Şimdi Ara

LG Optimus 3D P920 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
5
Favori
96.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Root yapmadan kalkmıyor herhalde uygulamalar, yinede root falan yapmim ben en iyisi, gerçi inşallah dayanamayıpda yapmam :)
  • tek sorunum kaldı. exchange emailleri html olarak göremiyorum. hotmaili exchange olarak kullanıyorum push mail için fakat html olarak göremiyorum ayarlarınada baktım html ile ilgili birşey bulamadım.
  • Arkadaşlar şarj süresi herhalde sıkıntı,kullanan arkadaşlar şarj sürelerini yazabilirlermi, böylece biz almayı düşünenlere yol gösterirsiniz, 1 gün yoğun kullanımda gitse yeter benim için.
  • root olup sildim basta taskkiller olmak uzere ne kadar gereksiz uygulama varsa . sarj konusu baslarda kisa olucaktir ama gun gectikce goruceksiniz articaktir sarj bu tarz telefonlardaki en iyi suredir bence 3310 gibi bir hafta gitmesini beklemeyin çünkü telefonun ekrani 3 satir yesil ekran degil pc gibi guclu islemci ayri grafik cipi var :)
  • thaizai kitlenmeye başladı. nedendir bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

thaizai kitlenmeye başladı. nedendir bu?

custom kernellerin pisliği bu kardeş.istersen şu romu dene.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1200111
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

quote:

sende var mı problem? kingi denedim fakat beğenmedim.
  • evet arasıra kilitleniyor.oda kernel ile alakalı.king drodin yeni versiyonu bu.
  • quote:

evet arasıra kilitleniyor.oda kernel ile alakalı.king drodin yeni versiyonu bu.

bunu yükledim zaten bugün fakat beğenmedim. menüleri stockun dışına çıkmış. alıştığım için bu dizilişe sonra şıkıntı oluyor.
  • setcpu ile alakası yok dimi? thaizai de acuranın kernelini kullansa.
  • Arkadaşlar,

Bu telefon için ekran filmi (Gorilla Glass çizilmez demeyin, arkadaşın Ace'inin çok da güzel çizildiğini gördüm) ve kılıf arıyorum. Kullanan / duyan / bilen var mıdır..
  • gittigidiyordan silikon kılıf buldum fakat ekran koruyucusu yok. adamlara mesaj attım. yok diyorlar.
  • adam ekran testi yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 23 Eylül 2011; 13:45:39 >
  • Selam arkadaşlar.

Ben bir kaç ay içerisin de yeni telefon alacağım. Samsung Galaxy S 2 düşünüyordum ama LG Optimus 3D P920 modeli de düşünmeye başladım. Bir sorum olacak.

LG Optimus 3D P920 de usb girişinden HDD ve USB bellek destekleme özelliği var mı ?

Edit: http://www.gsmarena.com/lg_optimus_3d_p920-3759.php baktım sanırım bu telefonda USB On-the-go support özelliği yok. Yazmıyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 23 Eylül 2011; 14:13:59 >
  • quote:

adam ekran testi yapmış.

Hadi kalem, çivi, anahtarı anladık ta deve ile hard disk ne alaka yaa koptum

• quote:

adam ekran testi yapmış.

AL KIRDIN KIRDIN

• Arkadaşlar bu telefon güzel de USB On-the-go desteği yok sanırsam.

Yeni çıkan bir çok akıllı telefonda USB On-the-go desteği varken bu telefonda olmamasını cidden yadırgadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Arkadaşlar bu telefon güzel de USB On-the-go desteği yok sanırsam.

Yeni çıkan bir çok akıllı telefonda USB On-the-go desteği varken bu telefonda olmamasını cidden yadırgadım.

bu telefon yeni degilki.

şubat 2011 de çıktı 7 ay olmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericx

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Arkadaşlar bu telefon güzel de USB On-the-go desteği yok sanırsam.

bu telefon yeni degilki.

şubat 2011 de çıktı 7 ay olmuş :)

Yeni telefon sayılır çünkü ondan çok daha eski telefon olan Nokia N8 de bile USB On-the-go özelliği var.
  • quote:

quote:

bu rom un yazı karakterini orjinal rom daki yazı karakterine nasıl çevirebiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.