Şimdi Ara

LG Optimus 3D P920 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
5
Favori
96.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: şazenuş

öyle birşey denemedim.zaten root yapıyorsan rom yüklemek için yapıyorsundur.neden güncelleştirme ile işiniz olsun ki.custom romlar daha hızlı ve modifiye oluyor.stock rom quadranttan 2600 alırken custom rom 3800 leri görüyor.

2.3.4 güncellemesi çıkarsa ne yaparım onu düşünüyorum. thaiz romunda pil süresi stock tan iyi mi?
  • Arkadaşlar LG Optimus 3D yi almadan önce denemek gerek diye düşünüyorum Nintendo 3ds de deneyimim oldu ama yinede görmek daha iyi olur gibi, deneme şansımız varmı İSTANBUL da AVMlerde vs gören var mı ?
  • Yabancı forumlarda ekim ayında 2.3.4 güncellemesi çıkacak deniyor. Ayrıca bu sürümle beraber şu an aktif olmayan radyo suda aktif olabilir diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

quote:

öyle birşey denemedim.zaten root yapıyorsan rom yüklemek için yapıyorsundur.neden güncelleştirme ile işiniz olsun ki.custom romlar daha hızlı ve modifiye oluyor.stock rom quadranttan 2600 alırken custom rom 3800 leri görüyor.

2.3.4 güncellemesi çıkarsa ne yaparım onu düşünüyorum. thaiz romunda pil süresi stock tan iyi mi?

Kesinlikle daha iyi.ama bu kadar endiselendigine gore senin cihaz kesin brick olur:) sen istersen ekimi bekle kardesim.;)
  • Benim cihaz yurt dışı turkcelle kullanıyorum sinyal problemi hiç olmadı ankaranın dışında çalışmama rağmen kesilme yaşamadım hiç

şu videoyu izleyin deneme olarak nesnler baya bi dışarı çıkıyo çok güzel çekilmiş deneme amaçlı ama

http://www.youtube.com/watch?v=LIp1JA_r71k
  • video çok güzel
  • quote:

quote:

quote:

Kesinlikle daha iyi.ama bu kadar endiselendigine gore senin cihaz kesin brick olur:) sen istersen ekimi bekle kardesim.;)

2.3.4 e geçmede sıkıntı olamayacak ise rom atacağım.

• Selam arkadaşlar, dün itibarı ile iphone 3gs imi satmış bulunuyorum şuan telefon arayışındayım LG 3D düşünmekteyim. Deneyimlerinizden faydalanarak bazı sorular sormak isterim izninizle. (Sorularımı tüm yorumlarınızı okuduktan sonra soruyorum)

1- İşletim sistemi neden 2.2 froyo halen, diğer telefonlara (sony ericsson) bile 2.3.5 gingerbread çıkmışken LG neden yeni işletim sistemini çıkarmıyor. Bir de bu android tüm telefon markalarına ayrı ayrı mı işletim sistemi çıkarıyor? LG ye 2.3 çıkmadığına göre ayrı ayrı çıkarıyor olsa gerek. LG alacaksam eğer androidi hep arkadan mı takip etmek zorunda kalacağım. Bkz bir HTC ye 2.3 sense atınca dehşet hale geliyor.

2- Dış hoparlör kalitesi nasıl iphone a göre kıyaslarsak (yüksek, düşük vb). Kulaklık takılı iken iphone a göre kıyaslarsak kalite nasıl? Benim 500mw lık büyük kulaklığımı buna takarsam iphone daki gibi gümbür gümbür müzik zevki alabilir miyim. Buit-in Equalizer mevcut mu?

3- MKV film oynatıyor mu? Full HD (mkv yi mp4e çevirerek) film izlerken donmalar yaşanıyor mu? Bu soru biraz extreme olacak; (: Bu telefonlar ne zaman mkv oynatmaya başlayacak?

4- Ekran olarak 480x800 yeterli mi sizce ppi oranı olarak ta düşünebilirsiniz. Yakında LU2600 çıkarıyormuş 720p ekranı olacak onun yanında sanırım bunun ekranına bakmak istemeyeceğiz.

5- 3D film izlemek için çeviriciyi zaten düşünmüyorum hiç, gerçek halfsbs bir mkv filmi mp4e çevirip ki bunu nasıl yapacağımızı düşünemiyorum olur mu olmaz mı, izleyebilir miyiz? 3D filmde altyazı olayı nasıl olcak, sub-idx altyazı destekliyor mu ki? Ben Plazmada güç bela halfsbs filme 3d altyazı yapabildim kaldı ki buna nasıl yapacağım merak ettim.

6- Bazı arkadaşlar sinyal probleminden bahsetmiş, iphone 4 sinyal faciası geri mi dönüyor? Nedir bu problem?

Yorumlarınız itina ile değerlendirilecektir, teşekkür ederim sabırla okuduğunuz için

• quote:

Orijinalden alıntı: msw

Selam arkadaşlar, dün itibarı ile iphone 3gs imi satmış bulunuyorum şuan telefon arayışındayım LG 3D düşünmekteyim. Deneyimlerinizden faydalanarak bazı sorular sormak isterim izninizle. (Sorularımı tüm yorumlarınızı okuduktan sonra soruyorum)

1- İşletim sistemi neden 2.2 froyo halen, diğer telefonlara (sony ericsson) bile 2.3.5 gingerbread çıkmışken LG neden yeni işletim sistemini çıkarmıyor. Bir de bu android tüm telefon markalarına ayrı ayrı mı işletim sistemi çıkarıyor? LG ye 2.3 çıkmadığına göre ayrı ayrı çıkarıyor olsa gerek. LG alacaksam eğer androidi hep arkadan mı takip etmek zorunda kalacağım. Bkz bir HTC ye 2.3 sense atınca dehşet hale geliyor.

