Şimdi Ara

LG Optimus 3D P920 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
5
Favori
96.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xda daki konuda bununla ilgili birşey geçmiyor.
  • program menüsündeki kategoriler varya, 3d uygulamalar - uygulamalar- indirilenler, birde Optus diye bir kategori var şimdi orda ama içi boş.
  • dursun orada mutlaka bir işe yarıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

ThiaiZO3D v1.2 yeni romda v10j ve 3d converter eklenmiştir.Stock kernel kullanılmıştır.Artık romdaki kilitlenme sorunuda ortadan kalmış oldu bu şeklide.

Harika olmus rom. fakat pil suresi noolcak bilmiyorum.
  • Beyler ekran görüntülerinizi, kullandığınız faydalı uygulamaları, telefonun fotoğraf kalitesini örnek fotoları vs. vs paylaşsanıza yahu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

Bu telefonu bende aldim fakat android system info yada mini info programlariyla rami 442mb gozukuyor normal mi

Evet arkadasim normaldir.cihazda 512 ram var.ama dual channel ram.yani sgs2 nin ramindan daha iyidir.

Yani sizdede bu sekildemi ben daha oncegalaxy gio kullaniyordum almadan once rami 279mb deniliyordu android system infodada 279mbidi bu neden 512 denildigi halde 422 kusur anlamadim sizdede durum aynimi.birde verdigi sd kart yavas yaziyor heralde tam incelemeye vakit bulamadim ama bu iki sorun disinda baya memnunum
  • ya bende bu flash videolarda yeşil ekran sorunu devam ediyor. thaiaz in yeni versiyonda hafıza kartındaki 3d filmleri görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 25 Eylül 2011; 21:55:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

ya bende bu flash videolarda yeşil ekran sorunu devam ediyor. thaiaz in yeni versiyonda hafıza kartındaki 3d filmleri görmüyor.

dikkat et 3d filmlerin olduğu klasörde nomedia diye bir dosya olmasın.
  • quote:

quote:

quote:

Bu telefonu bende aldim fakat android system info yada mini info programlariyla rami 442mb gozukuyor normal mi

Evet arkadasim normaldir.cihazda 512 ram var.ama dual channel ram.yani sgs2 nin ramindan daha iyidir.

Yani sizdede bu sekildemi ben daha oncegalaxy gio kullaniyordum almadan once rami 279mb deniliyordu android system infodada 279mbidi bu neden 512 denildigi halde 422 kusur anlamadim sizdede durum aynimi.birde verdigi sd kart yavas yaziyor heralde tam incelemeye vakit bulamadim ama bu iki sorun disinda baya memnunum

bak arkadaşım sgs2 de mesela 1gb ram var.ama system infodan bakınca 870-880- gibi birşey görünür.bunlar önemli değil.üretici firma 512 mb rami cihaza port etmiş.önemli olan bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

ya bende bu flash videolarda yeşil ekran sorunu devam ediyor. thaiaz in yeni versiyonda hafıza kartındaki 3d filmleri görmüyor.

dostum bende de o sorun vardı adobe flash player güncellemesini kaldırdım sanırım 10.3 dü 10.1 oldu ve otomatik güncelleştirmeyide kapa flashların keyfini yaşa

bu arada arkadaşlar hangi tarayıcıyı önerirsiniz..... skyfire,opera,dolphin, kendi tarayıcısı vs ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellion -- 27 Eylül 2011; 2:29:28 >
  • Kendi tarayıcısı gayet iyi bana göre
  • Arkadaşlar bu sabak bankaya gittim bir iş için. Dönüş de bir vodafone bayisine gittim.

LG Optimus 3D P920 için kampanyasız fiyat olarak 1.525 TL ve 10 taksit dedi. Kampanya ile 1652 TL fiyat verdi. (Telefonun kendisi+İnternet ayda 69 TL ve 24 ay şartı)

Telefon görüşmesi olarak da ayda 25 TL 500 dakika dedi.

Aslında güzel bir fırsat ama Turkcell den vodafone geçmem zor. Tanıdıklarım vodafone kesinlikle geçme diyorlar. Vodafone çağrı merkezin de çalışmış tanıdıklar var onlar da uzak dur diyorlar.

