Şimdi Ara

LG Optimus 3D P920 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
5
Favori
96.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: şazenuş

Arkadasim netteki rehberlerin hepsi bana ait.superone programini cihaz acik iken calistiriyoruz.ronu sd karta atiyoruz.recoverye girmek icib ses kisma+3d+acma kapama tusuna beraber basip lg logosu gelince tuslari birakiyoruz.recoveryi rom manager ile flashliyoruz.

Cok tesekku ederim hocam :) Aksama deneyecegim sanirim.Bir sorun olursa yazarim.Anlatimlariniz icin de ayrice tesekkur ederim ,klavyenize saglik :)
  • quote:

Rom yukleyince silinir veriler.veriler dedigimiz mesajlar programlar falan.yoksa resim ve videolara birsey olmaz.recovery ve root yapinca hicbirsey silinmez.ama yinede dikkatli olun.

yalnız thaiaiz da sıkıntı var. youtube u güncellemeye çalışıyorum paket imzalanmamış diyor.
  • şu telefonu bi adam akıllı yerde bulamadım. kvk genpa garantili istiyorum ben. uluslararası garantiye ne yapayim.
    androittelefonları sitesi paralel ithalat sanırım. telefonda bi sıkıntı cıkarsa lgnin teknik servislerine götüremiyoruz dimi?
  • Vodafone da var hocam.
  • Arkadaşlar Büyük olsılıkla Samsung Galaxy S 2 almak dan vazgeçip bu telefondan alacağım ancak bu telefon için çok fazla aksesuar yok galiba. İlerde rakipleriyle eş değer aksesuarlar çıkar mı bu cihaz için. Bir de vodafone dışında başka yerler de satmaya başlayacak mı bu cihazı.
  • Bu cihazı almak istiyorum ama ekran kalitesi nasıl? Bu konuda görüşlerinizi alabilir miyim? Kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum...Amoled ekran kullanan biri olarak tatmin olabileceğim bir ekran mıdır?
  • Fazlasiyla.tatmin olabilecegin bir ekran.super clear lcd ekran.cok parlak renkler asil renginde ve canli.
  • Eveett.Cihazı root ve recovery yaptım.Akşama CFW yükleyeceğim.Şazenuş hocam sizi yakalamışken rom yüklemeden önce 3 tane wipe yapmak gerekiyormuş.Onlar neler?
    Bir de cihaz açıkken room managerde 'İnstall Rom SD Card' kısmına basıp romu gösteriyoruz olay bitti dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkmenli

Eveett.Cihazı root ve recovery yaptım.Akşama CFW yükleyeceğim.Şazenuş hocam sizi yakalamışken rom yüklemeden önce 3 tane wipe yapmak gerekiyormuş.Onlar neler?
    Bir de cihaz açıkken room managerde 'İnstall Rom SD Card' kısmına basıp romu gösteriyoruz olay bitti dimi?

Eger root ve recovery yapti iseniz yukleyeceginiz romu zip uzantili olarak hafiza kartina atin.cihazi komple kapatin.guc-3d ve ses kisma tuslarina beraber basarak lg logosunu gorene kadar birakmayin gorunce birakin.cihaz recovery moda gececek.burada wipe data factory reset i yapin.sonra hemen altinda wipe cache partitonu yapin.sonra advantage girip wipe dalvik secenegide yapin.geri gelip install from sd card i secun.burada choose from sd card i secin ve hafiza kartina attiginiz zipli romu bulun ve flash layin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Türkmenli

Eveett.Cihazı root ve recovery yaptım.Akşama CFW yükleyeceğim.Şazenuş hocam sizi yakalamışken rom yüklemeden önce 3 tane wipe yapmak gerekiyormuş.Onlar neler?

Eger root ve recovery yapti iseniz yukleyeceginiz romu zip uzantili olarak hafiza kartina atin.cihazi komple kapatin.guc-3d ve ses kisma tuslarina beraber basarak lg logosunu gorene kadar birakmayin gorunce birakin.cihaz recovery moda gececek.burada wipe data factory reset i yapin.sonra hemen altinda wipe cache partitonu yapin.sonra advantage girip wipe dalvik secenegide yapin.geri gelip install from sd card i secun.burada choose from sd card i secin ve hafiza kartina attiginiz zipli romu bulun ve flash layin.

Çok çok teşekkür ederim hocam klavyene sağlık :)

• quote:

Fazlasiyla.tatmin olabilecegin bir ekran.super clear lcd ekran.cok parlak renkler asil renginde ve canli.

Çok teşekkür ederim Şazenuş....Telefonu hala yakından inceleme fırsatım olmadı...Ben hala böyle duruyorum işte...Sabırsızlanıyorum...Bir an evvel gidip alsam iyi olacak...Ekran benim için herşeyden önemli...Amoledden sonra şu eski ekranlar gibi olmayacağını düşünüyordum zaten...SLCD de iyi bir seçenek olacaktır...:)
    quote:

Fazlasiyla.tatmin olabilecegin bir ekran.super clear lcd ekran.cok parlak renkler asil renginde ve canli.

Çok teşekkür ederim Şazenuş....Telefonu hala yakından inceleme fırsatım olmadı...Ben hala böyle duruyorum işte...Sabırsızlanıyorum...Bir an evvel gidip alsam iyi olacak...Ekran benim için herşeyden önemli...Amoledden sonra şu eski ekranlar gibi olmayacağını düşünüyordum zaten...SLCD de iyi bir seçenek olacaktır...:)

• ThiaiZO3D V 1.3 youtube ve face güncellemelerinde sorun var. çözebilen var mı?
  • Alternatif marketlerden deneyin :)
  • root ve recovery

beyler bu kavramlar ne demek oluyor? bunları yapınca garanti kapsamından çıkma gibi bir durum varmış galiba?
  • Evet cikiyor.
  • quote:

Evet cikiyor.

Tekrar orjinale donmek mumkun dimi ?
  • Arkadaşlar %90 bu telefonu alacağım ama anlayamadığım bir kaç konu var.

Çoğu sitede Bluetooth 2.1 olarak görünüyor ama gsmarena.com Bluetooth 3.0 var yazmış.

Bir de gün ışığında ekran nasıl. gsmarena.com da çok iyi değil diye yazmışlar.
  • Unutmuşum nette bir video gördüm. LG Optimus 3d video sırasında Kanal frekansları gördüm ve dikkatli bakınca Radyo olduğu anlaşılıyordu. Android'in kendi orijinal radyo yazılımıydı. Nasıl yüklemişler orijinal Radyo yazılımını merak ettim.
  • Romu yükledim.Titanium backup la da toplu programları attım.Süper oldu.Tekrardan teşekkürler :)
  • Arkadaşlar bu telefonu satan Vodafon satış sırasında sigorta da yapıyor mu istek halin de. Yoksa sonradan cepkask firmasının online sitesinden mi sigorta yaptırmak gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.