Hocam kutu resmini ve kurulum aşaması resimlerini bekliyoruz hayırlı uğurlu olsun. |
LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU (28. sayfa)
-
-
• Servis kurulum kayıt formunun bana verilmediğini dün fark ettim. Bugün servisi arayacağım formu isteyeceğim.
O formun orjinalini vermiyorlar mı ? Sadece fotoğrafını mı gönderirler ? Bir önceki televizyonumda tv kurulduktan sonra direkt bir kopyasını elden vermişlerdi. İnş sorun çıkarmazlar.
• Plaka bilgisi giriliyorsa, muhtemelen plaka kontrolü de yapılıyordur.
Benim arabam yok zaten, plaka/araba bilgileri hariç gireceğim tüm bilgilere bana ait olacak. Yakıtı alacak akrabam farklı bi şehirde olacak hatta. Ben ona sms'le gelen kodu söyleyeceğim sadece.
-
Servis formu iki suret doldurup alttaki karbon kopyasını zaten giderken veriyor ama oradaki bilgiler doğru düzgün okunmadığı için orijinal formunun resmini çekti yakıt kampanyasında kullanılması için telefonuma gönderdi, bende öyle yaptı onu kullandım.
Farklı bir araca puanla yakıt alma konusunda birşey diyemiyorum, diğer arkadaşlar alabilirsiniz demişler, denerseniz sonucu yazarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 8 Mart 2024; 9:21:54 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam Türkiye'de satışı yok yetkili servis Kore'den sipariş geçmesi gerekiyor fiyatı 1 tık yüksektir bilgin olsun. -
Hocam tesir ürünleri eritiyormuş 2 3 kişi almış tesir ürünü çıkmış alan dikkat etsin -
Servis formunu 0850 ile başlayan bir numaradan link olarak atmışlar. Ben de tamamen unutmuştum, formu linkten indirince hatırladım; dijital imza almışlardı benden. Tablet üzerinde parmağımla imza atmıştım. Formda ulaşınca, kendi imzamı görünce hatırladım. Tamamen aklımdan çıkmış, tv kurulum heyecanından herhalde :))
Karbon kopyasını vermediler hiç, komple dijitale gemiş bizim burdaki servis, hatta bu sms size Dubai üzerinden geliyor, Sakın silmeyin, bi daha gelmiyor, gelmemiş olması imkansız filan dediler. :) Kimse de bana böyle bi sms gelceğini söylememişti. Neyseki silmemişim.
Her neyse servis formuna ulaştım neticede ve petrol ofisi başvurumu da yaptım.
Başvurum onaylanıp ilk yakıtı (farklı bi şehirdeki akrabama şifre ileterek) aldırdığımda sonucu yazarım.
-
Benim cihazda teslimata çıkmış. Bugün teslim edilecek gözüküyor. Kutunun içinden duvar askı aparatı çıkmıyormuş sanırım. Servis ayrıca satıyor falan dediler. Alan yaptıran oldu mu G3 modeli için ne kadar askı aparatı bilgisi olan var mı ?
-
Tabiki hocam kurulum için yarına rez yaptırdım başlayınca gönderirim
-
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın!
G3 kendi askı aparatı ile gelir, standı yoktur, zaten duvara asılması dışında bir seçeneğiniz yok özel stand almazsanız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 8 Mart 2024; 15:3:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam MM market dışında LG Shop Türkiye Sitesin dede aynı fiyat onlar damı Teşhir ürün hocam.
-
Teşhir ürün satmayan neresi var hocam.
Gerçi teşhir ürün anlaşılır fakat korktum inan bu memlekette her şey olur.
Kutu üstündeki 4 tane şerit gibi ipe benzeyen sert malzemenin kestikten sonra aynısını bulup,
tekrar eski haline getiriyorlarmış bunu duydum kullanım saatini sıfırlıyorlar bunuda biliyorum,
panel üstündeki koruyucu kalın jelatini nasıl eski haline alıyorlar veya çıkarmadan açıyorlar paneli,
öylece çalışıyor panel ve pixel ömrüde bitiyor haliyle, başka nelere dikkat etmek gerek ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notropil -- 8 Mart 2024; 22:41:48 > -
Ben de 77g34 ile katıldım aranıza ama bu söyledikleriniz beni korkuttu,beyaz lastikler falan komple kapaşıydı kutu..kullanım saatine nereden bakıyoruz?
Hocam LG TÜRKİYE'nin elinde stok yok yeni stok gelirse dağıtım olacak yoksa direk işlem iade edecek -
Hocam burası Türkiye inşallah sorunsuz sıkıntısız gelir kurulumu olur -
G4/C4 serileri ne zaman gelecek arkadaşlar bilgi var mı ?
-
Hocam Nisan ayı sonuna doğru gelmiş olur. -
-
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
Benim siparişimde hafta içi teslim edilecek
Ama sizin önceki tv de ne çıktı?
Birde TV yi teslim aldığımda sıfır, açılmamış ve teşhir olmadığını anlamak için nelere dikkat etmen gerekir ,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim sizlerde iyi günlerde kullanın. Önceki tv de birşey çıkmadı. Küçük geldiği için yatak odasına montaj yaptırdım bunu satınaldım. Ne demek istediğinizi de anlamadım. Ön şeffaf bandına dikkat edin. Zaten cihazı kutusundan anlarsınız. Birde sağ ve sol da iki adet bant var. Teşhir bir üründe olması mümkün değil. LG nin kendi sitesinden aldığınız ürünün teşhir çıkma ihtimali %0. Diğer sitelerden de böyle birşeyle karşılaşacağınızı sanmam ama LG nin kendisi asla böyle birşey yapmaz. Rahat olun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bourvil1 -- 9 Mart 2024; 22:4:9 >
Hızlı cevap için teşekkür ederim.
Ben Vatan dan aldım.
Açıkçası endişeliyim.
Bu nedenle Daha önce açılmamış kutu olup olmadığından emin olmak istiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X