Şimdi Ara

Lg optimus 3d max nasıl bir telefon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
6.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyi geceler bir sorum olacakti eminim daha onceleri defalarca konusulmustur ana telefondan (omnia pro b7330) girdigim icin hepsini okumam zor uzun zamandir iki telefon arasinda kaldim biri htc evo 3D digeri optimus p920 ikiside piyasada olmadigi icin kiyaslama yapamiyorum internetten arastirdikca isin icinden cikmam daha zor oldu sizden tavsiye ve goruslerinizi bekliyorum ilgilenen ve cevap yazan herkese simdiden tesekkurler
    yada şöyle sorayım htc yi geçelim p920 ve p725 arasındaki fark nedir hangisinin şarjı daha uzun gider vs. ikisinden birini alıcam artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gungor54dogan -- 3 Aralık 2012; 23:08:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slimshady54

iyi geceler bir sorum olacakti eminim daha onceleri defalarca konusulmustur ana telefondan (omnia pro b7330) girdigim icin hepsini okumam zor uzun zamandir iki telefon arasinda kaldim biri htc evo 3D digeri optimus p920 ikiside piyasada olmadigi icin kiyaslama yapamiyorum internetten arastirdikca isin icinden cikmam daha zor oldu sizden tavsiye ve goruslerinizi bekliyorum ilgilenen ve cevap yazan herkese simdiden tesekkurler
    yada şöyle sorayım htc yi geçelim p920 ve p725 arasındaki fark nedir hangisinin şarjı daha uzun gider vs. ikisinden birini alıcam artık

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/LG-Optimus-3D-Max-vs-LG-Optimus-3D-P920

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferce

quote:

iyi geceler bir sorum olacakti eminim daha onceleri defalarca konusulmustur ana telefondan (omnia pro b7330) girdigim icin hepsini okumam zor uzun zamandir iki telefon arasinda kaldim biri htc evo 3D digeri optimus p920 ikiside piyasada olmadigi icin kiyaslama yapamiyorum internetten arastirdikca isin icinden cikmam daha zor oldu sizden tavsiye ve goruslerinizi bekliyorum ilgilenen ve cevap yazan herkese simdiden tesekkurler

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/LG-Optimus-3D-Max-vs-LG-Optimus-3D-P920

ilginiz icin tesekkurler ama bakmadigim site kalmadi gibi bisey herkes ayri telden caliyor kimi htc iyi derken kimi lg yi yere goge sigdiramiyor htc yi eledim gibi p725 le p920 arasinda ne gibi bir fark var onu merak ediyorum p920 nin rami 512 ama ddr2 yani 2x512 peki p725 de nedir sarjlari ortalama ne kadar gider 3d ekran kaliteleri nedir vs. cok bi farklari yoksa p725e fazla para vermeye gerek yok gorusundeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gungor54dogan -- 4 Aralık 2012; 8:03:33 >

• quote:

quote:

quote:

ilginiz icin tesekkurler ama bakmadigim site kalmadi gibi bisey herkes ayri telden caliyor kimi htc iyi derken kimi lg yi yere goge sigdiramiyor htc yi eledim gibi p725 le p920 arasinda ne gibi bir fark var onu merak ediyorum p920 nin rami 512 ama ddr2 yani 2x512 peki p725 de nedir sarjlari ortalama ne kadar gider 3d ekran kaliteleri nedir vs. cok bi farklari yoksa p725e fazla para vermeye gerek yok gorusundeyim

p920 kullanmadım ama p725 için ekranın gayet güzel olduğunu söyleyebilirim.Çok canlı bir görüntüye sahip.Pil için ise kullanmaya bağlı olduğu belli zaten.Arkadaşlar açıklamışlar iki şikayet var bu telefon üzerine birincisi pil ömrü,ikincili LG'nin müzmin hastalığı olan güncelemeler.

