Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.076.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama ben telefonda oyun oynamayı seven bir insanım ve incelemede oyunlarda kasma yapıyordu telefonu alan arkadaşlar acaba sorumu cevaplaya bilirmi oyun performansı nasıl ? Ve desteklemediği oyunlar varmı ?
  • Tel çok büyük alışamadım. Ben kuçük boyutlu alacağım
  • Aldım ve çok mutluyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serka.n

bu telefonu kullanan arkadaslara.uc sorum var , fotograf cekim kalitesi nasil ? pili 1gunu rahat bitiriyormu ? birde oyunlarda asiri kasma oluyormu?

pil günü çok rahat kurtarıyor tabi 3-4 saat oyun oynanırsa bitiyor birer saat oyun ve internet 15-20 kısa görüşme
    geceleri kapatmadığım halde 2 günü neredeyse tamamlıyor oyunlarda rahatsız edici takılma ben yaşamadım fotoğraf kalitesi güzel sadece 1-2 saniye geç odaklanıyor ama video çekim esnasındaki gerçek zamanlı efektler harika tavsiye ederim
    fotoğraflar kaliteli gece video çekimi iyi değil zaten hiçbir telde iyi değil
    tekrar alacak alsan alırmıydın telefonu dersen
    kesinlikle alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhaner122

Bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama ben telefonda oyun oynamayı seven bir insanım ve incelemede oyunlarda kasma yapıyordu telefonu alan arkadaşlar acaba sorumu cevaplaya bilirmi oyun performansı nasıl ? Ve desteklemediği oyunlar varmı ?

şu anki tüm oyunları oynatıyor sıkıntı yok için ferah olsun ashalpt 6 ,shadowgun ve yeni çıkan zombili oyun dead lı birşey hiç takıntı yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigabit78

quote:

bu telefonu kullanan arkadaslara.uc sorum var , fotograf cekim kalitesi nasil ? pili 1gunu rahat bitiriyormu ? birde oyunlarda asiri kasma oluyormu?

pil günü çok rahat kurtarıyor tabi 3-4 saat oyun oynanırsa bitiyor birer saat oyun ve internet 15-20 kısa görüşme
    geceleri kapatmadığım halde 2 günü neredeyse tamamlıyor oyunlarda rahatsız edici takılma ben yaşamadım fotoğraf kalitesi güzel sadece 1-2 saniye geç odaklanıyor ama video çekim esnasındaki gerçek zamanlı efektler harika tavsiye ederim
    kesinlikle alırdım

peki bende alıcam inşallah , bu telefon bu fiyata kaçmaz zaten ilk gördüğümden beri hayran kamıştım telefona ama lg yazılım konusunda düşündürdü beni..

• 5günlük p880 hb alınma sıfırdanfarkı yok 1100 tl

• quote:

quote:

quote:

kesinlikle alırdım

peki bende alıcam inşallah , bu telefon bu fiyata kaçmaz zaten ilk gördüğümden beri hayran kamıştım telefona ama lg yazılım konusunda düşündürdü beni..

kesinlikle pişman edecek bir teleefon değil yazılım güncellemesi olayı da kafanızı boşuna kurcalamasın telefon kendi arayüzü ile donmadan kilitlenmeden çok rahat çalışıyor
    zaten şu anda bile piyasadaki telefonların yarısında ics 4.1 yüklü değilken 4.2 gelecekmi diye hayıflanmak biraz yanlış oluyor bence

• Pazartesi 17.de ereyondan aldığım LG optimus 4 x im dün saat 16.45 de elime ulaştı.Beyazını vatanda görmüştüm ama siyah daha güzel beyaa...Yalnız yanında gelen masaüstü şarj kitini takıp kullanabilen varmı normalde telefon dik durması gerekmezmi docking station larda olduğu gibi, anca yan duruyor onda da devrilecekmiş gibi bir havası var?Olayı çözebilen bir pm birşey yazarsa sevinirim yaaavvv.
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmangdk -- 7 Kasım 2012; 10:09:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmangdk

Pazartesi 17.de ereyondan aldığım LG optimus 4 x im dün saat 16.45 de elime ulaştı.Beyazını vatanda görmüştüm ama siyah daha güzel beyaa...Yalnız yanında gelen masaüstü şarj kitini takıp kullanabilen varmı normalde telefon dik durması gerekmezmi docking station larda olduğu gibi, anca yan duruyor onda da devrilecekmiş gibi bir havası var?Olayı çözebilen bir pm birşey yazarsa sevinirim yaaavvv.
    Teşekkürler...

evet devrilecekmiş gibi duruyor :)
    o yüzden ben yan kullanıyorum
    ama dik koyduğumda düz zeminlerde devrilmiyor
  • quote:

Pazartesi 17.de ereyondan aldığım LG optimus 4 x im dün saat 16.45 de elime ulaştı.Beyazını vatanda görmüştüm ama siyah daha güzel beyaa...Yalnız yanında gelen masaüstü şarj kitini takıp kullanabilen varmı normalde telefon dik durması gerekmezmi docking station larda olduğu gibi, anca yan duruyor onda da devrilecekmiş gibi bir havası var?Olayı çözebilen bir pm birşey yazarsa sevinirim yaaavvv.
    Teşekkürler...

izledigim videolarda beyaz mukemmel gorunuyor bence bu telefona siyah degil beyaz yakisiyor.

