Şimdi Ara

LG OPTİMUS 3D MAX (P725) ANA KONU VE İNCELEME (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.755
Cevap
19
Favori
132.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dragon3781

Yahu bizim ics ne zaman cikacak acaba ...

Formun birinde ics degil jb cikabilir diyordu.

Bencede bu saatten sonra ICS biraz abesle iştigal olur madem güncelleme gelecek bu jb olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam LG almaya karar veriyorum biri çıkıyor alma elinde kalır diyor biri çıkıyor LG telefonda iyi degil diyor kafam çok karışık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Tam LG almaya karar veriyorum biri çıkıyor alma elinde kalır diyor biri çıkıyor LG telefonda iyi degil diyor kafam çok karışık..

Dostum telefon kalitesi donanımı çok güzel kötü olan yazılım desteği. Bunu LG yöneticileride fark edip yazılım desteği konusunda daha iyi olacaklarına dair söz verdiler ancak biz hala sözlerini tuttuklarını göremedik ancak şurasıda muhakkak ki bu fiyata daha iyi bir telefon kati surette yok. Zaten tahminim bu telefonun bu kadar ucuz olmasının sebebide bu yazılım olayı, yoksa telefonun ederi 1300-1400 civarı olurdu belkide çok daha yukarısı

• quote:

Orijinalden alıntı: alicavush

quote:

Tam LG almaya karar veriyorum biri çıkıyor alma elinde kalır diyor biri çıkıyor LG telefonda iyi degil diyor kafam çok karışık..

Dostum telefon kalitesi donanımı çok güzel kötü olan yazılım desteği. Bunu LG yöneticileride fark edip yazılım desteği konusunda daha iyi olacaklarına dair söz verdiler ancak biz hala sözlerini tuttuklarını göremedik ancak şurasıda muhakkak ki bu fiyata daha iyi bir telefon kati surette yok. Zaten tahminim bu telefonun bu kadar ucuz olmasının sebebide bu yazılım olayı, yoksa telefonun ederi 1300-1400 civarı olurdu belkide çok daha yukarısı

Donanım ve kalitesi evet çok iyi biliyorum fakat LG gibi bir firma yazılım konusunda neden bukadar düşük seviyede ? Bu sorun insanları LG telefon almakta caydırıcı rol oynuyor..

• quote:

Alali 20 gun felan oldubana gore super otesi bi cihaz dokunmatigi cok iyi hassas takilma yok hiz super ekran canli net hele 3d camera anlatilmaz yasanir iphone kullanmadim ama bence o tele o kadar para verilcegine bu tel tum ihtiyaclara cevap veriyor 3d cabasi yazilima gelince su an benim icin sikinti olmuyor marketten indirdigin tum yazilimlar calisti su ana kadar kisaca super bi tel tek sorunu sarzi bence

• Forumunuzda çok karamsar bir rol aldım sanırım ama bu telefonla geçirdiğim bugün ilk ve son gün, açıkcası ne ics ne gb ne de jellybean yazılım desteği benim için önemli değildi fakat adam gibi bişey yapmadan günde iki kere şarj istiyor bu alet, bunu nişanlıma verip s3 alıcam cihazı kullananların ve kullanacakların hayırlı haberler alması dileğiyle iyi akşamlar..
  • Yanıtlar için çok teşekkürler lonely2127 ve alichavus ...

Bir de P725 için radyosu olduğu söyleniyor; bu nerededir, yoksa yükleyecek miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanksrist -- 9 Aralık 2012; 23:42:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanksrist

Yanıtlar için çok teşekkürler lonely2127 ve alichavus ...

Bir de P725 için radyosu olduğu söyleniyor; bu nerededir, yoksa yükleyecek miyiz?

Sağ alt tarafta ki 4 noktalı mavi simgeye tıkla ve fm radyo yazan simgeyi bul.Bu kadar basit yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: absem

Forumunuzda çok karamsar bir rol aldım sanırım ama bu telefonla geçirdiğim bugün ilk ve son gün, açıkcası ne ics ne gb ne de jellybean yazılım desteği benim için önemli değildi fakat adam gibi bişey yapmadan günde iki kere şarj istiyor bu alet, bunu nişanlıma verip s3 alıcam cihazı kullananların ve kullanacakların hayırlı haberler alması dileğiyle iyi akşamlar..

