de ama :)

burak bey 77s90c 95k fiyat aldım ve 77s95c içinde 115bin fiyat aldım. sizce teklif edilen fiyat nasıl? ve sizdeki fiyatlar nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi payda -- 5 Ocak 2024; 21:21:6 >
    Hocam ödemeniz nasıl olur hangi sehirdesiniz?

• StreamRolleR kullanıcısına yanıt

fiyat takibi yapıyorum aslında, asıl almak istediğim televizyon 77A95L ülkemizde yok gidip yurtdışından getirmek pahalıya patlar konumumdan dolayı

şuanda kullandığım model 65A90J maalesef bu üründe panelin sol ve üst tarafında çoğalan ölüpixeller mevcut ayrıca panelin sol tarafı aşırı pembeleşti, garantisi de haziranda bitiyor. muhtemelen servis para iadesi yapacaktır. o yüzden erkenden araştırıyorum.

fiyat performans bakımından bana göre tartışmasız 77s90c modelidir.

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

ben sizin has müşterinizim xf9005, lg c6 ve a90j yi de sizden aldık :) mersin

Hocam yarın öğleden sonra konuşalım yardımcı olmaya çalışayım size stoklarımızda varsa fiyatta olacak birsey varsa yardımcı olurum.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.