Şimdi Ara

LG OPTİMUS 3D MAX (P725) ANA KONU VE İNCELEME (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.755
Cevap
19
Favori
132.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alicavush

quote:

Orijinalden alıntı: niketnac

Bi tane 3600mah pil siparişi verdim. Ben bi deneyeyim. Performansını yazarım. Beğenen isteyen olursa tekrar getirtmeyi denerim.

şu sıra ciddi anlamda maddi sıkıntı çekiyorum yoksa bende almak istiyordum senden bir ricam olacak geldikten sonra cihazına takıp bir iki resmini çekebilirmisin cihazı ne kadar kalınlaştırdığını görmek istiyorum

Aşağıdaki linkte benzer bir görüntü var. Sanırım böyle bir şey olur.
    http://www.youtube.com/watch?v=N4IUtgJlGYY

• quote:

Orijinalden alıntı: mkalyon

quote:

quote:

Bi tane 3600mah pil siparişi verdim. Ben bi deneyeyim. Performansını yazarım. Beğenen isteyen olursa tekrar getirtmeyi denerim.

şu sıra ciddi anlamda maddi sıkıntı çekiyorum yoksa bende almak istiyordum senden bir ricam olacak geldikten sonra cihazına takıp bir iki resmini çekebilirmisin cihazı ne kadar kalınlaştırdığını görmek istiyorum

Bunu gördükten sonra, usb battery almak dah mantıklı geldi bana. Hem daha ucuz hemde daha yüksek kapasiteli.
    Arama mootorlarına usb battery yazarak arattırısanız bulabilirsiniz.
    http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=m570.l3201&_nkw=usb+battery&_sacat=0

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bunu gördükten sonra, usb battery almak dah mantıklı geldi bana. Hem daha ucuz hemde daha yüksek kapasiteli.
    Arama mootorlarına usb battery yazarak arattırısanız bulabilirsiniz.
    http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=m570.l3201&_nkw=usb+battery&_sacat=0

evet benim getirtiyor olduğum batarya buna çok benziyor. bizim 725lerin arka tarafı alta doğru hafif kavisli ama bu kalın batarynın kapağının arkası düz. üst taraftan biraz kalınlaşır belki ama alt taraftan daha az kalın olacağı kesin.

bu arda ekran jelatini çok güzelmiş. eskiden dandik bi s2 jelatini vardı, ekranı öldürüyomuş biraz. şimdi daha canlı.

• usb batttery şarjmı ediyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mayday06

usb batttery şarjmı ediyo ?

Evet şarj ediyor. Bir güç kaynağı gibi davranıyor. İçerisinde pil var. O pilin gücü bitince şarja takıp onuda şarj ediyorsunuz.Bir nevi akülü güç kaynağı.
  • gençler yaw bu android 4 ne zaman çıkacak bir bilginiz varmı. Ben bu gün LG TÜRKİYE ile görüştüm ancak bizim herhangi bir bilgimiz yok dediler. Sizce son durum nedir?
  • bugun lg Turkiye'ye ugradim ics 4.0 guncellemesi buyuk ihtimal ocak ta gelir dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

bugun lg Turkiye'ye ugradim ics 4.0 guncellemesi buyuk ihtimal ocak ta gelir dediler.

Facebook sayfasında aralık veya ocakta çıkacak diyordu oradan okumuşlardır

• Herkes 4.1 bekliyor
  • Açıkçası ben hiç birini beklemiyorum Memnunum bu haliyle de.. Ancak ısrarla bekleyen arkadaşların çokluğu ve LG gibi bir devin her zaman verdiği sözü tutması gerektiğinden artık gelmeli diye düşünüyorum... Zira 2012 son çeyrek denilmişti şimdi de ocak filan denmesin bi zahmet..
  • Arkadaşlar cihazı ben bir kaç gün önce aldım,okadar model marka aradım ama beni çekecek işte budur dedirtecek bir model göremedim.Herkesten farklı ve dikkat çekici olsun dedim.Benim niyetim P 920 almak idi ama arkadaşım banan 725 modelini söyledi aradım araştırdım inceledim ve çok mükemmel düzeyde bir telefon. Neyse ki fiyatı ucuzladı teknosada hemen taksitle aldım.Asıl fiyatı 1100 tl iken ben 899 tl aldım 10 taksit. özelliklerin hepsi var güzel lakin şarjı az gidiyor ve android sürümü düşük şuan onun dışında bir sorun sıkıntısı yok.yakında orijinal resimlerini ekleyeceğim..Hayırlı olsun şimdiden alacaklara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bykaratay

