Şimdi Ara

LG Optimus 3D P920 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
5
Favori
96.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani cihazın yeni olmasından dolayı üstün olmasının normal olmasından bahsediyorum fakat bu cihazların kendi aralarında bi kaç ufak ayrıntı farkıyla satıldığını hepimiz görüyoruz.
    yazılım eski diye cihaz yavaşmı yani lg bunu bilerek mi yaptı. bn çok detayına inmiyorum fakat gündelik kullanımda s2 ve sensation fazlasıyla yeterliki 3d video isteyen 3d cihaz alır zaten.
    garantili fiyatı daha belli deil zaten 1800 lerden aşşağı olmaz. s2 1500 lira o kadar da fark olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

yani cihazın yeni olmasından dolayı üstün olmasının normal olmasından bahsediyorum fakat bu cihazların kendi aralarında bi kaç ufak ayrıntı farkıyla satıldığını hepimiz görüyoruz.
    yazılım eski diye cihaz yavaşmı yani lg bunu bilerek mi yaptı. bn çok detayına inmiyorum fakat gündelik kullanımda s2 ve sensation fazlasıyla yeterliki 3d video isteyen 3d cihaz alır zaten.
    garantili fiyatı daha belli deil zaten 1800 lerden aşşağı olmaz. s2 1500 lira o kadar da fark olsun.

dediğin doğru.bir cihazın tamamen her yönüyle hepsinden üstün olmasının zaten imkanı yok.ama çoğu özellikleri bakımından bir üstünlük söz konusu.ama tabi bunlar günlük kullanımda çok farkedilmiyor.benim gs2 yi gözümde silişim çok ısınmasından dolayı oldu.belki normaldi.çünkü ince bir telefondu.ama benim açımdan bana göre anormal bir durumdu ve sattım.şimdi o3d var.şu anda şarj süresi dışında bir problem yok.oda kernellerin kıt olmasından kaynaklanıyor.

• ısınsada cebimi yaktığı kadar elimi yakmıyor
  • arkadaşlar ekranı çizilmez camdan mı?

Ayrıca ön kamera ile skype görüşmesi yapılabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozancn -- 10 Eylül 2011; 4:28:54 >
  • Ekran gorilla yani cizilmez ama hepsi gibi bu da cizilebilir. froyo cihazlar aslinda skypede goruntulu konusma desteklemiyor ama internette bulacagin bir versiyon var, bununla sorunsuz goruntulu konusma yapiliyor ben kullaniyorum 3g'de.

duzeltme: imla.

ayrica eger merak ettiginiz ve sormak istediginiz herseye cevap verebilirim bu muhtesem telefon hakkinda :)

saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nincakurba -- 10 Eylül 2011; 16:42:43 >
  • Dün telefonumu Mecidiyeköy LG servisine bıraktım. Ordaki teknik servisteki arkadaş bahsetti bu telefondan. Aldım baktım inceledim gerçekten gözlüksün 3D izlemek süper bişi ama çok büyük telefon. Yani denemedim ama kot pantolunun cebine kolay kolay girmez. Evkur 2.000 tl gibi bir rakama satıyor dedi yanlız Teknosa'da 1400'den satılıcak dedi. Ciddi ciddi düşünmeye başladım ama çok büyük geldi telefon dediğim gibi.
  • Hocam teknosanin 1400 den satacagini hic sanmiyiorum.tahmin ettigim fiyat 1700 civari.bellide olmaz tabi.satis politikasini bilemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nincakurba

Ekran gorilla yani cizilmez ama hepsi gibi bu da cizilebilir. froyo cihazlar aslinda skypede goruntulu konusma desteklemiyor ama internette bulacagin bir versiyon var, bununla sorunsuz goruntulu konusma yapiliyor ben kullaniyorum 3g'de.

ayrica eger merak ettiginiz ve sormak istediginiz herseye cevap verebilirim bu muhtesem telefon hakkinda :)

saygilar.

hocam hayirli olsun, bende almayi dusunuyorum yurtdisindan (s. arabistan) . fiyati 1,120 tl filana geliyor.
    Acaba telefonun 3 boyutu derinlik hissini iyi veriyor mu? kusura bakmayin fazla bilgim yok, acaba tek acidan bakmak mi lazim gormek icin? gozu yoruyor mu bir sure sonra?
    birde malum isinma oluyor mu? sarjin fazla kullanimda gitme suresi 1 gunu buluyor mu?
    tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: fayeniceri

quote:

Orijinalden alıntı: nincakurba

Ekran gorilla yani cizilmez ama hepsi gibi bu da cizilebilir. froyo cihazlar aslinda skypede goruntulu konusma desteklemiyor ama internette bulacagin bir versiyon var, bununla sorunsuz goruntulu konusma yapiliyor ben kullaniyorum 3g'de.

saygilar.

hocam hayirli olsun, bende almayi dusunuyorum yurtdisindan (s. arabistan) . fiyati 1,120 tl filana geliyor.
    Acaba telefonun 3 boyutu derinlik hissini iyi veriyor mu? kusura bakmayin fazla bilgim yok, acaba tek acidan bakmak mi lazim gormek icin? gozu yoruyor mu bir sure sonra?
    birde malum isinma oluyor mu? sarjin fazla kullanimda gitme suresi 1 gunu buluyor mu?
    tesekkurler

mükemmel derinlik hissi veriyor.ama tek açıdan sadece karşıdan.göz ilk başlarda yoruluyor.ama sonra alışıyor.ısınma sgs2 kadar değil çok ısınmıyor diyebilirim.şarjı normal kullanımda 1-2 gün arası değişiyor.1 günün altına düşmez korkma.

