Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.076.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu 2 gün önce aldim telefonu,sekli semali falan hosuma gitti fakat sarj cok cabuk mu bitiyor bana mi öyle geliyor? Üst tarafi cok isiniyor ve oyunlarda,programlarda takilmalar oluyor rahatsiz edici derecede..
  • arkadaslar eşime telefon almak istyorum lg düşünüyorum, lg 9725 ve lg 880 arasinda kalsim aralarinda sadece 200tl var!
    su anda vatanda 1200tl, lg p9725 ise 1000 tl, 200tl fark var. lutfen yardimci olun karar veremiyorum
    ayrica lg turkiyede hangi dist te? garanti konusunda sıkıntı olabilir cunku antalyada teleservice kapandi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahz3N

Yahu 2 gün önce aldim telefonu,sekli semali falan hosuma gitti fakat sarj cok cabuk mu bitiyor bana mi öyle geliyor? Üst tarafi cok isiniyor ve oyunlarda,programlarda takilmalar oluyor rahatsiz edici derecede..

öncelikle aramıza hoşgeldin
    şarjımı perşembe akşamı doldurdum 1 saat rahat internette geçmiştir 1 saat oyun oynamışımdır pazar öğlen şarja takıyorum bu arada günlük kısa 15-20 görüşme olmuştur
    tabi internete girmediğim zamanlar wi-fi kapalı ekran parlaklığını %60 a ayarladım
    ayrıca geceleri kapatmıyorum
    ısınma oyunlarda oluyor 4 çekirdek aktifleştiğinde oyundan çıkınca 5 saniyede yok olup gidiyor
    ben hiçbir takılma yaşamıyorum takılma yaşadığın oyunu söyler misin bende deneyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: conerland

arkadaslar eşime telefon almak istyorum lg düşünüyorum, lg 9725 ve lg 880 arasinda kalsim aralarinda sadece 200tl var!
    su anda vatanda 1200tl, lg p9725 ise 1000 tl, 200tl fark var. lutfen yardimci olun karar veremiyorum
    ayrica lg turkiyede hangi dist te? garanti konusunda sıkıntı olabilir cunku antalyada teleservice kapandi

şahsi fikrim 880 den yana
    ama öncelikle eşinizin istek ve ihtiyaçlarına göre hareket etmenizi tavsiye ederim sonuçta 4.7 inç ekran
    eşim çok büyük diye beğenmedi
    ona göre 4 inç yeterli imiş
    ayrıca telefonun en çok hangi özelliğini kullanıyor fotoğraf müzik oyun internet ??????

• quote:

Orijinalden alıntı: gigabit78

quote:

Yahu 2 gün önce aldim telefonu,sekli semali falan hosuma gitti fakat sarj cok cabuk mu bitiyor bana mi öyle geliyor? Üst tarafi cok isiniyor ve oyunlarda,programlarda takilmalar oluyor rahatsiz edici derecede..

şarjımı perşembe akşamı doldurdum 1 saat rahat internette geçmiştir 1 saat oyun oynamışımdır pazar öğlen şarja takıyorum bu arada günlük kısa 15-20 görüşme olmuştur
    tabi internete girmediğim zamanlar wi-fi kapalı ekran parlaklığını %60 a ayarladım
    ısınma oyunlarda oluyor 4 çekirdek aktifleştiğinde oyundan çıkınca 5 saniyede yok olup gidiyor
    ben hiçbir takılma yaşamıyorum takılma yaşadığın oyunu söyler misin bende deneyeyim

Hocam öncelikle hosbulduk,saolasin..

Ben zirt pirt nette dolasiyorum,Youtube'da video falan izliyorum sanirim ondan..Hadi sarj sorununu gectim fakat Google Play Store'da dahi dolassam titreme oluyor,ufak tefek kasmalar oluyor.. Internette gezerken son derece akici ilginc..