Arkadaşlar cihazı ben bir kaç gün önce aldım,okadar model marka aradım ama beni çekecek işte budur dedirtecek bir model göremedim.Herkesten farklı ve dikkat çekici olsun dedim.Benim niyetim P 920 almak idi ama arkadaşım banan 725 modelini söyledi aradım araştırdım inceledim ve çok mükemmel düzeyde bir telefon. Neyse ki fiyatı ucuzladı teknosada hemen taksitle aldım.Asıl fiyatı 1100 tl iken ben 899 tl aldım 10 taksit. özelliklerin hepsi var güzel lakin şarjı az gidiyor ve android sürümü düşük şuan onun dışında bir sorun sıkıntısı yok.yakında orijinal resimlerini ekleyeceğim..Hayırlı olsun şimdiden alacaklara..

Hayırlı olsun dostum, güle güle kullan

• 2 gün önce teknosa turuncu indirimden 899 tlye aldım, alırken teknosadaki samsung tişörtlü personel almamam konusunda bayağı direndi ama ben 1 aylık incelemelerime dayanarak aldım. Çok fazla kurcalayamadım ama görebildiklerim kadarıyla gayet iyi bir telefon. Bence android 2.3.6 sürümü gayet başarılı neden bir üst sürüm bekleniyor anlamış değilim. Çalıştıramadığım uygulama yok gibi, durum da böyleyken bir üst sürümden ne beklemeliyim bilmiyorum. Bir kaç yerde 4.0 ile şarj süresinin uzatıldığına dair iddia var ama bana komik geliyor. Şarj süresi kullandığın pil ve içerikteki programlarla alakalı. Pili doğru kullanırsan ve gereksiz programları açık bırakmazsan süreyi yeterince uzatabilirsin. Pili de sadece tam boşalt tam doldur mantığı ile kullanmak yetmiyor öncesinde; ilk kullanımda telefonu 3 kez kapalı ve pili tam boş iken 12 saat şarj etmek gerekiyor, bu işlem pili %100 kullanmamızı sağlıyor (araçların motorunu açma mantığı) ve sonrasında tam boşalt tam doldur işlemiyle açılmış pili tam verimde kullanmamız mümkün.
    Sürekli bir üst sürüm için yeni beklenti içerisinde olacağız ve hep bazı isteklerimizi erteleyeceğiz, bence üst sürüm beklemeyi bırakıp mevcut sürümün tadını çıkarın :)

• selam

gecen hafta teknosanın turuncusundan faydalanıp ben de bu LG P725 telefonu aldım.

Telefon çok güzel, çok hoşuma gitti. 3D performansının bu denli güzel olacağını tahmin etmiyordum. Derinlik hissini veriyor.
    Kullanımı çok iyi. rahat. Hiç bir zorlanma veya donma yok. Kullanışlı.

Benim tek sıkıntım bu telefonu eşime almam olması. Keşke kendime alsaydım. Ama bir yandan da pahalı Galasy S3 almaktan kurtuldum, 600 TL cepte kaldı diye seviniyorum.

Selametle . . .
  • nokiadan yedeklediğim rehberi telefona yükledim rehberde isimler görünüyor fakat rehberdeki isimlerden arama yapılamıyor rehberden arama nasıl yapılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwiC

2 gün önce teknosa turuncu indirimden 899 tlye aldım, alırken teknosadaki samsung tişörtlü personel almamam konusunda bayağı direndi ama ben 1 aylık incelemelerime dayanarak aldım. Çok fazla kurcalayamadım ama görebildiklerim kadarıyla gayet iyi bir telefon. Bence android 2.3.6 sürümü gayet başarılı neden bir üst sürüm bekleniyor anlamış değilim. Çalıştıramadığım uygulama yok gibi, durum da böyleyken bir üst sürümden ne beklemeliyim bilmiyorum. Bir kaç yerde 4.0 ile şarj süresinin uzatıldığına dair iddia var ama bana komik geliyor. Şarj süresi kullandığın pil ve içerikteki programlarla alakalı. Pili doğru kullanırsan ve gereksiz programları açık bırakmazsan süreyi yeterince uzatabilirsin. Pili de sadece tam boşalt tam doldur mantığı ile kullanmak yetmiyor öncesinde; ilk kullanımda telefonu 3 kez kapalı ve pili tam boş iken 12 saat şarj etmek gerekiyor, bu işlem pili %100 kullanmamızı sağlıyor (araçların motorunu açma mantığı) ve sonrasında tam boşalt tam doldur işlemiyle açılmış pili tam verimde kullanmamız mümkün.
    Sürekli bir üst sürüm için yeni beklenti içerisinde olacağız ve hep bazı isteklerimizi erteleyeceğiz, bence üst sürüm beklemeyi bırakıp mevcut sürümün tadını çıkarın :)

