LG OLED LG QNED LG UHD LG BUZDOLABI LG KLİMA LG KURUTMA MAKİNESİ BUZ SAYFADA KAMPANYA , FİYAT DUYURULARI YAPILACAKTIR. LG ATAKUM-SAMSUN LG RİZE 0533 026 93 36 |
LG OLED - QNED - UHD , BUZDOLABI, ÇAMAŞIR MAKİNESİ, BULAŞIK MAKİNESİ, KLİMA KAMPANYA DUYURU
-
-
HAFTASONUNA ÖZEL KAMPANYA !!! ( 22.04.2024 KADAR GEÇERLİ )
LG OLED OLED65C34LA.APD 85.000 TL
LG OLED OLED65CS3VA.APD 71.500 TL
LG OLED OLED48A26LA 29.500 TL
LG QNED 55QNED816RE.APDZ 34.999 TL
LG QNED 65QNED816RE 46.999 TL
LG OLED OLED55C34LA 56,999 TL
LG OLED OLED55CS3VA 53.999 TL
İLETİŞİM İÇİN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.
İYİ GÜNLER ,
-
TÜM ÜRÜNLERDE İŞ BANKASI KARTLARINA PEŞİN FİYATINA 9 TAKSİT İMKANI !!
-
buzdolabi alacağım lg nasıldır ? hangi model alınmalıdır ?
-
Merhabalar, LG beyaz eşya ürünlerinde kayışsız teknolojiyi kullanıyor. Ve tüm ürünlerine 10 yıl motor garantisi sunuyor.
Siz kaç litrelik bir ürün düşünüyorsunuz ona göre yardımcı olalım.
-
Kurutma makinesi de kayışsız motor mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet kurutma makineleride kayışsız motor.
-
Acaba görebilir miyiz kurutma makinesinin kayışsız motor sistemini? Motor nerde sirkülasyon fanına nasıl hareket aktarılıyor görmek isteriz.
Merhabalar efendim, bilgi verilirken eksik bilgi verilmiş.
Yıkamalı kurutma makinelerinde bu sistem mevcut. Sadece kurutma olan makinelerde mevcut değil. Sistemin adı Inverterdirectdrive olarak geçiyor. Örnek olarak bakılabilecek model : F4V9BCP2EE
-
Yok ben zaten olmadığını biliyorum da. Lg Beyaz eşyalarda kayışsız motor vardir diyince işin içine buzdolabı bulaşık Makinesi kurutucu falan da girer komik durum ortaya çıkar. Dikkat ediniz ben sizin için dedim.
Merhabalar,
Aşağıdaki ürünler stoklar ile sınırlıdır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X