Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.076.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ısınma 4 çekirdeğin olduğu yerde oluyor kısaca lg yazısının olduğu yerde oluyor aynısı one x de de var
    s3de de oluyor ama ısınma biraz daha az olduğu için önemsenmiyor
    sarjda tüm akıllıların sorunu ama ufak ayarlamalarla 2 gün gidiyor
  • Hangi oyunu yükleyip oynamalıyım ya da hangi oyunları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rendezvouss

Hangi oyunu yükleyip oynamalıyım ya da hangi oyunları

hangi oyun türünden hoşlanıyorsan tümünü çalıştırır kara senin
    özel efektli olanları tegra zone den bulabilirsin nereden indereceğin sana kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigabit78

quote:

özel efektli olanları tegra zone den bulabilirsin nereden indereceğin sana kalmış

Neden listeye kaydetmedim beni dostum

• quote:

quote:

quote:

hemen kaydediyorum dostum gözümden kaçmış pardon
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hemen kaydediyorum dostum gözümden kaçmış pardon

Eyvallah dostum.. bütün yazmam gerekenleri konuşarak yapıyorum bu da çok hoşuma gidiyor

• bende almayı düşünüyorum....... bende vodafone dan alınma 3 aylık faturalı optimus 3d max var.... satarsam p880 alacam...
  • Galaxy note cihazımı satıp 2 gün önce aldım, Note 2 alacaktım ki bu telefonu gördüm S3 ile karsılastırmaları görünce LG sonunda yapmıs diyerek bu telefona yöneldim. Super Amoled ekranda neymiş dedim cünkü superamoled ekran zamanla yanıyor (iz bırakıyor gölge gibi) ve iki telefonu yanyana bırakın S3 masmavi ekran olarak karsımıza cıkıyor anlıyorsunuz bildiginiz mavi.

ürünü en uygun olan TR DUKKAN üzerinden aldım. hediye paketiyle geldi, Note ile kıyasladıgımda ekran cok kücük gibi geldi ama 1 günde alıstım. IPS Ekranı bugüne kadar neden fark etmedim diye hayıflandım.

Şarjı 1 gün gitti "oho bu nedir ya" diyerek pisman olduysam da sabaha kadar şarjda bıraktım telefonu, 30 dakikadır twit atıyorum %1 şarj bile gitmedi. Dün wifi ile güncelleme yaptım, otomatik fokus özelligi acıldı mı bilmiyorum ama oto fokus olayı calısıyordu neden forumlarda oto fokus yok deniyordu anlamadım, galaxy nexus hızlı cekim yaptıgımda resimler bulanık flu cıkıyordu, zaten kim üst üste 2 saniyede bir resim cekmek ister ki?

Note 2 de bile olmayan 6*5 menü düzeni vardı ve LG tam istedigim gibi basa sarmalı otomatik sıralamalı arayüzünü geliştirmiş, LG cephesinde bence devrimdi bu.

Ultra ince ekran bandını ister takın isterseniz takmayın ekranı cizilmiyor ben riski sevdigim icin telefonu anahtarla parayla aynı cepte tasıdım kılcal cizik bile yoktu. Koruma kılıfı da iyi sayılabilecek türden. Cok kalın ve sıkıstırmalı olmadıgından dıs kabı sıkıstırıp catlatmayacak türden.

Forumlardaki benchmark olaylarına aldanmayın. LG mail atarak Jelly Bean güncellemesini hızlandırabilirsiniz. Jelly Bean güncellemesi geldiginde bu telefon harbi harbi ucar diyorum sizlere. S3 Bench testlerde dikkat ederseniz Jelly Bean güncellemesiyle yapılıyor LG de hala 4.0.3 sürümü mevcut.

Telefon ısınıyor diyenler Note kullanırken oyunlarda ısı yüzüme vuruyordu resmen, cep telefonu ve sürekli islemcisini calıstırıyorsunuz bırakında ısınsın. Hangi elektronik alet ısı yaymaz ki?

Telefon 5 cekirdek kullanmadıgınız zaman 4 cekirdek kapanıyor 5.cekirdek calısıyor 400-500mhz arasında calısıyor ve inanın ki %1 sarj bile gitmemis. telefonu actıgınızda 1 cekirdek calısmaya baslar, 2.cekirdek 2-3 uygulamaya göre calısıyor oyunlarda gpu ve 4.cekirdek direk olarak calısıyor. resim vardı bulamadım orada daha rahat anlatılıyordu.

Kamerası bana göre cok iyi, Note'dan bile iyi HDR cekim resim sacma sapan pastel boya gibi gözükmüyor. Oto fokusta kendiliginden calısıyor zaten nereye dönderirsem direk odaklanıyor. Son güncellemeden sonra gelmis olabilir.