hayırlı olsun kardeşim
    sanırım teknocunun kafası yerinde değildi ki seni bu güzel telden mahrum edecekti
    gerçekten her kuruşunu hak ediyor..
    tek takıldığım nokta illa da bu 4.0 android çılgınlığıda nedir hakikaten bilmediğim için soruyorum
    yani şuan googleplay de gördüğüm tüm uygulamaları çalıştırabiliyoruz ee ozaman 4.0 ın GETİRİSİ NE?

• eyvallah sağolasın..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar bende aranıza katıldım. 01.12.2012 de Teknosadan aldım. 899 TL ye turuncu indirimden.
    Uzun araştırmalarım sonucunda bu telefonu aldım. Telefeon tek kelime ile süper bir telefon. 3d olması ayrı bir değer katıyor. Donanım olarak aynı özellikte ve lg den pahalı bir sürü telefon var. 3d artısı. Telefonda en çok dikkatimi çeken wifi kalitesi. Eşimin telefonu s2 var ondan daha iyi çekiyor. Bence alınmaya değer bir telefon tavsiye ederim.

Buraya kadar herşey güzeldi. Telefonu dün kullanmaya başladım. Tüm kullandığım uygulamaları bir bir kurdum. Tüm verilerimi bu telefona aktardım. Herşey güzel bir şekilde tamamlandı. Taki bana telefon gelene kadar. Bu kısmı hiç denememiştim. Telefonla uğraşmaktan asıl görevini unuttum. Telefonla görüşürken karşı tarafın sesi cızırtılı geliyordu. Belki karşı tarafın telefonunda bir sorun vardır diye düşündüm. Bir kaç denemeden sonra, sorunun benim telefonda olduğunu anladım. Hemen teknosanın 444 lü numarasını aradım. Onalarda aldığım yere götürmemi söylediler. Kesinlikle tamir istemiyorum, değişim istiyorum dedim.
    Servise gönderdiler. Bakalım sonuç nasıl olacak. Telefon aldık hevesimiz kursağımızda kaldı. Buda benim şanssızlığım.
    Her ne olursa olsun telefon çok iyi bir telefon. Parasını hakediyor.

gelen çağrı ses seviyesi en üstte olunca bendede cızırtı oluyo kronik bişey ama çok rahatsız edici deyil bendeki.bu arada bu telefonu aldım kayınperderde lg smart 3d tv almış telefonla tv ye bağlanıyorum resimler felan harika aktarıyorum 3d tv de başka oluyo.birbirini tamamlıyo.

Moralinizi bozmak istemem ama bende cızırtı yok benim tek sorunum bataryası

az önce benimde kafama takıldı iyice baktım yok görüşmede gelen cızırtı söz konusu galiba arkadaşın ama bende yok.bence ufak tefek şeyler için servise gönderip kurcalatmak iyi deyil.

04.12.2012 de değişim için gönderdiğim telefonun değişimi onaylanmış. Tedarikçi firmadan yeni ürün bekleniyor dediler. İnşallah sıfır ürün gönderirler.İnşallah seneye kadar beklemem. 15 gün bekledik 1 yıl kim bekleyecek şimdi.

• xp, windows 7 ve windows 8 sence bunlar arasındaki farklar neler............
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

bugun lg Turkiye'ye ugradim ics 4.0 guncellemesi buyuk ihtimal ocak ta gelir dediler.

Bende lg türkiyeye mail attım güncelleme ne zaman gelecek diye..

:: GELEN CEVAP ::

Android güncellemesi ile alakalı tarafımzıdan iletilen bir tarih mevcut değildir.

Cihazın güncellemesi için iletilen net bir tarih ve bilgi bulunmamaktadır.

Çagri merkezimize 444 6 543 nolu telefondan ulasabilirsiniz.

Bilgilerinize sunariz.

:: Saygilarimizla. ::

Al bir de burdan yak..!!
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.