Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.076.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazın ekran kalitesi uzak ara kendini belli ediyor,ayrıca bence piyasadaki en şık cihaz...tabi cihaza sahip değilim sadece incelemelerim doğrultusunda çıkardığım sonuç,zaten performansa dair arkadaşlar fikirlerini belirtiyorlar...

cihazda en belirgin eksiklik, led mesaj lambası olmaması,keza kapalı ortamlarda ve akşamları bu lamba çok işe yaramakta böyle üst düzey bir cihazda olmaması çok ama çok yanlış olmuş...ayrıca LG' nin açıkladığı Android 4.1, Jelly Bean güncellemesi içerisinde cihazın malesefki ismi geçmiyor,en azından şimdilik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 21 Ekim 2012; 1:54:30 >
  • Led bildirim ışığını bootloder kilidini kırabilirlerse custom rom ile cm 10 yükleyip ortadan kaldırabiliriz.şöyleki custom romlara mesaj yada cevapsız çagrı geldigi zaman menu ısıklarının yanıp sonmesi şeklinde uyarı veren bir özellik ekliyorlar led bildirim ışığıyla aynı görevi görüyor.optimus 2x imde aynı şekilde cm rom larında ekli olan bir özellikti 4x ede aynı şekilde uyguluyacaklardır.
  • Şu led bildirim olsaydı hemen alacaktım bu cihazı.. Neden eksik yaparlar bir şeyini anlamak mümkün değil ya.. Htc lerde var. Nexuslara da sürekli koyuyorlar ledi. İlginç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigabit78

quote:

Orijinalden alıntı: nathanegedrake

Ben cihazı yurt dışından getirttim ama içinden aksesuar çıkmadı kalem ek batarya vs yok ayrıca çok ısınıyor lütfen
    yardımcı olun

hediyeler bildiğim kadarıyla her yerde geçerli değil
    zaten ek aksesuarlar yanına yapıştırılmış bir kutuda geliyor orjinal kutunun içinden çıkmıyor
    ayrıca ısınma sorunu sadece oyunlarda oluyor oda rahatsız edici değil ayrıca oyundan çıkınca 5 saniye gibi bir sürede ısı yok oluyor

Cihaz media markt tan alınmış ayrıca cihaz hiçbirşey yapmayıp şarja takınca az ısınıyor ama nete girince baya ısınıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ben cihazı yurt dışından getirttim ama içinden aksesuar çıkmadı kalem ek batarya vs yok ayrıca çok ısınıyor lütfen
    yardımcı olun

zaten ek aksesuarlar yanına yapıştırılmış bir kutuda geliyor orjinal kutunun içinden çıkmıyor
    ayrıca ısınma sorunu sadece oyunlarda oluyor oda rahatsız edici değil ayrıca oyundan çıkınca 5 saniye gibi bir sürede ısı yok oluyor

Cihaz media markt tan alınmış ayrıca cihaz hiçbirşey yapmayıp şarja takınca az ısınıyor ama nete girince baya ısınıyor

media marktan alınanlarda hediyeleri olmak zorunda
    ben sürekli internetteyim (wi-fi) hatta şua nda 450 mb lik dosya indiriyorum ısı yok
    ısı sadece oyunlarda oluyor
    bence aldığın yerle görüş yanındaki hediyeler disbiritör tarafından yurt içindeki tüm satışlarda geçerli ama farklı yolla geldiyse o zaman olmayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1

cihazın ekran kalitesi uzak ara kendini belli ediyor,ayrıca bence piyasadaki en şık cihaz...tabi cihaza sahip değilim sadece incelemelerim doğrultusunda çıkardığım sonuç,zaten performansa dair arkadaşlar fikirlerini belirtiyorlar...