Ben p920'yi kale bile almadım araştırmalarımda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

p920 kullanmadım ama p725 için ekranın gayet güzel olduğunu söyleyebilirim.Çok canlı bir görüntüye sahip.Pil için ise kullanmaya bağlı olduğu belli zaten.Arkadaşlar açıklamışlar iki şikayet var bu telefon üzerine birincisi pil ömrü,ikincili LG'nin müzmin hastalığı olan güncelemeler.

Ben p920'yi kale bile almadım araştırmalarımda.

bende p 725 alicam gibi gorunuyor artik brightmobilde 850 liraya vardi bi tane kismet

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimakin1983

arkadaşlar ben maalesef şuan LG Optimus 3d Max kullanıyorum ve aldığım için de çok ama çok pişmanım. telefonu istanbul bilişimden Temmuz 2012 de 1.349 TL ye aldım ve şuana kadar da kullanmaktayım... arkadaşlar telefonun en büyük sorunu bataryası yani biraz oyun biraz da video izleyeyim derken bi bakmışsın telefonun şarjı bitivermiş yani oyun ve videolarla arası iyi olanlar herhalde abartısız günde 2-3 defa telefonu şarj etmek zorunda kalacaktır. arkadaşlar diğer bi sorun maalesef 3d alanı çok dar bi alan olduğu gibi yani demek istediğim 3d videolar ve oyunlar uygulamalar çok kısıtlı hadi onu geçtim 3d fotoğraf ve videolarda çözünürlük biraz kötü açıkçası. diğer bi sorun telefonu aldığımdan beri 2 defadır başıma geliyor kendiliğinden şebeke gidiyor ve telefonu kapatıp tekrar açınca şebeke sorunu çözülmüş oluyor. diğer bi sorun ise telefon uyku modundayken wifi bağlantısının kesiliyor olması ve dün LG nin SmartWorld uygulama marketinden 3d video indirmeye çalıştım ama video belli bi yere geldikten sonra indirme işlemi duruveriyor artık sorun neyden kaynaklanıyor bilmiyorum... Ve işin en ama en can sıkıcı tarafı ise millet android 4.2 kullanacak ben ise hala android in 2.3 sürümünü kullanıyorum yani telefon yeni olmasına rağmen LG tarafından güncelleme gelmiş değil belki de gelmeyecektir...
    uzun lafın kısası siz siz olun LG den uzak durun, benim naçizane görüşüm telefon alacaksınız eğer ya Apple alın ya da Samsung...

Kardeş sırf sana cevap yazmak için üyelik aldım. Normalde forumlarda yazma huyum yoktur. Samsung diyorsunda sanırım sen samsung android kullanmamışsın hiç. Şebeke gidiyor. kapatıp açman gerekiyor. Bir bakıyorsun telefon kapanmış oluyor. Samsungun tek tek tek iyi yani bataryası. Onun dışında lg reklamlarını geride tutuyor. Şu an 3d ekran teknolojisine geçmemiş bir telefonu bence lg ile kıyaslama. Ki 2 kere 2 metreden dsurdm lg yi tank gibi ve gayet şık bir telefon. Smdi 3d Maxi alıyorum

• hepsiburadada kampanya yapmislar fiyat 950 ye dusmus ustune 500 lira alisveris yapana 100 lira hediye ceki veriyolar telefon 850 ye geliyo yanliz sadece beyaz kalmis heralde bide ayin 6 sina kadar kampanya ben siparisi verdim brightmobile de 890 liraya beyazi var ilgilenenlere duyurulur
  • Hadi şimdiden hayırlı olsun,memnun kalacağına,iyi ki p920 almadım diyeceğine eminim.
  • quote:

Hadi şimdiden hayırlı olsun,memnun kalacağına,iyi ki p920 almadım diyeceğine eminim.

