Şimdi Ara

LG Optimus 3D P920 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
5
Favori
96.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • örnek bir 3d belgesel upload ediyorum denemeniz için yaklaşık 1gb. bitince link ekleyeceğim. 3d oyunlarıda buldum gameloftun onuda upload edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 19 Eylül 2011; 14:29:11 >
  • Lg optimus 3d içindir. evo3dlerde çalışmıyor.

Gameloft 3d oyun paketi.

https://r a p i d s h a r e.com/files/3608113688/LG_P920_Optimus_3D_game_pack.rar

• Maalesef resim video ve 3d oyunlar 3d olarak kullaniliyor.internet sayfalari veya uygulamalar icin 3d cevrimi yok.

benim için avantajlı olan da o zaten. çünkü uzun süre 3 boyutlu izleyince başım ağırıyor. özet olarak istediğimiz zaman 3d yi ve 2d yi kullanabiliriz ve kullanmayız dimi?
  • imax legend of flight 3d belgesel 720p

https://r a p i d s h a r e.com/files/2931175204/IMAX_Legends_of_Flight.2010.1080p._3D_Half_SBS_.m4v

bu filmi telefona atıp. videoyu açın iki ekran yanyana çıkıcak. korkmayın. 3d ye geçin. home tuşunun solundaki tuşa basın. ordanda 3d formatlayıcıya basın. LR seçeneğini seçin ve 3d olarak izlemye başlayın. beğenirseniz piranha 3d yide upload edeceğim. birde manchester united chelsea maçının 3dsi var elimde isterseniz onuda ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 19 Eylül 2011; 15:05:52 >
  • @cagrimir,

Dosyalar için teşekkürler.

Akşama evde atayım bakalım telefona Siz nasıl oynatıyorsunuz, dosyayı direkt telefonun içine veya sd-kart'a mı, yoksa DLNA server üzerinden mi oynatıyorsunuz..?

Diğer dosyaları da merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

@cagrimir,

Dosyalar için teşekkürler.

Akşama evde atayım bakalım telefona Siz nasıl oynatıyorsunuz, dosyayı direkt telefonun içine veya sd-kart'a mı, yoksa DLNA server üzerinden mi oynatıyorsunuz..?

Diğer dosyaları da merakla bekliyorum

sdkarta atıyorum ben. yalnız piranha 3d ingilizce. 3d ye nasıl altyazı gömülür bilemiyorum. rio 3d var o türkçe dublajlı.
  • Orijinalden alıntı: kemalsaygin

Maalesef resim video ve 3d oyunlar 3d olarak kullaniliyor.internet sayfalari veya uygulamalar icin 3d cevrimi yok.

benim için avantajlı olan da o zaten. çünkü uzun süre 3 boyutlu izleyince başım ağırıyor. özet olarak istediğimiz zaman 3d yi ve 2d yi kullanabiliriz ve kullanmayız dimi?

evet aynen öyle.resim video ve bazı oyunlar ister 3d ister 2d senin seçimine bırakılıyor.
  • atın havanızı atın. şu staj başlasın bende alcam bi tane 3d. bincem üstüne vurcam kırpaçı :P :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pijama61 -- 19 Eylül 2011; 17:10:10 >
  • soft kılıf geldi birde ekran koruyucu geldimi telefonu alabilirim artık ,
    yokmu telefonu alan almak isteyen binbirçeşit.com sitesine bir güvensem şimdi alıcam başka bir yer yokmu kvk genpa garantili satan...
  • http://androidtelefonlari.com/catalog/lg-optimus-3d-p920/

cagrimir burdan almış güvenilir olduğunu söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalsaygin

http://androidtelefonlari.com/catalog/lg-optimus-3d-p920/

orda uzun süredir var paralel ithalat satılıyor kendi garantilerinde , bu kadar beklemişken genpa kvk garantli arıyorum vadafone da 1489 tl nette binbircesit.com genpa kvk 1398 tl siteye güvenemiyorum...
  • netten hiç alışveriş yapmadığım için güvenilirlik derecesi nedir bilemeyeceğim. ama şunu söyleyebilirim 3 gün önce bir telefon dükkanında gördüm lg optimus 3d, içeri girdim sordum fiyatı 1,400 dedi. nette 1398 verip sıkıntı çekeceğime telefoncuya gider 1400 veririm belki hafif pazarlıkta 1350 yada daha ucuz satan bir yerde bulabilirsin.
  • ben casemateten tough case sipariş verdim. gelince izlenimlerimi yazarım. en az 2 haftası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HumWE

quote:

Orijinalden alıntı: kemalsaygin

http://androidtelefonlari.com/catalog/lg-optimus-3d-p920/

orda uzun süredir var paralel ithalat satılıyor kendi garantilerinde , bu kadar beklemişken genpa kvk garantli arıyorum vadafone da 1489 tl nette binbircesit.com genpa kvk 1398 tl siteye güvenemiyorum...

site gayet güvenilir. hiç bir sıkıntı çekmedim. gayet yardımcı oluyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Lg optimus 3d içindir. evo3dlerde çalışmıyor.

Gameloft 3d oyun paketi.

https://r a p i d s h a r e.com/files/3608113688/LG_P920_Optimus_3D_game_pack.rar

oyunları indirdim hepside çalıştı.arayıpta bulamamıştım.teşekkkürler...
  • real football uda buldum onuda ekleyeceğim.
  • quote:

cihaz yurtdışı olduğu için korkuyorum. nereden root yaptınız hangi sitedeki adımları takip ettiniz. p.m. atarsanız sevinirim.

kardeş tr deki root rehberi bana aittir.diğer sitelerde muhtelif nicklerim var.ctrlpda dan veya androidteam forumlarından root işlemlerini yapabilirsinixz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

quote:

cihaz yurtdışı olduğu için korkuyorum. nereden root yaptınız hangi sitedeki adımları takip ettiniz. p.m. atarsanız sevinirim.

kardeş tr deki root rehberi bana aittir.diğer sitelerde muhtelif nicklerim var.ctrlpda dan veya androidteam forumlarından root işlemlerini yapabilirsinixz.

cwm yi yükledikten sonra cihazı rom içinden resmi güncelleştirirsek brick oluyormuş. doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 20 Eylül 2011; 0:40:08 >
  • öyle birşey denemedim.zaten root yapıyorsan rom yüklemek için yapıyorsundur.neden güncelleştirme ile işiniz olsun ki.custom romlar daha hızlı ve modifiye oluyor.stock rom quadranttan 2600 alırken custom rom 3800 leri görüyor.
  • pil sorunu haric muhtesem bir telefon. tahammul etmek cok zor; elden dusmeyince gunde iki kez sarj gerekiyor neredeyse. gingerbreadi ve ice creami bekliyorum sabirla.

diger ulkeleri bilmiyorum ama isvecte kutusundan hdmi kablosu da cikiyor, televizyona baglayip catir catir 1080p video izliyorum. youtube, araba yarisi, facebook derken, eve bir media player, bir konsol, bir de smart tv almis oluyorsunuz aslinda.

3 boyutla ilgili sunu soyleyeyim, ilk kez magazada izledigimde korkunc rahatsiz etmisti beni gozluksuz 3d olayi. ama alip kullanmaya baslayinca hem gozunuz alisiyor hem de elleriniz. cunku dogru aciyla ve dogru mesafeden izlemek cok onemli. artik rahatsizlik veya yorgunluk yapmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.