Şimdi Ara

Lg optimus 3d max nasıl bir telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
6.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar i yakınım vasıtası ile vodafoneden tarifeye ek cep telefonu alacağım 3dye ilgim var ve androide de nasıl telefon alınırmı şarj ne kadar gidiyor ??

• uzun zamandır bu cihazı inceliyorum. donanım olarak biraz eski ancak kullanılabilirliği mevcut. samsung i9250 ve sony nin yeni modelleri ile kıyaslayabilirsin. örnekleri çoğaltmak mümkün. bu modelde şu an için kullanıcılardan duyduğum kadarıyla pek bir sıkıntı yok. p920 de yaşanan sarı leke, ışık sızması vs gibi. ancak şunda hiç şüphe yok ki LG yazılım desteği açısından sınıfta kaldı gibi. nitekim p920 kullananlar bildiğim kadarıyla hala ICS güncellemesi alamadı. netice de 3D özelliği açısından olsun, tasarımı açısından olsun sanıyorum alınabilir. eğer yabancı dilin iyi ise yurtdışı internet sitelerinde bu telefon ile ilgili verimli kaynaklar bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwcca

uzun zamandır bu cihazı inceliyorum. donanım olarak biraz eski ancak kullanılabilirliği mevcut. samsung i9250 ve sony nin yeni modelleri ile kıyaslayabilirsin. örnekleri çoğaltmak mümkün. bu modelde şu an için kullanıcılardan duyduğum kadarıyla pek bir sıkıntı yok. p920 de yaşanan sarı leke, ışık sızması vs gibi. ancak şunda hiç şüphe yok ki LG yazılım desteği açısından sınıfta kaldı gibi. nitekim p920 kullananlar bildiğim kadarıyla hala ICS güncellemesi alamadı. netice de 3D özelliği açısından olsun, tasarımı açısından olsun sanıyorum alınabilir. eğer yabancı dilin iyi ise yurtdışı internet sitelerinde bu telefon ile ilgili verimli kaynaklar bulabilirsin.

okuduğumu anlayacak kadar biliyorum teşekkürler
  • Birkaç aydır kullanıyorum 3d max'ı ;
    Şarjı wifi-3g-gps falan kapalı tutunca 2-3 gün civarı rahat gidiyor.
    Hızı güzel denediğim hiçbir oyunda , programda yavaşlık hissetmedim şimdiye kadar.
    Tasarım olarak bence piyasadaki en şık telefonlardan biri.
  • LG Optimus 3d Max kullanıcısı olarak şunu söyleyeyim arkadaşlar, bataryası tek kelimeyle berbat yani açıkçası video izleyeyim biraz oyun oynayayım derken bir bakmışsın günde en az 2-3 defa telefonu şarj etmişsin. Yani kısacası en büyük eksik tarafı bataryasının çok hızlı bir şekilde boşalması...
  • 3D max kullanicisi olarak sunu soyleyebilirimki 3D P920e gore kesinlikle sorunsuz ve hizli tasarim olarakta sik en can alici noktasi 3D ozelligi ise kesinlikle bi onceki telefona gore acayip sekilde gelistirilmis P920de bile hayrete duserken bunda oha diyorsunuz. Bataryasi gercekten az gidiyor bununda nedeni sanirim 3d ips ekran kullanmasi parlaklik degeri cidden yuksek.
    Ayrica beni en cok sasirtan sey ise cihazda 26 mayisa ait versiyon yukluydu ve bu gun yazilim guncelleme ile 26 temmuz a yukseldi LG ilginc bi sekilde hizli olarak cihaz icin yazilim yukseltti sonuc olarakta cihaz daha stabil ve hizli bi hal aldi batarya olarakta sanirim iyilestirme yapilmis.
    Daha onceden P920 kullandigim icin kiyaslama yapabiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan 3d maxdan yaziyorum. arc s gore daha kaba.siyah alani cok.
    Ama genel olarak sik. ozellikle mavi yan seridi guzel. samsundan daha iyi bir tasarim.
    oyun performansi super.
    hd1.4. Baglanti iyi.
    dokunmatik hassas.
    sarj kotu cunku urunu alinca surekli multimedya kullandiriyor
    5mp kamera cekim iyi
    3d olayini zaten yazmiyorum. Deshet bise

ben memnunum ve tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer red tarifelerini kullanmıyorsanız bence vodafone'den almayın çünki ekstradan tarifeye para ödeyeceksiniz dışarıda daha uyguna bulabilirsiniz bu telefonu.

telefonu kesinlikle tavsiye ederim gerek tasarım olsun gerek malzeme kalitesi özellikleri filan tam f/p ürünü bana göre.

lg optimus 3d max kullananları ana konuya bekliyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_65965249/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Kullanan arkadaşlar sizde Hayalet Çağrı sorunu yokmu? Varsa nasıl bir çözüm buldunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dursuna

Kullanan arkadaşlar sizde Hayalet Çağrı sorunu yokmu? Varsa nasıl bir çözüm buldunuz ?

hayalet cagri problemi yok. zaten cihazin kronik herhangi bir problemi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

Kullanan arkadaşlar sizde Hayalet Çağrı sorunu yokmu? Varsa nasıl bir çözüm buldunuz ?

Bende P920 yi kullanmaktayım, fakat hayalet çağrı söz konusu.
  • quote:

quote:

quote:

yazilim surumu ile alakali olabilir p920nin bazi surumlerinde varmis bu sorun ama konuda bahsedilen optimus 3d max de boyle bir sorun yok.gerci bende 2 cihaz da var 2 sinde de sorun yok.

