Şimdi Ara

Lg Optimus 4x HD Kullananlar Klubü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
11
Favori
24.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shunter

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1818502 root işlemini yaptım arkadaşlar sıra recovery yüklemede yapmak isteyen arkadaş varsa anlatabilirim arkadaşlar
    not: recovery modu da yükledim arkadaşlar şimdi sıra geldi camera mod u xperia temayı yüklemeye ve daha nice modları yüklemeye

bende denedim olmadı bı yardımcı olursan sewınırım windows 8 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre81tr

quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1818502 root işlemini yaptım arkadaşlar sıra recovery yüklemede yapmak isteyen arkadaş varsa anlatabilirim arkadaşlar
    not: recovery modu da yükledim arkadaşlar şimdi sıra geldi camera mod u xperia temayı yüklemeye ve daha nice modları yüklemeye

Hangi islemi yapamadin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +1 telefon kargoda :)
  • bugün vatan bilgisayardan 1200 tl ye 10 taksitle lg optimus 4x hd aldım arkadaşlar.
    yorumlarınız için teşekkürler.
  • @feyzal59
    @kiritios
    Hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: emre81tr

quote:

Hangi islemi yapamadin hocam

denedim sonra oldu recovery de oldu simdi sırada camera da :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre81tr -- 18 Kasım 2012; 0:38:54 >

• Yaklaşık bir haftadır bende beyazını kullanıyorum.Neredeyse mükemmel bir cihaz diyebilirim.Çok hızlı çok şık arayüzü mükemmel.Ama ben kamerasını beğenmedim.Bu makineye yakışmamış.Bu akşam evde biraz çekim yaptım (akşam) beni hayal kırıklığına uğrattı.Umarım gündüz dışarıda iyidir.Tek tesellim o olur.NeoV kullanıyordum.Onun kamerası daha başarılıydı.Ama kamere dışında harika bir alet.Isınma şimdiye kadar yaşamadım.Bende merak ediyorum bu ısnma sorunu.Paket içeriği harika.Vatanda 1199TL. 200TL aksesuarları düş.1000TL.Bu fiyata bu özellikte bir ürün bence mükemmel.Ben son derece memnunum.
  • Arkadaşlar müzik çok önemli benim için, cihazın kulaklık müzik çıkış kalitesi nasıl?
  • Hacılar siparişim geldi ve ben de katıldım kervana. İlk izlenimlerim çok iyi. İlk akıllı telefonum olduğu için birçok özelliğini bilmiyorum ve yeni yeni keşfediyorum. Bir uygulamayı kapattımızda o arka planda çalışmaya devam ediyor yine de anladığım kadarı ile ve görev yöneticisinden kapatılabiliyor. Ancak kafama takılan şu : görev yöneticisi ekranında ''arka planda çalışan uygulama yok'' demesine rağmen 650 mb ram kullanılıyor yazması normal mi? Zaten 1gb ram var, nesini kullanıyor anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gouken

Hacılar siparişim geldi ve ben de katıldım kervana. İlk izlenimlerim çok iyi. İlk akıllı telefonum olduğu için birçok özelliğini bilmiyorum ve yeni yeni keşfediyorum. Bir uygulamayı kapattımızda o arka planda çalışmaya devam ediyor yine de anladığım kadarı ile ve görev yöneticisinden kapatılabiliyor. Ancak kafama takılan şu : görev yöneticisi ekranında ''arka planda çalışan uygulama yok'' demesine rağmen 650 mb ram kullanılıyor yazması normal mi? Zaten 1gb ram var, nesini kullanıyor anlamadım?

Ortada ki ana ekran tusuna basılı tut. Karşına açık olan uygulamalar çıkar , kapatmak istediklerini tutup sağa yada sola kaydır kapanır

• quote:

Orijinalden alıntı: CROSSHAIR

quote:

Orijinalden alıntı: cass19

Arkadaşlar,bugün ben de 4XHD alarak aranıza katıldım. Tasarımı gayet iyi,ele çok iyi oturuyor. Performans açısından gayet tatminkar bir cihaz. Tek eksisi kamera performansının vasat olması ve bildirim ledinin olmaması. Onları da root yaparak falan halledeceğim zaten. Açıkçası bana HTC Wildfire'dan sonra ilaç gibi geldi CyanogenMod 10 bilmiyorum gelecek mi ama gelirse uçar bu cihaz.

öncelikle hayırlı olsun ama kamerası nasıl vasat . hani daha iyi olanlar vardır ama kaerası da vasat değil iyi yani.

bildirim LED inin olmaması bence de " - " bir özellik keşke olsaydı ama root yaparak nasıl halledeceksiniz onu anlayamadım

Teşekkürler. Öndeki home,back,menu tuşlarının arkasındaki ledi,bildirim ledi olarak kullanmamıza yarayan bir program var ve root istiyor örneğin. Ayrıca kamera konusuna gelirsek bir arkadaşımın Galaxy Nexus'u benim 4XHD'mden daha iyi çekiyordu. Ama benim için öyle büyük bir eksk de değil kamera. Ama yine de insan olmuşken iyisi olsun diyor.