Aklımda iki telefon var almak için biri LG Optimus 3D P920 ve diğeri Galax S 2

LG Optimus 3D P920 3D özelliği aklıma çelerken Galax S 2 de ise usb den bellek ve HDD bağlanması aklımı çelmekte.
  • thaiaz ın 1.2 si sorunlu kendi kendine restart atıyor telefon.
  • Beyler telefonun nette ki hızı felan nedir? htc gibi hızlımı? almama az bir zaman kaldı. son sorular bunlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalsaygin

Beyler telefonun nette ki hızı felan nedir? htc gibi hızlımı? almama az bir zaman kaldı. son sorular bunlar :)

Merak etme, çoookkkk
  • 3 boyutlu videoları tv bagladıgınızda gözlükle izleniyor diye bir yerde okumuştum bilgisi olan varmı acaba????
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalsaygin

Beyler telefonun nette ki hızı felan nedir? htc gibi hızlımı? almama az bir zaman kaldı. son sorular bunlar :)

Al ve gör :)
  • Htc Evo 3D ile kıyaslayınca LG 3D nin artıları ve eksileri nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: voyager19

3 boyutlu videoları tv bagladıgınızda gözlükle izleniyor diye bir yerde okumuştum bilgisi olan varmı acaba????

Öğle zaten Telefonda HDMI 1.4 var.

Arkadaşlarhttp://www.gsmarena.com/ gibi çok önemli telefon inceleme sitesinde okuduğuma göre 3D Fotoğraf çekimlerin de 5 mp olan kamera 3 mp düşüyormuş. Yalnız bana bu garip geldi çünkü üzerinde iki adet 5 mp kamera olan cihazın böyle bir şey yapması garip.

O zaman ne diye iki kamerada 5 mp diye insan kendi kendisine sormadan duramıyor. Bir de okuduğuma göre 3d özelliği sayesin de gece çekimler de diğer telefonlar kadar kalite de bir düşme olmuyor ama 3d çekim yapılırsa bu durum geçerliymiş. Bu doğru bir bilgi midir ? Gece 3D çekim yapan arkadaşlar varsa ve yazarlarsa sevinirim.

Kafam çok karıştı.

LG Optimus 3D görene kadar Galaxy S 2 almayı düşünüyordum ama şimdi kararsız kaldım.

1. Lg Optimus 3D için bir resmi güncelleme çıktı mı yada yakında çıkacak mı.
    2. Resmi güncelleme ile radio gelir mi?
    3. Galaxy S 2 de sesli komut ve ses ile mesaj yazma özelliği var mesela o yazılımla mı alakalı bir durum ve Lg Optimus da güncellendiği zaman ona da öyle bir özellik gelir mi?

Açık şekilde söylemek gerekirse bu telefonu 3D özelliği sebebi ile düşünüyorum. Ama 3D dışında bir takım özellikler eksik ise Galaxy S 2 yöneleceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 27 Eylül 2011; 10:22:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: voyager19

3 boyutlu videoları tv bagladıgınızda gözlükle izleniyor diye bir yerde okumuştum bilgisi olan varmı acaba????

Öğle zaten Telefonda HDMI 1.4 var.

Arkadaşlarhttp://www.gsmarena.com/ gibi çok önemli telefon inceleme sitesinde okuduğuma göre 3D Fotoğraf çekimlerin de 5 mp olan kamera 3 mp düşüyormuş. Yalnız bana bu garip geldi çünkü üzerinde iki adet 5 mp kamera olan cihazın böyle bir şey yapması garip.

O zaman ne diye iki kamerada 5 mp diye insan kendi kendisine sormadan duramıyor. Bir de okuduğuma göre 3d özelliği sayesin de gece çekimler de diğer telefonlar kadar kalite de bir düşme olmuyor ama 3d çekim yapılırsa bu durum geçerliymiş. Bu doğru bir bilgi midir ? Gece 3D çekim yapan arkadaşlar varsa ve yazarlarsa sevinirim.

Kafam çok karıştı.

LG Optimus 3D görene kadar Galaxy S 2 almayı düşünüyordum ama şimdi kararsız kaldım.

1. Lg Optimus 3D için bir resmi güncelleme çıktı mı yada yakında çıkacak mı.
    2. Resmi güncelleme ile radio gelir mi?
    3. Galaxy S 2 de sesli komut ve ses ile mesaj yazma özelliği var mesela o yazılımla mı alakalı bir durum ve Lg Optimus da güncellendiği zaman ona da öyle bir özellik gelir mi?

Açık şekilde söylemek gerekirse bu telefonu 3D özelliği sebebi ile düşünüyorum. Ama 3D dışında bir takım özellikler eksik ise Galaxy S 2 yöneleceğim.

doğrudur. ben htc evo nun özelliklerini arastırıyordum onun bilgilerinde de öyle yazıyordu. örn: 3 boyutlu foto çekerken 3 2 mp değerinde, 2 boyutlu foto çekerkende 3 mp değerinde foto çekiyor diye yazıyordu bu tel dede aynı durum gözüküyor. bu arada cagrimir çok kuşkucu gördüm seni :)

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.