Absem karamsar olmana gerek yok. Bu telefonu ilk aldığımda ben de senden farklı düşünmüyordum. Telefonun sahip olduğu sorunların çoğu android telefonların genel sorunu. Olaya LG açısından baktığımızda aslında neredeyse hatasız. Hatta çok önemli bir artısı var 3D. Yere düşüreniniz oldu mu billiyorum ama masadan mermer üzerine 2 defa köşesi üzerine düşürdüm. Birinde batarya kapağı bir çıt açıldı, o derece sert düştü ama bir çizik bile yok. ön ekranda tuş yok, biri bu telefon su geçirmez dese inanırım :D Şu an üzerinde 78 tane yüklenmiş program var ve hiç bir takılma donma olmuyor. Telefon kendi içinde çok tutarlı. Şarj olayının diğer androidlerin çoğunda olduğu gibi güncelleme ile, o olmazsa custom romlarla çözüleceğini tahmin ediyorum. zaten güncel olmayan şu haliyle androidlerde hemen hemen her iş yapılabiliyor. Bu özelliklerinin çoğunun olmadığı androidler 1000 tl altına inemiyorlar. tüm bunlar fiyat performans açısından değerlendirilmeli. bedava telefon verecek olsalar S3 seçerdim ama en ucuzuna bile 600 tl fark verilmez bence. Bugün s3 de eksileri olan bir android

• quote:

Orijinalden alıntı: niketnac

quote:

Forumunuzda çok karamsar bir rol aldım sanırım ama bu telefonla geçirdiğim bugün ilk ve son gün, açıkcası ne ics ne gb ne de jellybean yazılım desteği benim için önemli değildi fakat adam gibi bişey yapmadan günde iki kere şarj istiyor bu alet, bunu nişanlıma verip s3 alıcam cihazı kullananların ve kullanacakların hayırlı haberler alması dileğiyle iyi akşamlar..

Absem karamsar olmana gerek yok. Bu telefonu ilk aldığımda ben de senden farklı düşünmüyordum. Telefonun sahip olduğu sorunların çoğu android telefonların genel sorunu. Olaya LG açısından baktığımızda aslında neredeyse hatasız. Hatta çok önemli bir artısı var 3D. Yere düşüreniniz oldu mu billiyorum ama masadan mermer üzerine 2 defa köşesi üzerine düşürdüm. Birinde batarya kapağı bir çıt açıldı, o derece sert düştü ama bir çizik bile yok. ön ekranda tuş yok, biri bu telefon su geçirmez dese inanırım :D Şu an üzerinde 78 tane yüklenmiş program var ve hiç bir takılma donma olmuyor. Telefon kendi içinde çok tutarlı. Şarj olayının diğer androidlerin çoğunda olduğu gibi güncelleme ile, o olmazsa custom romlarla çözüleceğini tahmin ediyorum. zaten güncel olmayan şu haliyle androidlerde hemen hemen her iş yapılabiliyor. Bu özelliklerinin çoğunun olmadığı androidler 1000 tl altına inemiyorlar. tüm bunlar fiyat performans açısından değerlendirilmeli. bedava telefon verecek olsalar S3 seçerdim ama en ucuzuna bile 600 tl fark verilmez bence. Bugün s3 de eksileri olan bir android

Açıkcası bugüne kadar forumlarda hep okuyucu tarafında olurdum ve bu sefer düşüncelerimi yazdım. Diğer kullanıcılar gibi beğenmiyorsan kullanma, vs vs tarzda cevaplar vermediğiniz için teşekkür ederim. 3d seçeneği gerçekten hoş bişey hele ki tv lerin de bu kadar yaygınlaştığı dönemde teknolojinin cebinizde olması güzel bir his veriyor.Benim şarja takmam da sebep 1,5 aya başyalacağım acil serviste sadece gündüz değil iki gündüz bir gece kullanmak zorunda olacağim telefonu, hiç bir telefonun bu kadar dayanmayacağını da biliyorum fakat bu kadarını da beklemedim açıkcası. Telefonun hızı gerçekten donanımını yansıtıyor aslında aveanın ikiz kartı olsa yedek telefonla taşıyacağım ama bilemedim açıkcası

• P920 kullanan 1 kişiyim hayalet çağrı olayını da yaşadım pil performansına da sıkıntı yok yasamistim ayrıca kamerayı açtığımda zaman kaybınıda yasamistim ... Bu yeni versiyon tlf 2 ci elini garantili 2 ay kullanılmisını buldum 1000tl ne dersiniz
    Bende şu an galaxy not 1 kişiyim var