p920 gormedim hic haliyle bi kiyaslama yapamam yapilacak en iyi sey aldiktan sonra arastirmayi birakmak zaten 3d li telefonlar arasinda en saglam goruneni bu donanim olarak mesaj yazan yardimci olan herkese tesekkurler telefon geldikten sonra ki yarin gelir heralde ana konuda gorusmek uzere iyi paylasimlar
  • Telefonum yani optimus p725 im geldi hatta bu mesaji telefondan yaziyorum hadi gozum aydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende telefonu aldığına pişman olanlardanım... sebebi ise malum şarj... çok şükür şimdilik telefonla uzun uzun görüşmek gibi bir adetim yok... olsa anında değiştiricem.. telefonda bunu dert etmeyenler anında şarj edebilirim diyenler çekinmeden alabilir.. yukarıda ibrahimakin1983 arkadaşın söylediklerine şarj konusu haricinde katılmıyorum.. telefon kapatılınca wifi kopması ayarlardan kaynaklanıyor bende de vardı wifi ayarlarından düzelttim... yeni yeni 3d foto video payşaım programları çıkıyor bu konuyu da dert etme. telefonun en önemlisöylenmeyen eksik yönlerinden biri de hdmı çıkışı bulunmamamsı... bazen telefonu takıp anında ekran görüntüsünü alıp internete giriyordum eski telefonum Neo V ile.. ayrıca bir usb-hdmı dönüştürücü almak gerekiyor ki vereceğim paraya acırım... telefon acil almak zorundaydım ve ekran boyutu büyük olsun istedim sadece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel6148

bende telefonu aldığına pişman olanlardanım... sebebi ise malum şarj... çok şükür şimdilik telefonla uzun uzun görüşmek gibi bir adetim yok... olsa anında değiştiricem.. telefonda bunu dert etmeyenler anında şarj edebilirim diyenler çekinmeden alabilir.. yukarıda ibrahimakin1983 arkadaşın söylediklerine şarj konusu haricinde katılmıyorum.. telefon kapatılınca wifi kopması ayarlardan kaynaklanıyor bende de vardı wifi ayarlarından düzelttim... yeni yeni 3d foto video payşaım programları çıkıyor bu konuyu da dert etme. telefonun en önemlisöylenmeyen eksik yönlerinden biri de hdmı çıkışı bulunmamamsı... bazen telefonu takıp anında ekran görüntüsünü alıp internete giriyordum eski telefonum Neo V ile.. ayrıca bir usb-hdmı dönüştürücü almak gerekiyor ki vereceğim paraya acırım... telefon acil almak zorundaydım ve ekran boyutu büyük olsun istedim sadece...

merhaba arkadaşlar bende 3d max p725 kullanıcısıyım telefondan memnun olmak veya olmamak tamamen kullanıcı beklentisine kalmış bi durum bence. mesela benim telde gördüğm en büyük eksiklik android sürümü 2. si ise şarj durumu yanlız bunun için bildiğim kadarıyla bi çalşma var en son lg ile görüştüğümde müşterilerden en çok gelen şikayet şarj süresi oldfuğunu ve 2100 mah batarya üretilecek denmişti. ve görüştüğüm arkadaş 20 -30 tl civarında bi ücret ile alabileceksiniz demişti şu an daha çıkmamış olsa da çıkıcağını düşünüyorum. hdmi çıkışı olarak ben kablo kullanmıyorum evde smart ve 3 d özellikli tv var video ve foto slaytlarda teldeki player de smartshare denilen bi kısım var ordan tv yi göstererek kasblosuz olarak teldeki video ve slaytları izleyebiliyorum bu özellik video ve slaytlarda varsa diğer uygulamalarda da olabilir bunu da kurcalayarak öğreneceğim elbette:)) özetle telden memnunum bide android sürümünü güncellerlerse çok daha iyi olacağını düşünüyorum. bide kullanan arkadaşlara bi sorum olucak oyun oynarken her oyunda olmasa da bazı oyunlarda telde ısınma oluyor bariz bi şekilde sizde de oluyor mu??

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.