Dead Trigger - Indestructible - oyunlarinda ciddi kasmalar oluyor,fakat hangi oyunda denesem anlik titremeler kasmalar oluyor..Fabrika ayarlarina mi dönsem acaba

• Bataryası daha uzun dayansa şimdiye almıştım belki telefonu. Tasarımı ekranı arayüzü çok hoşuma gidiyor anca LG'nin güncelleme kıtlığı, şimdiden bunun üstüne 2 model çıkarmış olması ve şarjının çok çabuk bitmesi kendimi tutmama sebep oluyor. LG bir de telefonun bootloader kilidiyle satıyor telefonu, bu yüzden custom rom da geliştirilemiyor dolayısıyla sadece LG'nin resmi güncellemesine kalıyor kullanıcılar. Bataryası da Galaxy S3'ten biraz fazla, ekran işlemci vs. olarak denk sayılırlar ancak S3'e göre kötü bir batarya performansı var. Ayrıca Nexus 4 da 1200'den falan girerse üzebilir açıkçası, aralık ayında gelir sanırım ülkemize. Neyse en iyisi benim için beklemek sanırım, alan arkadaşlara hayırlı olsun şuan fiyat/performans oranı olarak çok başarılı bana kalırsa. Ben de uzun süre araştırdım ancak yukarıda belirttiğim sebeplerden vazgeçtim, gerçi telefon hala çok hoşuma gidiyor orası ayrı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: conerland

arkadaslar eşime telefon almak istyorum lg düşünüyorum, lg 9725 ve lg 880 arasinda kalsim aralarinda sadece 200tl var!

şahsi fikrim 880 den yana
    ama öncelikle eşinizin istek ve ihtiyaçlarına göre hareket etmenizi tavsiye ederim sonuçta 4.7 inç ekran
    eşim çok büyük diye beğenmedi
    ona göre 4 inç yeterli imiş
    ayrıca telefonun en çok hangi özelliğini kullanıyor fotoğraf müzik oyun internet ??????

genel olarak, fotograf, internet, oyun olarak fruit ninja belki :), 4.7'' buyuk gelebilir gercekten, p9725 daha kafama yatti gibi aradaki fark cok az, fiyat politikasi ciddi anlamda sacma.

• arkadaşlar bu ürün hb den kaldırılmış. şu an gold'da var. gold dan önerir misiniz? 1300 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: simuc

arkadaşlar bu ürün hb den kaldırılmış. şu an gold'da var. gold dan önerir misiniz? 1300 tl

usta kusura bakma hb nedemek ??
    + aynı şeyi bende diyecektim nexus alacaktım ama yine bitmiş :(( ikidir kampanya kaçırıyorum neyse dünden beri kafama yattı 4 çekirdekli falanda bırak uzun yıllar güncellemeyi jelly bean alcağı bile belirsiz bu telefon hakkında ama diğer konularda iyimiş tek eksileri hoparlör led ışığı batarya(bir iyi diyor biri kötü ) ve ısınma problemi varmış .
  • vatan da sadece beyazı 1199tl ye satılıyor(o da haftasonu indirimi ) yanında ek pakette mevcut , ereyon da siyah-beyaz modelleriyle world e 1234 TL 3 ay öteleme 12 taksit var.
    sorum:Arkadaşlar siyah renkte olanı ereyondan veya başka biryerden alan varmı?(vatan da neden sadece beyazı satılıyor anlamadım.)Ereyondan alışveriş yapan varmı? siyahını aldığınızda geldimi?ne kadar sürede elinize geçti?
    beyazı da güzel de siyah diorum sizcehangi rengi? :)
    eğer ereyon güvenilir bir yerse?bende aranıza katılacağım...
    şimdiden cevaplayacak arkadaşlara teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmangdk

vatan da sadece beyazı 1199tl ye satılıyor(o da haftasonu indirimi ) yanında ek pakette mevcut , ereyon da siyah-beyaz modelleriyle world e 1234 TL 3 ay öteleme 12 taksit var.
    sorum:Arkadaşlar siyah renkte olanı ereyondan veya başka biryerden alan varmı?(vatan da neden sadece beyazı satılıyor anlamadım.)Ereyondan alışveriş yapan varmı? siyahını aldığınızda geldimi?ne kadar sürede elinize geçti?

