Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.076.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz araştırdım galiba 4x hd yeni çıkmasına rağmen JB güncellemesi almıyacak o yüzden vageçtim bu telefondan nexusa yöneldim Allah belanı versin LG güzelim telefona güncelleme getirmiyorsun ya

• quote:

Orijinalden alıntı: serka.n

biraz araştırdım galiba 4x hd yeni çıkmasına rağmen JB güncellemesi almıyacak o yüzden vageçtim bu telefondan nexusa yöneldim Allah belanı versin LG güzelim telefona güncelleme getirmiyorsun ya

hocam eminmisin güncelleştirme almayacağına?Ben bu özellikteki telefona LG müşterilerini düşünür çıkartır diye aldım bugün beyaa offf...İnşallah JB güncelleştirmesi çıkar....
    LG Türkiye GSM bölümü ile görüştüğümde 4.1 Jelly bean ile gelir telefonunuz dendi ama.Telefonu olan arkadaşlar 4.0 mı yüklü telefonunuzda 4.1 mi cevap verirlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmangdk -- 5 Kasım 2012; 17:36:21 >

• arkadaşalar şimdi bu ürünü hangi mağazadan önerirsiniz?

Hepsiburada,Vatan,Gold en yakın geliyor bana, onun dışında ereyon gibi siteler var.
  • Tel geldi şuan telle yazıyorum kutu tam geldi eksik yok cihaz baya güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunussakin

Tel geldi şuan telle yazıyorum kutu tam geldi eksik yok cihaz baya güzel

Nerden aldınız hocam cihazı ?
  • Hb aldım arkadaşlar 3g üzerinden görüntülü görüşme yokmu bu alette lütgen yardım edim bilen varda

• quote:

Orijinalden alıntı: osmangdk

quote:

biraz araştırdım galiba 4x hd yeni çıkmasına rağmen JB güncellemesi almıyacak o yüzden vageçtim bu telefondan nexusa yöneldim Allah belanı versin LG güzelim telefona güncelleme getirmiyorsun ya

hocam eminmisin güncelleştirme almayacağına?Ben bu özellikteki telefona LG müşterilerini düşünür çıkartır diye aldım bugün beyaa offf...İnşallah JB güncelleştirmesi çıkar....
    LG Türkiye GSM bölümü ile görüştüğümde 4.1 Jelly bean ile gelir telefonunuz dendi ama.Telefonu olan arkadaşlar 4.0 mı yüklü telefonunuzda 4.1 mi cevap verirlerse sevinirim.

hocam bende bu telefonu almayi cok istiyorum cok guzel ve iyi bir telefon ama LG guncellestirne alacak telefonlari acikladi optimus vu-vu2 , optimus g ve bi telefon daha vardi ama 4x hd nin adi gecmedi bi firma nasil olurda yeni cikardigi telefona bir guncelleme bile vermez bende galaxy nexus ve xperia s e yonelicem galiba indirim bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 5 Kasım 2012; 20:54:57 >

• "LG Optimus 4X HD P880 smartphone users will now be delighted to know that you can now root your smartphone so as to install the Jellybean 4.1.1 firmware in the form of custom ROM firmwares."

http://androidadvices.com/root-lg-optimus-4x-hd-p880-firmware-tutorial/
  • quote:

quote:

quote:

hocam bende bu telefonu almayi cok istiyorum cok guzel ve iyi bir telefon ama LG guncellestirne alacak telefonlari acikladi optimus vu-vu2 , optimus g ve bi telefon daha vardi ama 4x hd nin adi gecmedi bi firma nasil olurda yeni cikardigi telefona bir guncelleme bile vermez bende galaxy nexus ve xperia s e yonelicem galiba indirim bekliyorum..

arkadaşlar lg telefona güncelleme verilmeyecek denmedi ilk olarak optimus g ile optimus vu 2 ye verilecek dendi
    gelecek ama diğer iki model gibi hemen değil sakin olun biraz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: simuc

arkadaşalar şimdi bu ürünü hangi mağazadan önerirsiniz?

Hepsiburada,Vatan,Gold en yakın geliyor bana, onun dışında ereyon gibi siteler var.

kardeşim yazdığın tüm firmalar sağlam firma hangisinin taksit seçeneği sana daha uygunsa ondan al
  • Mutlaka güncelleme çıkarması lazım bu kadar donanıma.. yoksa yazık olur piyasası her gün düşüyor bu telefonun.
  • Güncelleme, yazılım desteği olur mu, LG alınır mı alınmaz mı derken telefonu aldım sonunda. Vatanın haftasonu indiriminden siyah olan rengini 1.199 tl'ye aldım. Gelecekte bizi üzer mi bilemem ama şu anda hem performansı olsun hem de gelen aksesuarları olsun beni gayet memnun etti
  • Guncelleme cikacaktir.bence guncellemeye pek takmayin.kardesimde s3 var ve jb aldi gecen gun cok fazla bir degisiklik gormedim.sonucta samsung arayuzu var telefonda.

