Şimdi Ara

LG OPTİMUS 3D MAX (P725) ANA KONU VE İNCELEME (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.755
Cevap
19
Favori
132.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG 4x hd p880 alacaktım ama değmez dedim baktım bununda özellikleri güzel.899 liradan siyahının siparişini verdim hadi bakalım hoş gelişler ola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferce

LG 4x hd p880 alacaktım ama değmez dedim baktım bununda özellikleri güzel.899 liradan siyahının siparişini verdim hadi bakalım hoş gelişler ola.

hayırlı olsun dostum inşallah memnun kalırsın ben sırf 3D için almıştım ve beni oldukça tatmin etti. pilden çok korkuyordum oda gayet normal ne az nede çok gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicavush

quote:

Orijinalden alıntı: zaferce

LG 4x hd p880 alacaktım ama değmez dedim baktım bununda özellikleri güzel.899 liradan siyahının siparişini verdim hadi bakalım hoş gelişler ola.

hayırlı olsun dostum inşallah memnun kalırsın ben sırf 3D için almıştım ve beni oldukça tatmin etti. pilden çok korkuyordum oda gayet normal ne az nede çok gidiyor

Teşekkür ederim.Gelsin bende bir kurcalayayım bakalım nasılmış.

Güncellemenin olmadığından bahsetmişler, eskiden güncelleme mi varmış ? Olduğu kadar.

• Az evvel lg indiana facebook ta su iletiyi gordum lg tarafindan atilmis '

Hi Claudiu Alexoaie, the Global R&D team is testing the compatibility of ICS (Android 4.0) for the Optimus Range of Smartphones. As soon as we have concrete information we will inform you. Please keep watching this space for further news.

persembe gunu atilmis bir ileti resmi lg yetkilisi tarafindan.

ceviriye gore gelecek ics diyor sanirim ama anlayan biri cevirirse daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon3781

Az evvel lg indiana facebook ta su iletiyi gordum lg tarafindan atilmis '

Hi Claudiu Alexoaie, the Global R&D team is testing the compatibility of ICS (Android 4.0) for the Optimus Range of Smartphones. As soon as we have concrete information we will inform you. Please keep watching this space for further news.

ceviriye gore gelecek ics diyor sanirim ama anlayan biri cevirirse daha iyi olur.

millet JB derdinde biz ICS custom rom'cular bile bize destek vermiyor anasını satayım

• YARIN TEKNOSADAN ALMAYI DÜŞÜNÜYOUM. UMARIM PİŞMAN OLMAM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odesius

YARIN TEKNOSADAN ALMAYI DÜŞÜNÜYOUM. UMARIM PİŞMAN OLMAM.

senin için hayırlı olur inşallah dosyum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Odesius

YARIN TEKNOSADAN ALMAYI DÜŞÜNÜYOUM. UMARIM PİŞMAN OLMAM.

senin için hayırlı olur inşallah dosyum

telefonun siyahı tükenmiş. lg nin başka modelini aldım. kısmet....
  • hangi modeli aldın?
  • quote:

quote:

millet JB derdinde biz ICS custom rom'cular bile bize destek vermiyor anasını satayım

lg türkiye şuan için net bir şey yok diyor.....

• ics ve jb için baskı yapmak lazım lg ye.

• quote:

Orijinalden alıntı: gunebakan6262

quote:

quote:

lg türkiye şuan için net bir şey yok diyor.....

google ceviri şöyle diyor
    Merhaba Claudiu Alexoaie, Küresel Ar-Ge ekibi Smartphone Optimus Range için ICS uyumluluk (Android 4.0) test ediyor. En kısa sürede biz somut bilgilere sahip olarak biz size bilgi verecektir. Daha fazla haber için bu alanı izlemeye devam edin. optımus range optımus L serisinden yani anlayacağın bizle ilgili değil......:(((

• sabredin arkadaşlar SU870'i bizim cihazlara uyarlamaya çalışıyorlar ama bu günki ilk deneme başarısız olmuş, yarın tekrar deneyeceklermiş
  • Hayalet çagrı olayı devam ediyormu LG de ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Hayalet çagrı olayı devam ediyormu LG de ??

3D konusunda öyle bir şeyler okumuştum ama burada da bu telefonla ilgili öyle bir şey hiç duymadım. Bu arada hayalet çağrının ne olduğunu, anlatabilirmisin rica etsem

• quote:

quote:

3D konusunda öyle bir şeyler okumuştum ama burada da bu telefonla ilgili öyle bir şey hiç duymadım. Bu arada hayalet çağrının ne olduğunu, anlatabilirmisin rica etsem

Telefonun açık oldugu halde arandıgında sana ulaşamıyorlar.
  • arkadaşlar bu kameradaki gri arka planla ilgili bişey farkettim kitapçıkta ki resimelrde de öle :/ ayrıca bu telefonda ekran goruntusu nasıl alıoruz ? :)
  • quote:

quote:

quote:

Telefonun açık oldugu halde arandıgında sana ulaşamıyorlar.

Ulaşılamıyor derken yani meşgul gösteriyor değilmi. Kapsama alanı dışında değil sanırım demek isteğin . Bana hiç bir olmadı oldu diyenide duymadım.

• quote:

sabredin arkadaşlar SU870'i bizim cihazlara uyarlamaya çalışıyorlar ama bu günki ilk deneme başarısız olmuş, yarın tekrar deneyeceklermiş

hadi hayırlısı bakalım......
  • lg p725 denemelerime göre ve sizin de bildiğiniz gibi usb bellek görmüyor. 3D filmler bugün hdd içinde en çok yer kaplayan arşiv olduğuna göre bu çok komik bir eksiklik. Sanırım bu bellek ve hdd görme olayı yazılım olduğu kadar donanım desteği de gerektiriyor (usb on the go). Aynı şekilde network ağ göremeyen p725, ics ile ne kadar uyum gösterir bilinmez. Beklemeye devam edin
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.