• kimse mırın gırın etmesin bu telefonun ekran pixeli 330 ppi olcak android 4.0 olcak batarya 2100 mah olcak vay efendim 1000 lirada parası olcak.3000 ıphone verip alo demek için kullanmaktansa bunu alır tepe tepe kullanırım.ki kullanıyomda
  • Ebay'de 3600ma'lık piller görünmeye başladı bir tane almak istiyorum ama telefon bu defada çok kalınlaşacak diye korkuyorum. Yahu benki telefonun şekli bozulmasın diye kılıf bile kullanmıyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: mayday06

kimse mırın gırın etmesin bu telefonun ekran pixeli 330 ppi olcak android 4.0 olcak batarya 2100 mah olcak vay efendim 1000 lirada parası olcak.3000 ıphone verip alo demek için kullanmaktansa bunu alır tepe tepe kullanırım.ki kullanıyomda

Kesinlikle seninle hem fikiriz o özelliklerle piyasa çıksaydı bu telefonu 900'e kimse alamazdı. Şu güncelleme biran evvel gelse tadından yenmeyecek ama hala haber yok. Bu fiyata bu telefonu kaçırmak demek kimse kusura bakmasın ama bence aptallık demektir. Gönlümde hala lumia 920 var ama bu telefonun 3D özelliklerini hiç bir şeye değişmem. En muhalif adam bile 3D görüntüyü görünce iyiymiş yahu deyip susuyor :) artık pilede alıştım çok koymuyor ama şu androsalağa gıcık oluyorum :(

• quote:

quote:

quote:

Açıkcası bugüne kadar forumlarda hep okuyucu tarafında olurdum ve bu sefer düşüncelerimi yazdım. Diğer kullanıcılar gibi beğenmiyorsan kullanma, vs vs tarzda cevaplar vermediğiniz için teşekkür ederim. 3d seçeneği gerçekten hoş bişey hele ki tv lerin de bu kadar yaygınlaştığı dönemde teknolojinin cebinizde olması güzel bir his veriyor.Benim şarja takmam da sebep 1,5 aya başyalacağım acil serviste sadece gündüz değil iki gündüz bir gece kullanmak zorunda olacağim telefonu, hiç bir telefonun bu kadar dayanmayacağını da biliyorum fakat bu kadarını da beklemedim açıkcası. Telefonun hızı gerçekten donanımını yansıtıyor aslında aveanın ikiz kartı olsa yedek telefonla taşıyacağım ama bilemedim açıkcası

Bu telefonlar üretilirken şöyle bir mantık daha var, yedek batarya taşımak. yüksek kapasiteli ama büyük bir batarya yerine düşük kapasiteli ama küçük, cüzdana bile sığabilen hem de telefonu küçük gösteren batarya modeli. çünkü 3d açıldı mı o şarj bitiyor. Ayrıca 3g üzerinden yapılan internet bağlantısı da şarj canavarı, bilirsiniz (ayarlar-kablosuz ağ ayarları-mobil şebekeler-yalnız 2g ağlarını kullan) sadece telefon olarak kullanınca şarj performansının normal olduğunu gözlemledim. %30 şarj ile ha bitti ha bitecek derken bir gün (9saat) geçirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niketnac -- 10 Aralık 2012; 15:43:26 >

• Arkadaşlar elimde P725 ekran jelatini var. Yurt dışından getirttim kaliteli bir şeye benziyor kendim taktım. geriye 2 tane fazlalık kaldı almak isteyen pm atabilir.
  • Pil sorunu olan arkadaşlar için Mugenpower firması 3600mah'lik pil çıkarmış p725 için ;

Mugen Power 3600mAh Extended Battery

Not: yukarıdaki mesajlarda linki verilen mugenpdapower.com sitesiyle karıştırmayın o çakma üretiyor.
  • pil sorunu yaşıyozda bu ürünü naıl temin edeceğiz gümrük zaten yılbaşından dolayı sıkışık TR de yokmudur satan biyer ?
  • Bi tane 3600mah pil siparişi verdim. Ben bi deneyeyim. Performansını yazarım. Beğenen isteyen olursa tekrar getirtmeyi denerim.

• quote:

Bi tane 3600mah pil siparişi verdim. Ben bi deneyeyim. Performansını yazarım. Beğenen isteyen olursa tekrar getirtmeyi denerim.

şu sıra ciddi anlamda maddi sıkıntı çekiyorum yoksa bende almak istiyordum senden bir ricam olacak geldikten sonra cihazına takıp bir iki resmini çekebilirmisin cihazı ne kadar kalınlaştırdığını görmek istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.