Aynı konuyu takan tek ben değilmişim bende siyahını istiyorum fakat internet alışverişi yapmıyorum o yüzden tek beyaz seçenğim var ama siyahı olsa muhteşem olur gerçektende.Kesinlikle siyahı al bence eroyon hakkında bi bilgim yok ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: karışık12

quote:

arkadaşlar bu ürün hb den kaldırılmış. şu an gold'da var. gold dan önerir misiniz? 1300 tl

+ aynı şeyi bende diyecektim nexus alacaktım ama yine bitmiş :(( ikidir kampanya kaçırıyorum neyse dünden beri kafama yattı 4 çekirdekli falanda bırak uzun yıllar güncellemeyi jelly bean alcağı bile belirsiz bu telefon hakkında ama diğer konularda iyimiş tek eksileri hoparlör led ışığı batarya(bir iyi diyor biri kötü ) ve ısınma problemi varmış .

hepsiburada hocam.

arkadaşlar vatan da bulamadım link atabilir misini?

ayrıca gold da satılanda ek aksesuarlar mevcut mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karışık12

quote:

hepsiburada hocam.

arkadaşlar vatan da bulamadım link atabilir misini?

ayrıca gold da satılanda ek aksesuarlar mevcut mu?

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/lg-lg_p880_wh-lg_p880-cep-telefonu-white/productdetails.aspx?I_ID=62526
    buyrun hocam vatandaki link.Bende onu sorucaktım gold ve vatandakinde ek aksesuarlar mevcutmu ??
    Ama bu sorulardan daha önce cevaplanması gereken sorular var güncelleme desteği jelly bean vs gibi yukarıdaki konular telefonu kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum

• evet arkadaşlar vatanda ve goldda satılanlar distribütör garantili mi ve yanında ek aksesuarlarını veriyorlar mı?

arkadaşlar bir sorum da bu ürünün türkiyedeki distribütörü hangi firma?
  • quote:

evet arkadaşlar vatanda ve goldda satılanlar distribütör garantili mi ve yanında ek aksesuarlarını veriyorlar mı?

arkadaşlar bir sorum da bu ürünün türkiyedeki distribütörü hangi firma?

Evet distribütörü genpa falan olması lazım yani o firmaların distribütörleri ama bundan önce cevaplanması gereken başka sorular var
  • ben yeniçarsım.com dan aldım beyaz renk geldi,ama şık ben beğendim fiyatı 1211 tl
  • quote:

quote:

quote:

Hocam öncelikle hosbulduk,saolasin..

Ben zirt pirt nette dolasiyorum,Youtube'da video falan izliyorum sanirim ondan..Hadi sarj sorununu gectim fakat Google Play Store'da dahi dolassam titreme oluyor,ufak tefek kasmalar oluyor.. Internette gezerken son derece akici ilginc..

Dead Trigger - Indestructible - oyunlarinda ciddi kasmalar oluyor,fakat hangi oyunda denesem anlik titremeler kasmalar oluyor..Fabrika ayarlarina mi dönsem acaba

Dead Trigger oyununu bende kurdum ve oynadım hiçbir şekilde kasma donma olmadı ilginç hele google play store de dediğin başıma hiç gelmedi
    fabrika ayarlarına dönebilirsin elbette
    ama sorun başka gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: osmangdk

vatan da sadece beyazı 1199tl ye satılıyor(o da haftasonu indirimi ) yanında ek pakette mevcut , ereyon da siyah-beyaz modelleriyle world e 1234 TL 3 ay öteleme 12 taksit var.

ereyondan aldım lakin beyazını istemiştim 2 gün sonra gönderdiler ereyondan rahatlıkla alışveriş yapabilirsin ben şu ana kadar hiçbir terslikle karşılaşmadım
  • Arkadaşlar ürünü hb aldım ful geldi eksik yok bide 3g görüntülü görüşme yok lg böyle yapmazdı bide s bean yok nf ile görüntü gönderme olayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunussakin

s.a arkadaşlar hepsiburadadan lg p880 aldın acaba kutu içeriği tammı hepsi geliyormu bilgi verirseniz sevinirim saygılar

hocam senin telefon geldimi ? kutu içeriği tammı? bir sorun çıktımı? bende hepsiburadadan alıcamda.. ayrıca telefonu kulananların yazılımsal konda bilgisi vrsa benide bilgilendirebilirmi 4.1.1 ne zaman gelicek ? beni br tek yazılım konusu düşündürüyor , bu konuda lg ye pek güvenemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.