Şimdi Ara

LG Optimus 3D P920 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
5
Favori
96.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende bir tanede sgs2 vardı bugün onu sattım ve bu telefonu kullanmaya başladım.İçişnizde custom rom kullanan varmı yoksa orjinal rom mu kullanıyorsunuz.Program versiyonunuz kaç görünüyor.LGP920-v10d-jul-08-2011 bende böyle görünüyor,sizdede aynımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: grolof

Arkadaşlar bende bir tanede sgs2 vardı bugün onu sattım ve bu telefonu kullanmaya başladım.İçişnizde custom rom kullanan varmı yoksa orjinal rom mu kullanıyorsunuz.Program versiyonunuz kaç görünüyor.LGP920-v10d-jul-08-2011 bende böyle görünüyor,sizdede aynımı

Ben orjinal rom kullanıyorum güncelleme yaptım v10f oldu benimki
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwas1911

quote:

Arkadaşlar bende bir tanede sgs2 vardı bugün onu sattım ve bu telefonu kullanmaya başladım.İçişnizde custom rom kullanan varmı yoksa orjinal rom mu kullanıyorsunuz.Program versiyonunuz kaç görünüyor.LGP920-v10d-jul-08-2011 bende böyle görünüyor,sizdede aynımı

Teşekkür ederim,peki telefonunuzu yurtdışımı aldınız .Güncellemeyi wifi denmi yaptınız yoksa lgmobile update ilemi yaptınız.Bende güncellemeyi görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 8 Eylül 2011; 22:41:04 >
  • arkadaşlar bu gün itibariyle iphone 4 ü verip optimus 3d aldım cihazın ekranı gerçekten 3 boyutlu görüntülerde keyifli fakat s2 kadar kalite hissi vermiyor s2 de kullandım bu arada malzeme kalitesi ön yüz mükenmel fakat arka kısım basit bir plastik görünümü ve hissi veriyor 3 boyutlu foto modunda flaş kullanılmıyor ve 3mp çekim yapıyor fakat güzel olan 5mp flaşlı çektiginiz resimleri 3 boyutlu yapıyor ve kesinlikle çok başarılı ses kalitesi gayet yeterli fakat orijinal videolarda seste cızırtı var bu arada 3 boyutlu menü gerçekten başarılı simgeler üzerime geliyor sandım içinde 3 boyutlu videolar var hele bir bale videosu var inanın içinde gibisiniz dokunmatik hassasiyeti bence rakipsiz sabahtan beri kullanıyorum takılma yok gayet istikrarlı çalışıyor sorusu olan olursa yarın akşam yanıtlarım iyi forumlar
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim,peki telefonunuzu yurtdışımı aldınız .Güncellemeyi wifi denmi yaptınız yoksa lgmobile update ilemi yaptınız.Bende güncellemeyi görmüyor.

telefonun menüsündeki güncelleme ile güncelledim telefon yurtdışı daha öncede d ye yükeltmiştim söle bişey var sanıım tamda emin değilim ama ülkelere göre güncellemeler farklılık gösteriyo sizin cihazınız geldigi ülkede v10f çıkmamış olabilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

telefonun menüsündeki güncelleme ile güncelledim telefon yurtdışı daha öncede d ye yükeltmiştim söle bişey var sanıım tamda emin değilim ama ülkelere göre güncellemeler farklılık gösteriyo sizin cihazınız geldigi ülkede v10f çıkmamış olabilir

Evet haklısınız,bende onu düşünerek yurtdışımı diye sormuştum.Gerçi ben daha evvel bir iki tane özel rom yüklemiştim ondanda olabilir.Root yaparak kullanıyorum.Bende kendim v10f yükledim kdz diye bir program ile .Sanırım italya için v11a yayınlanmış ama onu denemedim.Önemli olan 2.3.3 e güncelleseler o zaman telefon çok daha iyi olacak.Bilgiler için teşekkür ederim.

• Baylar LG bir yarışma hazırlamış 3D ile ilgili dikkatinizi çekiyorsa buyrun ;

http://forum.donanimhaber.com/m_52450613/tm.htm
  • Ben bu romy kullaniyorum.gayet hizli ve guzel.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1200111
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynscn1903

Baylar LG bir yarışma hazırlamış 3D ile ilgili dikkatinizi çekiyorsa buyrun ;

http://forum.donanimhaber.com/m_52450613/tm.htm

Ankarada olsa kesin katılırdım antremanlıyız nede olsa ginger içinde ekim diyolardı insallah verdikleri tarihte gelir şuanki bile yetiyo ama
    insan merak ediyo onda nasıl olucak diye
  • Su anda gs2 ye diz cokturuyor.ginger gelibce turbo sisteme gececek.:)
  • Arkadaşlar,bahsi geçen telefonu kullananlara birkaç sorum olacaktı zira ben de almayı düşünüyorum da ondan...

1:Telin ekran görüntü kalitesi nasıl? sanırsam LCD ekran,SGS 2 ise süperamoled ekran demek istediğim galaxy s2'ye göre ekranı nasıl?
    2:telin ekranı güneşli ortamda gözüküyor mu?
    3:teli çok kullanınca ısınma yapıyor mu?misal galaxy s 2çok ısınıyor deniliyor du...
    4:Sonuç olarak teli tavsiye edermisiniz?ne yapsak acaba...Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

Ben bu romy kullaniyorum.gayet hizli ve guzel.