• quote:

quote:

Teşekkürler...

izledigim videolarda beyaz mukemmel gorunuyor bence bu telefona siyah degil beyaz yakisiyor.

evet siyah güzel ama beyaz bence daha güzel ayrıntılar daha belirgin ve daha fazla fark ediliyor herkes siyah alırken beyaz telefon bence çok güzel
    tabi zevk meselesi

• Sirayla one x - galaxy s3 - iphone 4s kullanmis biri olarak bu telefonu alayimmi arkadaslar beni hayal kirikligina ugratir mi gorusleriniz bekliyorum dostlar

• quote:

Orijinalden alıntı: shunter

Sirayla one x - galaxy s3 - iphone 4s kullanmis biri olarak bu telefonu alayimmi arkadaslar beni hayal kirikligina ugratir mi gorusleriniz bekliyorum dostlar

o kadar telefonu kullanıpta bunu kullanmazsan hatırı kalır :)
    şaka bir yana ama aynı sınıftaki diğer örneklerini kullanmışsın
    onlarla aynı telefon bir üst seviye değil
    arayüz animasyonları ve kişileştirme olarak iyi ekranı daha parlak
    bunlar senin için çok önemli ise al derim
    ama seçim senin
  • quote:

quote:

Sirayla one x - galaxy s3 - iphone 4s kullanmis biri olarak bu telefonu alayimmi arkadaslar beni hayal kirikligina ugratir mi gorusleriniz bekliyorum dostlar

ama seçim senin

+1

• quote:

quote:

ama seçim senin

Tesekkurler hocam cevabiniz icin evet hatiri kalirdi cok merak ediyorum :))) elime alip deneme firsati bulmustum ekrani ve kasasi hosuma gitmisti ama acmamistim telefonu simdi alacagim insallah hazir bekliyor ayirili telefon ama adi seytan geri s3 al diye aklimi celiyor :)

• quote:

quote:

quote:

ama seçim senin

Tesekkurler hocam cevabiniz icin evet hatiri kalirdi cok merak ediyorum :))) elime alip deneme firsati bulmustum ekrani ve kasasi hosuma gitmisti ama acmamistim telefonu simdi alacagim insallah hazir bekliyor ayirili telefon ama adi seytan geri s3 al diye aklimi celiyor :)

s3için söyleyeceklerim :
    1- halk arasında daha yaygın
    2-bildirim ışığı var
    3-aksessuar bulmak kolay
    4-daha önce güncelleme alıyor

880 için söylyeceklerim:
    1-fiyat olarak 400 tl daha uygun
    2-dışarda çakma olarak bulacağın aksesuarları orjinal olarak zaten veriyor (+150-200 tl demek )
    3-oyunlarda ekstra olarak yeni efektler açılıyor
    4-biraz daha ince olduğu için ele tam oturuyor
    5-ekran parlaklığında rakiplerinden önde güneş ışığı altında bile çok rahat kullanım sunuyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

ama seçim senin

s3için söyleyeceklerim :
    1- halk arasında daha yaygın
    2-bildirim ışığı var
    3-aksessuar bulmak kolay
    4-daha önce güncelleme alıyor

880 için söylyeceklerim:
    1-fiyat olarak 400 tl daha uygun
    2-dışarda çakma olarak bulacağın aksesuarları orjinal olarak zaten veriyor (+150-200 tl demek )
    3-oyunlarda ekstra olarak yeni efektler açılıyor
    4-biraz daha ince olduğu için ele tam oturuyor
    5-ekran parlaklığında rakiplerinden önde güneş ışığı altında bile çok rahat kullanım sunuyor

bence 1200- 1300 tlye secilmesi gereken en iyi telefon lg optimus 4x hd

• yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. telefonu kesinlikle tavsiye ederim. hafızası gayet yeterli. ekranı ve dokunmatiği de gayet iyi. 2 defa yere düşürdüm sapasağlam. telefonun yanında verdiği aksesuarlar cabası. yedek batarya kalem dock koruma kılıfı vs. gayet güzel oyun oynanıyor. ama çabuk ısınıyor. belkide diğer akıllı telefonlarda böyledir bilemiyorum ama telefon bilhassa üstteki LG yazısının oldugu bölgeden ısınma yapıyor. alt yazılı film izleyebiliyorsunuz bu muhteşem bi özellik. kamerasını ben beğenmedim ama zaten kamerası için almadım telefonu. video çekimine iyi diyebilirim. galaxy s3 iyi reklam yaptı ve herkesin elinde var. LG reklam yapmıyo bu yüzden telefon popüler değil ama kesinlikle arasında o kadar fiyat farkı olmamalı. arkadaşımda galaxy s3 var. ben şimdi olsa yine LG P880 alırım. şarz problemi bütün akıllı telefonlarda var. kullanmaya göre değişmekle birlikte benimkisi 1 gün civarı gidiyo. telefon 4 çekirdekli eğer güncelleme yapılırsa, kullanmadığımız takdirde 1 çekirdeği çalışır diye bi yazı okudum internette ama güncelle olayını bulamadım. son söz olarak bu telefonu kesinlikle tavsiye ediyorum. isteyenler pm atabilir

• Tesekkurler arkadaslar yorumlariniz icin aliyorum insallah

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.