Nokia 5800 - Blackberry torch 2 adet - Galaxy Nexus i9250 - Lg Optimus Black- Alcatel Touch 995 - Sony Neo V - Galaxy Note (son 6 ayda alınan cihazlar) derken en sonunda bu telefon. keske su telefonları almadan önce bu telefon piyasada olsaydı. İnanın sunlara masraf dahi etmezdim.
    ------
    Edit : Sahibinden comda bu telefonu satmaya calısanlar var. tamam arkadas 2bin lira vermis olabilirsin ama aynı fiyata satamazsın! 2. el piyasası diye birsey var. utanmadan aldıkları fiyata paraları istiyorlar. 1450 liraya note aldım 2 ay sonra 900 liraya sattım. Paketi acılmıs etiketi sökülmüs telefona neden sıfır fiyatında vereyim ki? forumda da aynı kisiler var verdikleri paraları istiyorlar TR DUkkanda 1170 lira gencler. Ankarada firma TRT bandrollü rahat olun sıkıntı yok anlayacagınız 1 günde kargoyla geliyor. Cokta iyiler bu konuda. Burada paketi acılmıs ürüne o kadar para vermeyin. adam bozmustur kullana kullana belki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeyPanpa -- 8 Kasım 2012; 9:29:18 >

• Galaxy S3 ile kıyaslayan fanlar ilk önce sunu bir görün.

https://twitter.com/CakmaHaji/status/266445359939727360
    https://twitter.com/CakmaHaji/status/266444873383682048
    https://twitter.com/CakmaHaji/status/266444641358970881

Super Amoled olayından vazgecin, kagıt üzerindeki benchmark testlerinden vazgecin. Samsung'un en iyi telefonu Note seridir gerisi bes para etmez.

• bu telefonu satın almayı düşünüyorun ama bu yazılım güncelleme işi rahatsız edici bu telefona hiç yazılım güncelleme gelmez ise cok preblem olurmu?
  • Bu büyüklükte bir telefonu cepte taşımak zor oluyor mu? Cepte bulunan anahtarlarla telefon ekranı çizilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeyPanpa

Galaxy note cihazımı satıp 2 gün önce aldım, Note 2 alacaktım ki bu telefonu gördüm S3 ile karsılastırmaları görünce LG sonunda yapmıs diyerek bu telefona yöneldim. Super Amoled ekranda neymiş dedim cünkü superamoled ekran zamanla yanıyor (iz bırakıyor gölge gibi) ve iki telefonu yanyana bırakın S3 masmavi ekran olarak karsımıza cıkıyor anlıyorsunuz bildiginiz mavi.

ürünü en uygun olan TR DUKKAN üzerinden aldım. hediye paketiyle geldi, Note ile kıyasladıgımda ekran cok kücük gibi geldi ama 1 günde alıstım. IPS Ekranı bugüne kadar neden fark etmedim diye hayıflandım.

Şarjı 1 gün gitti "oho bu nedir ya" diyerek pisman olduysam da sabaha kadar şarjda bıraktım telefonu, 30 dakikadır twit atıyorum %1 şarj bile gitmedi. Dün wifi ile güncelleme yaptım, otomatik fokus özelligi acıldı mı bilmiyorum ama oto fokus olayı calısıyordu neden forumlarda oto fokus yok deniyordu anlamadım, galaxy nexus hızlı cekim yaptıgımda resimler bulanık flu cıkıyordu, zaten kim üst üste 2 saniyede bir resim cekmek ister ki?

Note 2 de bile olmayan 6*5 menü düzeni vardı ve LG tam istedigim gibi basa sarmalı otomatik sıralamalı arayüzünü geliştirmiş, LG cephesinde bence devrimdi bu.

Ultra ince ekran bandını ister takın isterseniz takmayın ekranı cizilmiyor ben riski sevdigim icin telefonu anahtarla parayla aynı cepte tasıdım kılcal cizik bile yoktu. Koruma kılıfı da iyi sayılabilecek türden. Cok kalın ve sıkıstırmalı olmadıgından dıs kabı sıkıstırıp catlatmayacak türden.

Forumlardaki benchmark olaylarına aldanmayın. LG mail atarak Jelly Bean güncellemesini hızlandırabilirsiniz. Jelly Bean güncellemesi geldiginde bu telefon harbi harbi ucar diyorum sizlere. S3 Bench testlerde dikkat ederseniz Jelly Bean güncellemesiyle yapılıyor LG de hala 4.0.3 sürümü mevcut.

Telefon ısınıyor diyenler Note kullanırken oyunlarda ısı yüzüme vuruyordu resmen, cep telefonu ve sürekli islemcisini calıstırıyorsunuz bırakında ısınsın. Hangi elektronik alet ısı yaymaz ki?