Eger guncellemeye taktiysaniz google telefonlarindan alin.onlarda cok fark ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: usta^alp_

Güncelleme, yazılım desteği olur mu, LG alınır mı alınmaz mı derken telefonu aldım sonunda. Vatanın haftasonu indiriminden siyah olan rengini 1.199 tl'ye aldım. Gelecekte bizi üzer mi bilemem ama şu anda hem performansı olsun hem de gelen aksesuarları olsun beni gayet memnun etti

aramıza hoş geldin
    telefonun seni üzmeyeceğine garanti veririm :)
    güncellemeyi de kafanıza takmayın zaten gayet stabil çalışıyor ve muhakkak güncelleme gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: mericx

Guncelleme cikacaktir.bence guncellemeye pek takmayin.kardesimde s3 var ve jb aldi gecen gun cok fazla bir degisiklik gormedim.sonucta samsung arayuzu var telefonda.

Eger guncellemeye taktiysaniz google telefonlarindan alin.onlarda cok fark ediyor.

haklısın sonuçta güncellemeyle çok ahım şahım eklenti olmadı performansta da değişiklik yok arayüz gayet akıcı zaten güncelleme yüzünden bu telefonu almayıp diğerlerine 300-400 fazla vermek akıl karı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigabit78

quote:

Guncelleme cikacaktir.bence guncellemeye pek takmayin.kardesimde s3 var ve jb aldi gecen gun cok fazla bir degisiklik gormedim.sonucta samsung arayuzu var telefonda.

haklısın sonuçta güncellemeyle çok ahım şahım eklenti olmadı performansta da değişiklik yok arayüz gayet akıcı zaten güncelleme yüzünden bu telefonu almayıp diğerlerine 300-400 fazla vermek akıl karı değil

Güncellemeye takmak ufak tefek değişiklikler değilde 4.2 güncellmesindeki birçok değişikliğe sebep oluyorsa o zaman güncelleyemediğiniz bir telefon olunca insan üzülür.Yoksa ara güncellemelerde çok birşey değişmiyor farkındadır birçok arkadaş.Benim eski htc de ilk aldığımda 2.1 vardı 2.2 ye yükselttiğimde bazı sıkıntılar vardı konuşurken kapanma vs. 2.3 gelince köklü çözüm oldu fıstık gibi hala kullanıorum ikinci tel niyetine.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gigabit78

quote:

Güncellemeye takmak ufak tefek değişiklikler değilde 4.2 güncellmesindeki birçok değişikliğe sebep oluyorsa o zaman güncelleyemediğiniz bir telefon olunca insan üzülür.Yoksa ara güncellemelerde çok birşey değişmiyor farkındadır birçok arkadaş.Benim eski htc de ilk aldığımda 2.1 vardı 2.2 ye yükselttiğimde bazı sıkıntılar vardı konuşurken kapanma vs. 2.3 gelince köklü çözüm oldu fıstık gibi hala kullanıorum ikinci tel niyetine.

haklısın iyi güzel diyorsunda 4.1 i alan telefonların 4.2 yi alma garantisi yokki
    sonuç olarak 4.1 adam gibi yenilik getirmiyor bir sonraki ise şimdiki kaç telefona gelecek onu bilmekte
    zor
    sonuç olarak bu işi en iyi yapan samsung bile galaksy s yi güncelleme dışında bırakmıştı bir zamanlar gene aynısı olabilir o yüzden şimdiden 400 tl fazla para verip gereksiz güncelleme alacağıma 2-3 sene sonra duruma göre çok gerekli olursa başka telefon almak daha mantıklı
    şunu belirtmekte de fayda var bu telefon günümüz ve 1-2 yılın tüm gereksinimlerini karşılayacak donanıma ve yazılıma sahip bir telefon pazarlama taktiğine kurban gitmenin hiç anlamı yok

• s.a arkadaşlar yeni aldığım 5 günlük lg p880 4x hd tel satılıktır hb den aldım tam kutulu tel büyük olduğu için satıyorum alışamadım sıfırdan farkı yok beyaz olanı tam kutu 1100 tl ye vereceğim 1300 aldım kırıkkaledeyim silah fabrikasında çalışıyorum 5469326666
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunussakin

s.a arkadaşlar yeni aldığım 5 günlük lg p880 4x hd tel satılıktır hb den aldım tam kutulu tel büyük olduğu için satıyorum alışamadım sıfırdan farkı yok beyaz olanı tam kutu 1100 tl ye vereceğim 1300 aldım kırıkkaledeyim silah fabrikasında çalışıyorum 5469326666

Neden satıyorsunuz belirtebilirmisiniz?
  • bu telefonu kullanan arkadaslara.uc sorum var , fotograf cekim kalitesi nasil ? pili 1gunu rahat bitiriyormu ? birde oyunlarda asiri kasma oluyormu?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.