2- Dış hoparlör kalitesi nasıl iphone a göre kıyaslarsak (yüksek, düşük vb). Kulaklık takılı iken iphone a göre kıyaslarsak kalite nasıl? Benim 500mw lık büyük kulaklığımı buna takarsam iphone daki gibi gümbür gümbür müzik zevki alabilir miyim. Buit-in Equalizer mevcut mu?

3- MKV film oynatıyor mu? Full HD (mkv yi mp4e çevirerek) film izlerken donmalar yaşanıyor mu? Bu soru biraz extreme olacak; (: Bu telefonlar ne zaman mkv oynatmaya başlayacak?

4- Ekran olarak 480x800 yeterli mi sizce ppi oranı olarak ta düşünebilirsiniz. Yakında LU2600 çıkarıyormuş 720p ekranı olacak onun yanında sanırım bunun ekranına bakmak istemeyeceğiz.

5- 3D film izlemek için çeviriciyi zaten düşünmüyorum hiç, gerçek halfsbs bir mkv filmi mp4e çevirip ki bunu nasıl yapacağımızı düşünemiyorum olur mu olmaz mı, izleyebilir miyiz? 3D filmde altyazı olayı nasıl olcak, sub-idx altyazı destekliyor mu ki? Ben Plazmada güç bela halfsbs filme 3d altyazı yapabildim kaldı ki buna nasıl yapacağım merak ettim.

6- Bazı arkadaşlar sinyal probleminden bahsetmiş, iphone 4 sinyal faciası geri mi dönüyor? Nedir bu problem?

Yorumlarınız itina ile değerlendirilecektir, teşekkür ederim sabırla okuduğunuz için

1- ekimde gingerbread güncellemesi gelicek.
    2- iphonedan iyi bence dış sesi. aynı zevki alırsın. equalizer var.
    3- mkv oynatıyor fakat mkv filmler 4gb dan fazla olduğu için sdkarta atamıyorsun. formatı fat 32 olduğu için.
    4- teknolojiyi takip etmek imkansız. hergün bir model çıkıyor.
    5- 3d filmleri ben mp4 e çevirerek attım. hatta bir önceki sayfada örnek link verdim. altyazı konusunu bende tam bilmiyorum.
    6- bende sinyal problemi yok.

• Az önce dayanamayıp bir koşu vadafone bayisine gidip p920 yi 1489 tl ye peşin aldım , gerçekten çok karizmatik bir telefon daha kutusunda çıkarmadım eve gidip deniyeceğim ama ilk izlenim sırf bu şekil ve görüntü bile yeter dedirtiyor, dün htc evo 3d yi inceledim sonuç kesinlikle p920, yakında incelemeler başlarız bakalım...
  • rom manager root yetkisi istemedi. problem nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HumWE

Az önce dayanamayıp bir koşu vadafone bayisine gidip p920 yi 1489 tl ye peşin aldım , gerçekten çok karizmatik bir telefon daha kutusunda çıkarmadım eve gidip deniyeceğim ama ilk izlenim sırf bu şekil ve görüntü bile yeter dedirtiyor, dün htc evo 3d yi inceledim sonuç kesinlikle p920, yakında incelemeler başlarız bakalım...

hayırlı olsun optimus 3d'nin... merakla bekliyoruz izlenimlerini...
  • quote:

rom manager root yetkisi istemedi. problem nedir?

Senin cihaz brick olacak ya o yuzden istememistir. :):D. linki konttol et.anlatim bana ait.

http://www.****.com/showthread.php?tid=1331
  • quote:

quote:

rom manager root yetkisi istemedi. problem nedir?

Senin cihaz brick olacak ya o yuzden istememistir. :):D. linki konttol et.anlatim bana ait.

http://www.****.com/showthread.php?tid=1331

aman hocam ağzımızı hayrı açalım.
  • neyse başardım elhamdülillah. galaxy s2 dede yapmıştım ama bunda biraz zor oldu. pil süresi artıcak bu iyi birşey.
  • quote:

neyse başardım elhamdülillah. galaxy s2 dede yapmıştım ama bunda biraz zor oldu. pil süresi artıcak bu iyi birşey.

Gecmis olsun hadi bakalim.setcpu programi kullan.
  • pil süreleriniz nasıl arkadaşlar???
  • quote:

quote:

neyse başardım elhamdülillah. galaxy s2 dede yapmıştım ama bunda biraz zor oldu. pil süresi artıcak bu iyi birşey.

Gecmis olsun hadi bakalim.setcpu programi kullan.

thaizv1.1 yükledim. setcpu yu kullandım fakat. şunu yapamadm.

Navigate with a file explorer to /system/etc/init.d and change permission on both scripts to "777" it means mark the 9 permission options.Reboot and the ROM is going to be faster.
  • O nerde cikiyor kardes.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.