Şimdi Ara

LG OPTİMUS 3D MAX (P725) ANA KONU VE İNCELEME (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.755
Cevap
19
Favori
132.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mkalyon

Merhabalar bende aranıza katıldım. 01.12.2012 de Teknosadan aldım. 899 TL ye turuncu indirimden.
    Uzun araştırmalarım sonucunda bu telefonu aldım. Telefeon tek kelime ile süper bir telefon. 3d olması ayrı bir değer katıyor. Donanım olarak aynı özellikte ve lg den pahalı bir sürü telefon var. 3d artısı. Telefonda en çok dikkatimi çeken wifi kalitesi. Eşimin telefonu s2 var ondan daha iyi çekiyor. Bence alınmaya değer bir telefon tavsiye ederim.

Buraya kadar herşey güzeldi. Telefonu dün kullanmaya başladım. Tüm kullandığım uygulamaları bir bir kurdum. Tüm verilerimi bu telefona aktardım. Herşey güzel bir şekilde tamamlandı. Taki bana telefon gelene kadar. Bu kısmı hiç denememiştim. Telefonla uğraşmaktan asıl görevini unuttum. Telefonla görüşürken karşı tarafın sesi cızırtılı geliyordu. Belki karşı tarafın telefonunda bir sorun vardır diye düşündüm. Bir kaç denemeden sonra, sorunun benim telefonda olduğunu anladım. Hemen teknosanın 444 lü numarasını aradım. Onalarda aldığım yere götürmemi söylediler. Kesinlikle tamir istemiyorum, değişim istiyorum dedim.
    Servise gönderdiler. Bakalım sonuç nasıl olacak. Telefon aldık hevesimiz kursağımızda kaldı. Buda benim şanssızlığım.
    Her ne olursa olsun telefon çok iyi bir telefon. Parasını hakediyor.

gelen çağrı ses seviyesi en üstte olunca bendede cızırtı oluyo kronik bişey ama çok rahatsız edici deyil bendeki.bu arada bu telefonu aldım kayınperderde lg smart 3d tv almış telefonla tv ye bağlanıyorum resimler felan harika aktarıyorum 3d tv de başka oluyo.birbirini tamamlıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: mayday06

quote:

Merhabalar bende aranıza katıldım. 01.12.2012 de Teknosadan aldım. 899 TL ye turuncu indirimden.
    Uzun araştırmalarım sonucunda bu telefonu aldım. Telefeon tek kelime ile süper bir telefon. 3d olması ayrı bir değer katıyor. Donanım olarak aynı özellikte ve lg den pahalı bir sürü telefon var. 3d artısı. Telefonda en çok dikkatimi çeken wifi kalitesi. Eşimin telefonu s2 var ondan daha iyi çekiyor. Bence alınmaya değer bir telefon tavsiye ederim.

Buraya kadar herşey güzeldi. Telefonu dün kullanmaya başladım. Tüm kullandığım uygulamaları bir bir kurdum. Tüm verilerimi bu telefona aktardım. Herşey güzel bir şekilde tamamlandı. Taki bana telefon gelene kadar. Bu kısmı hiç denememiştim. Telefonla uğraşmaktan asıl görevini unuttum. Telefonla görüşürken karşı tarafın sesi cızırtılı geliyordu. Belki karşı tarafın telefonunda bir sorun vardır diye düşündüm. Bir kaç denemeden sonra, sorunun benim telefonda olduğunu anladım. Hemen teknosanın 444 lü numarasını aradım. Onalarda aldığım yere götürmemi söylediler. Kesinlikle tamir istemiyorum, değişim istiyorum dedim.
    Servise gönderdiler. Bakalım sonuç nasıl olacak. Telefon aldık hevesimiz kursağımızda kaldı. Buda benim şanssızlığım.

gelen çağrı ses seviyesi en üstte olunca bendede cızırtı oluyo kronik bişey ama çok rahatsız edici deyil bendeki.bu arada bu telefonu aldım kayınperderde lg smart 3d tv almış telefonla tv ye bağlanıyorum resimler felan harika aktarıyorum 3d tv de başka oluyo.birbirini tamamlıyo.

Moralinizi bozmak istemem ama bende cızırtı yok benim tek sorunum bataryası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alicavush

quote:

Orijinalden alıntı: mayday06

quote:

Moralinizi bozmak istemem ama bende cızırtı yok benim tek sorunum bataryası

az önce benimde kafama takıldı iyice baktım yok görüşmede gelen cızırtı söz konusu galiba arkadaşın ama bende yok.bence ufak tefek şeyler için servise gönderip kurcalatmak iyi deyil.

• Arkadaslar sorun kafaya takılmayacak bir şey olsa zaten servise göndermezdim. Ayrıca değişim istedim. Cızırtı dışardan bile duyuluyordu. Birkaç dakika konuştuktan sonra kulağım ağrımaya başlıyordu. Ayrıca sesi düşrmekte cızırtıyı kesmiyordu. Kısacası telefonda problem vardı.Yoksa telefona diyecek bir şey yok.
    Tek sorunu batarya, biraz kurcalarsanız batarya yetersiz kalıyor ve bitiyor. Hele birde 3d oyun oyayın hemen bitiyor. Hatta ben notebook a bağlı oynadım, buradan yavaş şarj olduğu için pilin bitişine şarj yetişemiyor.
    Samsung galaxy modellerinden , sony xperiadan , nexsus tan vazgeçim bu telefonu aldım. Daha fazlasına gerek yok bence.
    Oyun oynayanlar için bu telefonun performansı çok çok iyi. Daha fazlasına gerek yok.
    İşletim sürümü benim için sorun değil. Ama ileride ne olur bilemem. Belki rootlamak gerekebilir. Buda yeni yazılımları yükleyip çalıştırabilmek için olabilir.
    Bu telefonun en büyük avantajı fiyatının uygun olması. Lg tutulan bir telefon olsaydı. Bu telefonun fiyatı minumum 1500 TL olurdu.

