Şimdi Ara

LG Optimus 3D P920 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
5
Favori
96.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokom

quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

Orijinalden alıntı: pespoisonboy

quote:

Orijinalden alıntı: gokom

tr de satısı varmı acaba

evkurun sattığını duymuştum.bir arkadaşta teknosanın 1400 lira civarında satacağını yazmıştı ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum

1400 imkansız çıkacağı fiyat 1800-1900 tl arası arkadaşım lg'de çalışıyor ondan biliyorum

ne zmn cıkıcak pekı + yurtdısında getırırsek 1 yıl uluslararası garantı oluyormu acaba?

çok kısa bir süre içinde satışa çıkıcak 1 hafta içerisinde filan yurtdışndan alırsan garantisi olmuyor çünki Türkiye avrupa birliğine dahil değil

• arkadaşlar netten dizi beya film izleyemiyorum video açıyorum ses geliyor ama yeşil ekran çıkıyor flash player de yüklü sorun neyden olabilir yardımcı olursanız sevinirim...
  • bendede yeşil çıkıyor anlamadım. flash videolarda sıkıntı var heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

neyse hallettim ve izledim. gerçekten süperdi. filmi açıp home tuşunun yanındaki tuşa basarsak 3d dönüştürme seçeniğinden split rl yi seçtim ve oldu.

çok teşekkürler gerçekte bende bulamıyodum bi türlü çok iyi oldu bu bilgi
  • arkadaşlar bunun müzikler için equalizer nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: voyager19

arkadaşlar netten dizi beya film izleyemiyorum video açıyorum ses geliyor ama yeşil ekran çıkıyor flash player de yüklü sorun neyden olabilir yardımcı olursanız sevinirim...

Bu flash neden yeşil gözüküyor anlamadım. Youtube videolarda sıkıntı var.
  • http://www.binbircesit.com/urun/lg-p920-3-boyutlu-cep-telefonu.aspx
    LG Optimus 3D P920 1 GHZ TriDual işlemcili Cep telefonu ( KVK-GENPA-BRIGHSTAR ) GARANTILI ( STOKTAN HEMEN TESLIM )

Fiyati uygun hale getirmisler (1440 tl) ,hayirli olsun:)
  • Super fiyat.
  • artık bir kullanıcı kulübü kurmanın vakti gelmedi mi?
  • bnde youtube videolarında sorun yok ama başka sitelerdeki videolarda ses var görüntü yeşil lg optimust 3d sorunsuz flash player kullanan varmı arkadaşlar
  • Bugün teslim aldım cihazı, daha önce de LG kullanıyordum (GW 620). Bakalım, bunu da biraz kuracalayalım. İçinde 3D bazı videoar var, mesela 3D FTV çekimleri oldukça başarılı

Bu arada, LG 620 telefonum satılıktır. Üzerinde Android 2.3.4 yüklüdür.
  • cok iyi yeni gordum kisa surede bir adette ben aliyorum alacaklara hayirli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: voyager19

bnde youtube videolarında sorun yok ama başka sitelerdeki videolarda ses var görüntü yeşil lg optimust 3d sorunsuz flash player kullanan varmı arkadaşlar

Yesil ekran sorunu yasayan tum arkadaslar flash videolar icin opera tarayiciyi kullanin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fayeniceri

http://www.binbircesit.com/urun/lg-p920-3-boyutlu-cep-telefonu.aspx
    LG Optimus 3D P920 1 GHZ TriDual işlemcili Cep telefonu ( KVK-GENPA-BRIGHSTAR ) GARANTILI ( STOKTAN HEMEN TESLIM )

Fiyati uygun hale getirmisler (1440 tl) ,hayirli olsun:)

fiyat süpermiş :) bende istiyorum ama bakalım. sınırları zorlucaz gibi.
  • nerde bu kadar bekleyen vardi herkes kayboldu?
  • tüm kullanıcılara hayırlı olsun diyorum. Arkadaşlar benim en çok merak ettiğim olay BU cihazda normal bir videoyu izlerken 3D moduna alınca 3D olarak gösteriyor mu? Yani sıradan bir film veya fotoğrafı 3D olarak gösteriyor mu? Kullanıcı arkadaşların cevaplarını merakla beklyorum
  • 2d fotoğraf ve videoları 3d yapabiliyor fakat çok düzgün değil. gözü yoruyor biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

2d fotoğraf ve videoları 3d yapabiliyor fakat çok düzgün değil. gözü yoruyor biraz.

yani çok düzgün değil derken hocam keyif vermiyor mu? yani benim düşüncem sıradan bir filmi 3d keyfiyle izlemek Bu cihazı almak yada almamak konusundaki kesin kararımı bu özellik verdirecek?
  • piyasadaki 3d filmleri convert ederek izleyebilirsiniz. 2d filmleri cihaz içinde 3d tuşuna bakarak izlerseniz keyif vermiyor fakat internetten sidebyside 3d film indirip telefona atarsanız süper keyifle izleniyor. ben sinemadaki 3d den güzel olduğunu düşünüyorum.
  • Vodafonda kontratlı satışına başlamış, 24X69 tl , inceleyeceğimiz bir yer varmı , almayı düşünebilirim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.