Telefon 5 cekirdek kullanmadıgınız zaman 4 cekirdek kapanıyor 5.cekirdek calısıyor 400-500mhz arasında calısıyor ve inanın ki %1 sarj bile gitmemis. telefonu actıgınızda 1 cekirdek calısmaya baslar, 2.cekirdek 2-3 uygulamaya göre calısıyor oyunlarda gpu ve 4.cekirdek direk olarak calısıyor. resim vardı bulamadım orada daha rahat anlatılıyordu.

Kamerası bana göre cok iyi, Note'dan bile iyi HDR cekim resim sacma sapan pastel boya gibi gözükmüyor. Oto fokusta kendiliginden calısıyor zaten nereye dönderirsem direk odaklanıyor. Son güncellemeden sonra gelmis olabilir.

Nokia 5800 - Blackberry torch 2 adet - Galaxy Nexus i9250 - Lg Optimus Black- Alcatel Touch 995 - Sony Neo V - Galaxy Note (son 6 ayda alınan cihazlar) derken en sonunda bu telefon. keske su telefonları almadan önce bu telefon piyasada olsaydı. İnanın sunlara masraf dahi etmezdim.
    ------
    Edit : Sahibinden comda bu telefonu satmaya calısanlar var. tamam arkadas 2bin lira vermis olabilirsin ama aynı fiyata satamazsın! 2. el piyasası diye birsey var. utanmadan aldıkları fiyata paraları istiyorlar. 1450 liraya note aldım 2 ay sonra 900 liraya sattım. Paketi acılmıs etiketi sökülmüs telefona neden sıfır fiyatında vereyim ki? forumda da aynı kisiler var verdikleri paraları istiyorlar TR DUkkanda 1170 lira gencler. Ankarada firma TRT bandrollü rahat olun sıkıntı yok anlayacagınız 1 günde kargoyla geliyor. Cokta iyiler bu konuda. Burada paketi acılmıs ürüne o kadar para vermeyin. adam bozmustur kullana kullana belki?

aramıza hoş geldin
    yaptığın yorumların telefonu almayı düşünen kararsızlara rehber olacağı kanaatindeyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lafci

bu telefonu satın almayı düşünüyorun ama bu yazılım güncelleme işi rahatsız edici bu telefona hiç yazılım güncelleme gelmez ise cok preblem olurmu?

gelir hocam ben aldıgımda wifi ile otadan güncellemesini aldım :) su an sorunsuz calısıyor, play store'daki uygulamalar zaten 2.3.6 destekli ki sen 4.0.3 kullanıyorsun. hadi olmadı CM10 yükler android 4.2 bile kullanırsın. Root sayacı yok bunlarda gönlünüz rahat olsun :) her güncellemede telefon ucacak diye birsey yok. daha da kötü olabilir daha da iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeyPanpa

quote:

Orijinalden alıntı: lafci

bu telefonu satın almayı düşünüyorun ama bu yazılım güncelleme işi rahatsız edici bu telefona hiç yazılım güncelleme gelmez ise cok preblem olurmu?

gelir hocam ben aldıgımda wifi ile otadan güncellemesini aldım :) su an sorunsuz calısıyor, play store'daki uygulamalar zaten 2.3.6 destekli ki sen 4.0.3 kullanıyorsun. hadi olmadı CM10 yükler android 4.2 bile kullanırsın. Root sayacı yok bunlarda gönlünüz rahat olsun :) her güncellemede telefon ucacak diye birsey yok. daha da kötü olabilir daha da iyi.

arkadaşa aynen katılıyorum bu güncellemede extra birşey yok
    güncellemeyi dert etmeyin hata edersiniz
    önceki güncellemelerde köklü değişiklikler vardı bunda yok bir sonraki güncellemeyi belki s3 bile almayacak garantisi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: postacik

Bu büyüklükte bir telefonu cepte taşımak zor oluyor mu? Cepte bulunan anahtarlarla telefon ekranı çizilir mi?

daha önce nokia 6600 vardı onu taşımak daha zordu
    kumaş pantalaon kot pantalon farketmez rahatlıkla kullanıyorum

• Konuşarak mesaj yazma harika bi olay bir deneyin sürekli konuşarak yazmak isteyeceksiniz...

• quote:

Konuşarak mesaj yazma harika bi olay bir deneyin sürekli konuşarak yazmak isteyeceksiniz...

biraz abartıyorsun bence bu konusarak mesaj atma olayını heryere aynı şey yazılmazki arkadaş tamam anladık
  • Birsey sormak isterim. Tanitiminda ekran 2 ye bolunup cift ekran oluyordu. Bir tarafta video izlerken diger tarafta internete girilebiliyordu. Nasil yapicaz yardim....

• quote:

Orijinalden alıntı: sonozan

quote:

Konuşarak mesaj yazma harika bi olay bir deneyin sürekli konuşarak yazmak isteyeceksiniz...

biraz abartıyorsun bence bu konusarak mesaj atma olayını heryere aynı şey yazılmazki arkadaş tamam anladık

Hakikatten her yere yazmisim neyse canim sagolsun...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.