Bende daha önce 1.4 ünü kullanmıştım dün akşam bunu yükledim ve bugün baktımki şarz süresinde bayağı bir iyileşme olmuş ama arayüzünüğ pek beğenmedim,aslında orjinal arayüzünü değiştirmeden rom yapsalar daha güzel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

Arkadaşlar,bahsi geçen telefonu kullananlara birkaç sorum olacaktı zira ben de almayı düşünüyorum da ondan...

1:Telin ekran görüntü kalitesi nasıl? sanırsam LCD ekran,SGS 2 ise süperamoled ekran demek istediğim galaxy s2'ye göre ekranı nasıl?
    2:telin ekranı güneşli ortamda gözüküyor mu?
    3:teli çok kullanınca ısınma yapıyor mu?misal galaxy s 2çok ısınıyor deniliyor du...
    4:Sonuç olarak teli tavsiye edermisiniz?ne yapsak acaba...Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Selam arkadasım,

1- Telefonu 1 aydır kullanıyorum. ekran kalitesi super..renk kalitesi parlaklık harika..dısarıda ekranı rahatca gorebilyorsun..Kesinlikle harika bir ekranı var..
    2- gunesli bir ortamda ekranı rahatca gorebiliyorsun
    3- telefonu ben cok yogun kullandım..sırf ısınmayı test etmek icin.. normal derecesi 29 derece calısıyor..tum oyunları oynuyorum pil % 100 deyken baslıyorum % 37 ye kadar oynuyorum.. pilin ısı degeri % 39 a cıkıyor..yani asırı ısınma yapmıyor.
    4- Telefonu tavsiye etme konusu kisiden kisiye gore degisir. cunki telefon tek basına bir hiçtir. içindeki yazılım anlam katar..yani icindeki yazılım ile maddeye mana katmıs oluyorlar.. bu yuzden içindeki yazılım android froyo 2.2 .. kilitlenme yapmıyor..kesinlikle hızlı..guncelleme gelecek diyorlar..geldikten sonra hızı dahada artacaktır. samsungda alsan android var lg de alsan android var..bu yazılıma aşikar isen tavsiye ederim..

• quote:

quote:

Bende daha önce 1.4 ünü kullanmıştım dün akşam bunu yükledim ve bugün baktımki şarz süresinde bayağı bir iyileşme olmuş ama arayüzünüğ pek beğenmedim,aslında orjinal arayüzünü değiştirmeden rom yapsalar daha güzel olurdu.

Arayuzunu optimize edebiliyorsun.go launcher bence en iyisi.menu efektleriyle oynarsan dedigimi anlarsin.

• quote:

quote:

quote:

Arayuzunu optimize edebiliyorsun.go launcher bence en iyisi.menu efektleriyle oynarsan dedigimi anlarsin.

Kusura bakma pek anlıyamadım,menü efektleriyle nasıl oynıyabiliriz.Biraz açarmısın.

• go launcher ana ekranda iken menü tuşu ile bir pencere açılacak.oradan tercihlere tıklıyoruz.buradan optimize edebilirsin.kendi zevkine göre menü effectlerini özelleştirebilir göz zevkinize hitap eden görseli inşa edebilirsin.

www.ctrlpda.com
  • alan arkadaşlara hayırlı olsun fakat gs2 ile karşılaştırmak yanlış olmuş kendi eşdeğeri cihazlarla kıyaslanması lazım oda evo 3d samsug yaparsa onuda kıyaslarız:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

alan arkadaşlara hayırlı olsun fakat gs2 ile karşılaştırmak yanlış olmuş kendi eşdeğeri cihazlarla kıyaslanması lazım oda evo 3d samsug yaparsa onuda kıyaslarız:)

gs2 ile karşılaştırması neden yanlış olmuş acaba?kamerayı bir kenara atın.geriye cpu,chipset, ram,rom v.b. özellikler kalır.zaten karşılaştırmada bu özellikler arasında oluyor.3d kamera tabiki karşılaştırma kategorisinde değil.
  • o zaman ip5-note falan çıkıncada test edebilirsiniz veya daha başka ipad falan:) s2 den çok çok çok abartılı ne hızı var ki anlamadım s2 ye diz çöktürüyor demişsin ben xperia arc la s2 arasındada fark görmüyorum normal kullanımda donma kasma alakası yokki s2 nin takıldığı bir uygulama varmı? en iyi en yenide olur tabiki daha garantilisi bile yok cihazın biraz mantıklı olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

o zaman ip5-note falan çıkıncada test edebilirsiniz veya daha başka ipad falan:) s2 den çok çok çok abartılı ne hızı var ki anlamadım s2 ye diz çöktürüyor demişsin ben xperia arc la s2 arasındada fark görmüyorum normal kullanımda donma kasma alakası yokki s2 nin takıldığı bir uygulama varmı? en iyi en yenide olur tabiki daha garantilisi bile yok cihazın biraz mantıklı olalım.

kardeşim benim bundan önceki cihazım gs2 idi.öyle yazdıklarımı ezberden işkembeden sallayarak yazmıyorum. iki cihazı kullanmış biri olarak bunu söylüyorum.ve şu anda optimus hala froyo kullanıyor.gs2 2.3.5 ginger kullanıyor.garantili veya garantisiz olmasının mantığını anlayamadım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.