Şimdi Ara

LG Optimus 3D P920 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
5
Favori
96.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu telefon 2gb hafiza karti takili
    olarakmi geliyor
  • Yurtdisi cihazlarda hafiza karti cikmiyor kutudan ama vodafone nin verdiklerinden cikiyor olabilir.
  • Vodafonun cihazndan cikiyormu arkadaslar takili halde 2 gb kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Lg optimus 3d içindir. evo3dlerde çalışmıyor.

Gameloft 3d oyun paketi.

https://r a p i d s h a r e.com/files/3608113688/LG_P920_Optimus_3D_game_pack.rar

oyunları indirdim hepside çalıştı.arayıpta bulamamıştım.teşekkkürler...

Oyunları hangi klasör içine atıyoruz..

ben bilgisayara indirdim.oradan telefona bluetooth ile gönderdim.telefona gelen dosyayı tıkladım yükle dedim yüklendi klasöre falan bakmadım kendi oluşturuyor.şu an 3D menüye gelince oyunların içerisinde görünüyor yüklediğim3D oyunlar.

• rehbere kayıtlı gelen mesajları, mesaj widget inde mesaj gönderen kişinin resmini neden göstermiyor? Ayrıca wireless kapalı iken ekranın sağ üst kısmında kıçan E veya H harfleri ne manaya geliyor. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prince01010

Vodafonun cihazndan cikiyormu arkadaslar takili halde 2 gb kart

evet cikiyor en azinsan benim aldigimda oyleydi gerci hemen yerine daha yuksek class10 kart taktim.
  • Telefonu bugün vodafone bayisinden aldım 10vb sürümü vardı güncelleme yapmak istedim fakat güncelleme yapamadım. bunu çözen arkadaş varmı acaba? neden güncelleme yapamıyorum? birde google maps de ne navigasyon çalışıyor ne de konumu güncelleyebiliyorum bunun nedenini biliyormusunuz?
  • bu telefon sahibindende 1299 liraya mevcut. androidtelefonlar com bile o fiyata vermiyor. acaba bu sahibindenden satılan telefonların genpa kvk garantisi varmıdır? sizce alınabilirmi sahibindenden ?
  • bi bilgisi olan yokmu arkadaşlar
  • Su guncelleme hakkinda biri yazsa iyi olur valla.Yakinda 2.3 cikacak nasil guncelleuecegimi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkmenli

Su guncelleme hakkinda biri yazsa iyi olur valla.Yakinda 2.3 cikacak nasil guncelleuecegimi bilmiyorum

lg pc suite programını pc. ye yükle, telefonu bağla ,senkronize ve güncelleme yapabilirsin.
    http://www.lg.com/uk/support/product/support-product-profile-mobile-redux.jsp?customerModelCode=LGP920&initialTab=drivers
    http://www.gelecekonline.com/metin/lg_pc_suite_4_ile_android_pc_senkronizasyonu

• quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

quote:

Su guncelleme hakkinda biri yazsa iyi olur valla.Yakinda 2.3 cikacak nasil guncelleuecegimi bilmiyorum

lg pc suite programını pc. ye yükle, telefonu bağla ,senkronize ve güncelleme yapabilirsin.
    http://www.lg.com/uk/support/product/support-product-profile-mobile-redux.jsp?customerModelCode=LGP920&initialTab=drivers
    http://www.gelecekonline.com/metin/lg_pc_suite_4_ile_android_pc_senkronizasyonu

Tesekkurler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozancn

rehbere kayıtlı gelen mesajları, mesaj widget inde mesaj gönderen kişinin resmini neden göstermiyor? Ayrıca wireless kapalı iken ekranın sağ üst kısmında kıçan E veya H harfleri ne manaya geliyor. teşekkürler.

Arkadasim resimleri gorebilmen icin rehberi telefon hafizasina kopyalaman gerek.rehbere girip ayarlardan bunu yapabilirsin.e ve h harfleri mobil sebeke baglantisi isaretleridir.e edge h hsdpa demektir.mobil sebeki aktif etmek icin ustbari asagiya cekip en sagdaki ok isaretlerini tiklaman yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybe22days

bu telefon sahibindende 1299 liraya mevcut. androidtelefonlar com bile o fiyata vermiyor. acaba bu sahibindenden satılan telefonların genpa kvk garantisi varmıdır? sizce alınabilirmi sahibindenden ?

Eger ilanda garantili yaziyorsa ilan sahibine arayrak veya mesaj cekerek garanti durumunu ogrenebilirsiniz.ama size tavsiyem kesinlikle alisverisibelden gorerek yapmanizdir.sakin havale edip cihazi gondermesini beklemeuin.sonra pisman olyrsunuz.
  • quote:

Arkadasim 2.3 guncellemesi bu ayin sonunda geliyor.hicbir ayar v.s yapmadan guncelleme yayinlaninca guncellemeleri kontrol et seceneginden wifi ile guncellemeyi alirsiniz endiselenmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

quote:

Arkadasim 2.3 guncellemesi bu ayin sonunda geliyor.hicbir ayar v.s yapmadan guncelleme yayinlaninca guncellemeleri kontrol et seceneginden wifi ile guncellemeyi alirsiniz endiselenmeyin.

Tesekkur ederim :) Aslinda seytan durtuyor.Root ve recovery yap ve cfw yukle diye ama kiymetli telefon ve performans sorunum olmadigi icin ve yesyeni telefonu brick etmemek icin yqpmiyorum.
    Bu arada guncelleme yap dedigimde cihaz kimligi hatasi veriyor.Biraz cesaretim biriksin cfw olayina girecegim sqnirim.Sizce brick riski o kadar fazla midir? Pc ye driverleri yukledim bile.Rootda ederim.Recovery den tirsiyorum.Bana cesaret verebilir misiniz :)
    Birde recovery yaptigimda cihazdaki tum veriler silinir mi? Yoksa sadece ro yukledigimde mi silinir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkmenli -- 29 Eylül 2011; 12:25:27 >

• Kardes ben cihazi aldim eve geldim.sonra 2 saat icerisinde cihazi root edip recovery kuedum ve ardindan cystom rom.simdi thiaiz v 1.3 romu kullaniyorum.firtina gibi rom.
  • Rom yukleyince silinir veriler.veriler dedigimiz mesajlar programlar falan.yoksa resim ve videolara birsey olmaz.recovery ve root yapinca hicbirsey silinmez.ama yinede dikkatli olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

Kardes ben cihazi aldim eve geldim.sonra 2 saat icerisinde cihazi root edip recovery kuedum ve ardindan cystom rom.simdi thiaiz v 1.3 romu kullaniyorum.firtina gibi rom.

Internette anlatimlari var.Bende oralardan iyice okudum ve anladim.Ancak qndroid kullanmayali 2 sene oluyor.Heroya cok rom yuklemistim ama unuttum iste.Rom manager ve recowery olayinda recovery yaptiktan sonra tus kombinasyonuyla recowery modunda mi telefonu baslatiyoruz yoksa telefon normal acikken programa girup mi yapiyoruz.Birde sadce sd karta romu atip gostererek yapiyorduk heroda.Bunda da ayni dimi.
  • Arkadasim netteki rehberlerin hepsi bana ait.superone programini cihaz acik iken calistiriyoruz.ronu sd karta atiyoruz.recoverye girmek icib ses kisma+3d+acma kapama tusuna beraber basip lg logosu gelince tuslari birakiyoruz.recoveryi rom manager ile flashliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.