Telefonun keyfini sürün arkadaşlar. Herkese hayırlı olsun. Güle güle gönül rahatlığıyla kullanın.

• s.a arkadaşlar bende bu telefonu almak istiyorum ama teknosada 1100 lira istanbulbilişimde 970 lira ama internete güvenmdigim için internet esipraiş veremiyorum sizde ca 1300 liraya s3 mü 1100e 3d max mi alayim kararsız kaldım
  • beklemeni tavsiye ederim telefon jenerasyonu değişimde bence insanların en büyük sorunu olan bataryaya çözüm getiriyolar ve full hd ekranlar geliyo.s3 güzelde çok kaba.
  • http://m.youtube.com/#/watch?v=YOF24XgBgqg&feature=youtube_gdata_player ics'nin ayak sesleri

• Burada cikmis sanirim (kore) Ics 4

http://www.lgmobile.co.kr/lgmobile/front/download/retrieveDownloadMain.dev#manual

3d max ice cream update diyor. acilan sayfadan 3d optimus secin.

ama cepten giriyorum fazla inceleyemedim

Birisi tranlate yaparsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon3781 -- 5 Aralık 2012; 1:54:03 >
  • http://www.lg.com/my/mobile-phones/lg-P725-smart-phone-optimus

bu sayfada teknik ozellikler diyince cihazin surumu icin ics diyor " evet ice cream sandvich yukseltiliyor " diyor.

nihayet cikiyor.

• yabancı sitede ics güncellemesi var diyor ama tr sitede yok daha henüz bi acıklama yapılmamıs
  • hb de bugün 949 TL kacırmayın
  • Eli kulağında. yeni sürümde usb otg desteklerse çok süper olur.

• Ben iki adet geçen ay 12 taksitle Kadiköy Gold Pc den sıkı pazarlıkla :) 1840 a aldım ...
  • Az evvel LG müşteri hizmetleriyle görüştüm ICS için cihazdan sürüm yükseltme yapılamayabilir , ICS yi LG suit üzerinden denemelisiniz güncelleme için dedi.

Bilginiz olsun.

Cihaz üzerinden Yeni sürüm desteklenmiyor , sadece mevcut sürümün yükseltmeleri yapılabilyor bilgisi verdi.

PC başında olan biri denerse iyi olur , ögrenmiş oluruz çıkıp çıkmadığını .

Ayrıca üretimi devam ettikçe cihazın sürümleride yükselicek bilgisi aldım , söylemelerine göre ICS garanti çıkıyor hatta malezya kore abd vs çıktı şuanda ... Jelly Bean belki çıkabilir , hali hazırda cihaz üretimi halen devam etmekteymiş.
  • kırmızı mavi 3d videolar izlenmiyormu bu telefonda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayday06 -- 5 Aralık 2012; 15:03:53 >
  • Dün akşamdan şarj ettim.Sabah açtım akşama kadar sadece telefon olarak kullandım 12-13 telefon konuşması 4 mesaj arada açıp saat bakma vs.Şu an itibariyle %84 şarj var.Telefon olarak demek ki 3-4 gün gidecek şarjı.

Adamlar yaparken sadece telefon olarak düşünmüşler diğer özelliklerini hesaba katmamışlar anlaşılan.Yazık özellikli bir telefon için MAH ı düşük bir batarya ile piyasaya sürülmesi çokta manidar değil.
  • Lg suite ile guncelleme deneyen oldumu acaba.

• kontrol ettim pc suit ile hala güncel yazılımı kullanıyorsunuz diyo :D
  • merhaba arkadaşlar bende teknosadan lg 3d max p725 aldım telefon gerçekten çok hoş. benim kullanan arkadaşlara bi kaç sorum olacakbana kılıf+ film bulabileceğim site önerirmisiniz. bide içindeki bazı uygulamaları( garanti, yapıkredi...) kaldırmak istiyorum nasıl ve hangi programla yaparım.

• Öncelikle hoşgeldin aramıza :) Hayırlı olsun güle güle kullan..

Kılıf + Film Bende bulamadım ; İstanbulda Anadolu yakası Tel Yedek Parça Toptancı Bayisi Arkadaşım olur Model yeni olduğundan elimde yok dedi .

P705 sanırım aynı ebatlarda onun kılıfını denedım oluyor fakat konuşma ses mikrafon yerini kılıfta yeniden delmek gerekiyor.
    Filmide HTC EVO ile aynı ebatlarda ekran hemen hemen onu taktım şimdilik ama sökmeyi düşünüyorum sebebide ekran mat duruyor , çabuk çizileceğini sanmıyorum.

ama hepsiburada gittigidiyor vs... Kılıf + film vardı görmüştüm ( 10-15 TL )

Kadıköyden bakıcağım olmadı Kılıf + Film ( Parlak Film Almayı düşünüyorum ) Bulursam eğer Fiyat + Resimleri vs.. paylaşırım.

İçindeki uygulamalara gelince Ben alicavush arkadaşın paylaştığı yöntemle ROOT ederek kaldırdım , çokta güzel oldu açıkcası .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon3781 -- 6 Aralık 2012; 10:36:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.