• quote:

quote:

quote:

yazilim surumu ile alakali olabilir p920nin bazi surumlerinde varmis bu sorun ama konuda bahsedilen optimus 3d max de boyle bir sorun yok.gerci bende 2 cihaz da var 2 sinde de sorun yok.

• selam yakın zamanda 3d max alacağım vodafonedan ekran çözünürlüğü hüsrana uğrattı.pixel yogunlugu az.eğere lg deki 3d menu htc eco da olsa kesinlikle evo3d alırdım.kullanıcılardan bu konu hakkında bilgi almak istiyorum.sıkıntı yaratıyomu :?sony xperia s e gözüm kaymayabaşladı bu durumdan sonra.yada strese girmeden 4s :D
  • arkadaşlar ben maalesef şuan LG Optimus 3d Max kullanıyorum ve aldığım için de çok ama çok pişmanım. telefonu istanbul bilişimden Temmuz 2012 de 1.349 TL ye aldım ve şuana kadar da kullanmaktayım... arkadaşlar telefonun en büyük sorunu bataryası yani biraz oyun biraz da video izleyeyim derken bi bakmışsın telefonun şarjı bitivermiş yani oyun ve videolarla arası iyi olanlar herhalde abartısız günde 2-3 defa telefonu şarj etmek zorunda kalacaktır. arkadaşlar diğer bi sorun maalesef 3d alanı çok dar bi alan olduğu gibi yani demek istediğim 3d videolar ve oyunlar uygulamalar çok kısıtlı hadi onu geçtim 3d fotoğraf ve videolarda çözünürlük biraz kötü açıkçası. diğer bi sorun telefonu aldığımdan beri 2 defadır başıma geliyor kendiliğinden şebeke gidiyor ve telefonu kapatıp tekrar açınca şebeke sorunu çözülmüş oluyor. diğer bi sorun ise telefon uyku modundayken wifi bağlantısının kesiliyor olması ve dün LG nin SmartWorld uygulama marketinden 3d video indirmeye çalıştım ama video belli bi yere geldikten sonra indirme işlemi duruveriyor artık sorun neyden kaynaklanıyor bilmiyorum... Ve işin en ama en can sıkıcı tarafı ise millet android 4.2 kullanacak ben ise hala android in 2.3 sürümünü kullanıyorum yani telefon yeni olmasına rağmen LG tarafından güncelleme gelmiş değil belki de gelmeyecektir...
    uzun lafın kısası siz siz olun LG den uzak durun, benim naçizane görüşüm telefon alacaksınız eğer ya Apple alın ya da Samsung...

• arkadaşlar bugun aldım bu modeli.yalnız internet ayarları nasıl yapılır?menü-ayarlar..?apn ayarları nasıl giriliyor.yardım lütfen:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimakin1983

arkadaşlar ben maalesef şuan LG Optimus 3d Max kullanıyorum ve aldığım için de çok ama çok pişmanım. telefonu istanbul bilişimden Temmuz 2012 de 1.349 TL ye aldım ve şuana kadar da kullanmaktayım... arkadaşlar telefonun en büyük sorunu bataryası yani biraz oyun biraz da video izleyeyim derken bi bakmışsın telefonun şarjı bitivermiş yani oyun ve videolarla arası iyi olanlar herhalde abartısız günde 2-3 defa telefonu şarj etmek zorunda kalacaktır. arkadaşlar diğer bi sorun maalesef 3d alanı çok dar bi alan olduğu gibi yani demek istediğim 3d videolar ve oyunlar uygulamalar çok kısıtlı hadi onu geçtim 3d fotoğraf ve videolarda çözünürlük biraz kötü açıkçası. diğer bi sorun telefonu aldığımdan beri 2 defadır başıma geliyor kendiliğinden şebeke gidiyor ve telefonu kapatıp tekrar açınca şebeke sorunu çözülmüş oluyor. diğer bi sorun ise telefon uyku modundayken wifi bağlantısının kesiliyor olması ve dün LG nin SmartWorld uygulama marketinden 3d video indirmeye çalıştım ama video belli bi yere geldikten sonra indirme işlemi duruveriyor artık sorun neyden kaynaklanıyor bilmiyorum... Ve işin en ama en can sıkıcı tarafı ise millet android 4.2 kullanacak ben ise hala android in 2.3 sürümünü kullanıyorum yani telefon yeni olmasına rağmen LG tarafından güncelleme gelmiş değil belki de gelmeyecektir...
    uzun lafın kısası siz siz olun LG den uzak durun, benim naçizane görüşüm telefon alacaksınız eğer ya Apple alın ya da Samsung...

keyif verici telefon bence,sadece eksik olan tarafı bana göre,çözünürlük bi kademe daha yüksek olsaydı süper olurdu.

• telefondan ne beklediğiniz ile ilgili beğenip begenmemeniz.sizin cok begendiginiz bir model bir baskası için sıradan olabilir.mesela ben cepten cok fazla oyun oynamam.evde yeterince net kullanıyorum.dışarda gerekmedikçe ya da canım sıkılmadıkça cepten nete girmiyorum.her ne kadar kotam 2gb olsa da...bence oldukça şık bir telefon.normal kullanımla 2 gun şarz yeter.3d si harika.telefon alacaksan ihtiyacını belirler,gider ona göre bir tlf alırsın.sonra vay ben pişman oldum vay ben görmedim :)arkadaş elma bile alırken kontrol ediyorsun.neticede bu şukelalar az para değil.
  • bu telefondaki android 2.3 ü şimdi 4.0 a güncelleyemiyoruz degil mi? hala mı lg güncelleme destegi vermiyor?
  • Az önce geldi bana 3D max'ım.

3D performansını gördükten sonra diğer telefonlar sadece sıradanlaşıyor.

Bende 3D telefon var diğerlerinde sadece telefon var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.