cihazda en belirgin eksiklik, led mesaj lambası olmaması,keza kapalı ortamlarda ve akşamları bu lamba çok işe yaramakta böyle üst düzey bir cihazda olmaması çok ama çok yanlış olmuş...ayrıca LG' nin açıkladığı Android 4.1, Jelly Bean güncellemesi içerisinde cihazın malesefki ismi geçmiyor,en azından şimdilik...

kapalı ortamlarda lamba özelliğini indirip kullanabilirsiniz ben çok sevdim ve kullanıyorum
    cihaz benim okuduğum açıklamalarda jelly bean güncellemesi alacak zaten cihazın durumuna bakınca daha sonraki sürümü alacağı bile garanti diyebiliriz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mandrake

Şu led bildirim olsaydı hemen alacaktım bu cihazı.. Neden eksik yaparlar bir şeyini anlamak mümkün değil ya.. Htc lerde var. Nexuslara da sürekli koyuyorlar ledi. İlginç..

şahsi fikrim o kadarda büyük bir eksiklik değil sadece bu sebepten dolayı almamazlık etmek hata olurdu
    aldığımdan beri hiç bir pişmanlık duymadım ne performansında ne de bataryada
    sadece bugün s2 ile karşılaştırırken arkadaşınki daha parlak gözüktü gözüme biraz üzüldüm meğerse %30 altına inmiş batarya tasarruf moduna geçmiş :)
    ekran parlaklığı %35 ti
    tama geçirdim resmen ezdi ekranda s2 yi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yardımcı olun

ben sürekli internetteyim (wi-fi) hatta şua nda 450 mb lik dosya indiriyorum ısı yok
    bence aldığın yerle görüş yanındaki hediyeler disbiritör tarafından yurt içindeki tüm satışlarda geçerli ama farklı yolla geldiyse o zaman olmayabilir

Neyse ya boşver genede sağol bilgilendirdiğin için

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yardımcı olun

Neyse ya boşver genede sağol bilgilendirdiğin için

Sağlık olsun bence hakkıni ara birşey kaybetmezsin ama
    kazanırsın

• Hediyeler sanırım Limited Edition adı altında satılan paketler ile veriliyor. Almadan önce özellikle online alışverişlerde sormak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scan

Hediyeler sanırım Limited Edition adı altında satılan paketler ile veriliyor. Almadan önce özellikle online alışverişlerde sormak lazım.

hediyeler disbirütör tarafından sağlanıyor başka yolla gelenlerde yok
    dediğine katılıyorum özellikle on line satılanlarda sormak lazım kutu içeriğini ben ereyon dan aldım hediyeler tamdı
    zaten telefonu diğerlerinden öne çıkaran artılardan biriside yedek batarya ve diğer hediyeler bence muhakkak hediyeleri ile beraber alınmalı
    bence çok güzel bir telefon elbette ilerde daha iyileri çıkacak ama çıkacak diye günü yaşamamak tuhaf bir durum
  • almayı düşünüyorum fakat benim için ses kalitesi çok önemli, telefonun kulaklık ses kalitesi nasıl? ıphone 4s ile kıyaslarsak ıphone bariz üstün gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boreas_3

almayı düşünüyorum fakat benim için ses kalitesi çok önemli, telefonun kulaklık ses kalitesi nasıl? ıphone 4s ile kıyaslarsak ıphone bariz üstün gelir mi?

ses kalitesi olarak kişiyi tatmin edecek kadar iyi ama gidip htc nin beats sistemi ile karşılaştıramayız yanında gelen kulaklık standart bir kulaklık
    ama daha kaliteli kulaklıkla denediğimde ses kalitesi muazzamdı
    sonuç olarak ses kötü değil normalden çok daha iyi hatta
    ama süper dersem abartmış olurum
  • ses mükemmel çıkıyor daha iyi sonuç almak kulaklık almanız gerekiyor çok fazla cep telefonu degistiren biri olarak p880 mükemmel yapmışlar hatalar var ama yazilimsal destek verip hatalari duzeltilebilir bu kadar iyi olacagini tahmin etmiyordum piyasadaki en iyi telefonlardan pisman olmazsiniz demedi demeyin dizayn arayüz cok guzel puanlama:9 bazı yazilimsal sorunlar var duzenlenirse 10 puan alir benden ust seviye telefon alacak arkadaslar ilk sirada degerlendirebilirler iphone kullandim berbat s3 kalite çok kötü