• Tabi herkesin düşüncesi farklıdır ama bence kamera sı kötü degil kesinlikle . Daha iyileri vardır ama sonuç olarak bu sadece bir telefon fotograf makinesi olarak kulkanilmaz ama bazen seyahatte yada acil olarak anı yakalamak gerektiğinde işinizi görsün yeter ki bu telefon da fazlasi ile o işi yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: CROSSHAIR

Tabi herkesin düşüncesi farklıdır ama bence kamera sı kötü degil kesinlikle . Daha iyileri vardır ama sonuç olarak bu sadece bir telefon fotograf makinesi olarak kulkanilmaz ama bazen seyahatte yada acil olarak anı yakalamak gerektiğinde işinizi görsün yeter ki bu telefon da fazlasi ile o işi yapar

Mümkünse çektiğiniz bir fotoğrafı paylaşabilir misiniz? Benimki gerçekten rezalet fotoğraflar çekiyor. Sanki önünde bir katman varmış gibi çıkıyor hepsi.
  • Telefonun sarjı ne kadar gidiyor sizde? hiçbirşey yapmadan durduğu yerde sarjı gidiyor yahu bu telefonun. ekran parlaklığını 0'getirdim. sabah 9da şarjdan çıkardım. 6 saatin sonunda %85' düşmüş. bu sürede telefona hemen hemen hiç dokunmadım. ne görüşme yaptım ne bir uygulama açtım. normal mi bu durum? Bana çok saçma geldi ve yeni aldığım bu telefonu her an elden çıkarma fikrine kapılabilirim. demekki uygulama açsam, film filan izlesem 1-2 saate bitecek. Şu an çok pis kafayı bu soruna takmış durumdayım. Aydınlatırsanız sevinirim. tüm yorumlarda 1 günü çıkardığı söyleniyordu telefonun. Aktif olarak kullanınca 1 günü filan çıkaracağı yok gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_catcher

Arkadaşlar müzik çok önemli benim için, cihazın kulaklık müzik çıkış kalitesi nasıl?

harika gerçekten şahsi görüşüm ben çok beğendim..
  • şarjında sorun olan arkadaşlar servıste bır olcum yaptırsalar ıyı olur bende sarj sorunu yok gece boyu -yaklaşık 9.5 saat- %3 yemıs ekran acılınca evet ınıyor sarjı ona yapacak bısey yok. oyun oynayan bırı deılım o yuzden ısınma gıbı bır sorunumda yok ekran parlaklıgı %50de kullanıyorum kafi geldi bana açıkcası şarj süreside sabah 10.30 gibi şarjdan aldım 17.41 şarjı %83 çok kullanmadım onuda belırteyım sadece nete gırdım bıkaçkere. şunu söylemekte fayda var özet olarak 2150mAh pil evet çok avantajlı ama 1800luklere göre avantajı 2gun fazla gider değil! bunlar tamamen ekrandan oluşan telefonlar hepsinin şarjı 1gün gider ortalama pil büyüklüğü sadece o günü sağlam bitirmenizi sağlar bunu unutmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gouken

Telefonun sarjı ne kadar gidiyor sizde? hiçbirşey yapmadan durduğu yerde sarjı gidiyor yahu bu telefonun. ekran parlaklığını 0'getirdim. sabah 9da şarjdan çıkardım. 6 saatin sonunda %85' düşmüş. bu sürede telefona hemen hemen hiç dokunmadım. ne görüşme yaptım ne bir uygulama açtım. normal mi bu durum? Bana çok saçma geldi ve yeni aldığım bu telefonu her an elden çıkarma fikrine kapılabilirim. demekki uygulama açsam, film filan izlesem 1-2 saate bitecek. Şu an çok pis kafayı bu soruna takmış durumdayım. Aydınlatırsanız sevinirim. tüm yorumlarda 1 günü çıkardığı söyleniyordu telefonun. Aktif olarak kullanınca 1 günü filan çıkaracağı yok gibi geliyor bana.

Hocam sarjı az gidiyor gibi geldi banada ama o kadarda degil.

Bugun sabah 5.30 da çektim şarjdan saat şuan 18.00 . Yani 12 buçuk saat olmuş şarjim suan %53 .

Bu süre icinde

30-35 dakika telefon gorusmesi yaptim
    1-2 mesaj attin aldim
    Whatsup dan mesajlastim 10_15 kadar mesaj atip aldim
    Yarim saat kadar min. Internette takildim
    5-10 tane fotograf çektim . 2-3 dakika kadar video cektim
    Oyun hic oynamadim
    Bunlarin disinda da telefonu elime pek almadım

• Şunu da söyleyim telefonda wi-fi kapali,3g sürekli açık hiç kapatmam .ekranda sensörde ve minimum degeri %30 da ekran.

Bu tip telefonlarin geneli bu şekilde hergün şarj istiyorlar yapacak birşey yok , gülü seven dikenine katlanir

• Günü çikariyorsa bence problem değil arkadaşlar sikinti yapmayin bence,geneli böyle çünkü.

• arkadaşlar ram kullanım ekranında hiçbir program falan açıl olmadığında nekadar ram kullanımı var acaba ekran fotosu paylaşırsanız daha iyi olur :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.