• arkadaşlar bu gün ikinci şarzını yaptım kesinlikle şarz süresi uzadı ayrıca bu gün teknosaya gittim lg tv ler için kullanılan gözlüklerle teldeki içerikler baktım çıplak gözle gördügümün aynısı telin ekranı harika htc desire hd nin ekran jilatini bu tele tam oturuyor bilginize fakat sakın mat jilatin takmayın ekrandan sogursunuz yoksa
  • Arkadaslar, bu telde benim sorunum var olan kredileri internette yemesi.

Yani arkada acik kaliyor ve krediyi yiyor.

Simdi benim istedigim bir program ve interneti istedigim zaman acmak , istedigim zaman kapatmak olan bir program gerekli.

Sizce hangi program bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pellegrino

Arkadaslar, bu telde benim sorunum var olan kredileri internette yemesi.

Simdi benim istedigim bir program ve interneti istedigim zaman acmak , istedigim zaman kapatmak olan bir program gerekli.

Sizce hangi program bu ?

https://market.android.com/details?id=net.maicas.android.apnoo&feature=search_result

bu pro işini görür

• herkese slm sizin lg optimus 3d şebeke sorunu varmı sinyal çok inip çıkıyor birde kapalı alanlarda çekmiyor az çekiyor bn teldemi sorun var yoksa hepsimi öyle cvp yazarsanız sevinirim..:)
  • Ara ara bendede oluyor sinyal gucu dusup yukseliyor ama herhangi kopukluk olmadi hic konusma esnasinda. telefonun kendi 3d videolari cok kaliteli ve net bu tarz videolari nereden bulabiliriz.
    pc den youtube 3d videolari indirdim telefona attigimda desteklenmeyen video dedi ve acmadi
  • Birde wifi haric internet kullanmayanlar icin onerim 3g yi kapatip 2g de kalirsaniz sarj sureniz bariz bir sekilde uzuyor.
    birde sormak istedigim 3d fotograf ve video cekmenin bi teknigi vsrmidir. her cektigim 3d foto ayni netligi ve derinligi vermiyor kimisi cok guzel kimiside siradan cikiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaZeRiSt

Birde wifi haric internet kullanmayanlar icin onerim 3g yi kapatip 2g de kalirsaniz sarj sureniz bariz bir sekilde uzuyor.
    birde sormak istedigim 3d fotograf ve video cekmenin bi teknigi vsrmidir. her cektigim 3d foto ayni netligi ve derinligi vermiyor kimisi cok guzel kimiside siradan cikiyor

derinliği hissetmen için objeye en fazla 2-2.5m mesafede olmalıymışsın.eğer bir yolunu bulup arkadaki iki kameranın mesafesini açabilirsen :) daha uzaktaki objelere derinlik kazandırabilirsin.

edit:3d hotkey'de (sağ alttaki tuş) 3d guide'ı aç orada ''best distance between the camera and the object is 0.5-2m''en iyi görüntü için obje ile kamera arası mesafe 0.5-2m olmalıdır yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan1905 -- 12 Eylül 2011; 1:09:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pellegrino

Arkadaslar, bu telde benim sorunum var olan kredileri internette yemesi.

Sizce hangi program bu ?

bence başka bir program yükleyip güzelim telefonu çöplüğe çavirme.

ana ekranda ekranın herhangi biryerine 2 saniye basılı tut.altta widget listesi açılacak oradan ''power control'' yazan simgeye bas.bu simge ana ekrana taşınacak oradaki sync veya wi-fi simgelerini tek tıkla devre dışı bırakabilirsin.
  • Bütün telefonlarda şu anda 3g sinyal problemi var,daha doğrusu türkiyede henüz 3d tam oturmadı,internete girmediğiniz durumlarda 3g yi açık bırakmanız hem şarzını çabuk bitirecek hemde sinyalde düşmeye sebep olacaktır.Ben bulunduğum evde sgs2 iphone nokia N8 gibi tüm telefonlarda durum hiç değişmedi,yani bvu sorun 3 g sorunu,telefondan kaynaklanmıyor.
  • arkadaşlar optimus 3d için sorunsuz ve güzel önerebileceyiniz rom varmı saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

arkadaşlar optimus 3d için sorunsuz ve güzel önerebileceyiniz rom varmı saygılar

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1200111

king_3d_rom şu an en iyisi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.