• telefon gps bağlantı kurmadı
    navigasyonun gps çalışması için ndrive adlı program yüklemek gerekiyor
    1 hafta deneme sürümü var fiyatı oldukça tuzlu aksi takdirde gps çalışmadı
    süre dolunca hala bağlanacak mı bunu 1 kasımda öğreneceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuralkan55

ses mükemmel çıkıyor daha iyi sonuç almak kulaklık almanız gerekiyor çok fazla cep telefonu degistiren biri olarak p880 mükemmel yapmışlar hatalar var ama yazilimsal destek verip hatalari duzeltilebilir bu kadar iyi olacagini tahmin etmiyordum piyasadaki en iyi telefonlardan pisman olmazsiniz demedi demeyin dizayn arayüz cok guzel puanlama:9 bazı yazilimsal sorunlar var duzenlenirse 10 puan alir benden ust seviye telefon alacak arkadaslar ilk sirada degerlendirebilirler iphone kullandim berbat s3 kalite çok kötü

söylediklerine katılmamak elde değil
    aramıza hoş geldin
    tüm yorumlarını sorunlarını vede tavsiyelerini bizimle paylaşmandan mutluluk duyarız

• ben özellikle kulaklıklarının çok kaliteli oldugu söylemek istiyorum.

htc one x'de standart pakette çıkan dandik kulaklıktan sonra bu kulaklıklar süper geldi.

bu telefon aksesuar kralı :)

yedek batarya : en az 40 dolar.
    kulaklık : en az 50 dolar
    orjinal kılıf : en az 10 dolar
    masaüstü aparatı : en az 20 dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericx

ben özellikle kulaklıklarının çok kaliteli oldugu söylemek istiyorum.

htc one x'de standart pakette çıkan dandik kulaklıktan sonra bu kulaklıklar süper geldi.

bu telefon aksesuar kralı :)

yedek batarya : en az 40 dolar.
    kulaklık : en az 50 dolar
    orjinal kılıf : en az 10 dolar
    masaüstü aparatı : en az 20 dolar

Standart paketten çıkan kulaklıkla Türkiye'ye özel kutudan çıkan kulaklık farklı mı?

Edit: Eğer ben de alırsam bir tane bu cihazdan (nasipse inşallah) yapacağım imzayı size de gönderirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 29 Ekim 2012; 10:51:05 >
  • Ben de bu telefonu almayı düşünüyorum. En uygun fiyatı ereyon ve trdükkan.com da bulabildim fakat emin olamadığım bazı konular var. Bu firmalardan alırsam kutu içeriği nasıl olur,ekstraları ile beraber mi gelir acaba? Fiyatları piyasadakilere göre ucuz olunca şüpheye düştüm. Bir de garantileri kim tarafından sağlanıyor acaba. Bu firmalardan herhangi birinden bu ürünü alan var ise benim bilgilendirebilir mi?

Forumdan trdükkan yetkilisi bir arkadaş ile iletişime geçtim fakat yüzeysel cevaplar aldım. Garantinin LG distribütörleri tarafından sağlandığını söyledi ama firma ismi veremedi. Bir de kutu içeriğini söyleyemedi.
    Ereyon için ise ordan alan bazı arkadaşlar kutu içeriğinde ekstralar olduğnu söylemiş. Garanti için de soranlara teleservice cevabı gelmiş ama bazı arkadaşlar da teleservicenin LG ile anlaşmasının iptal olduğunu söylemiş.
    Bu iki firmaya da mail attım ama henüz geri dönüş olmadı, ben de buradan sorma ihtiyacı duydum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.