Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.076.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rendezvouss

Birsey sormak isterim. Tanitiminda ekran 2 ye bolunup cift ekran oluyordu. Bir tarafta video izlerken diger tarafta internete girilebiliyordu. Nasil yapicaz yardim....

gördüğün yeri söyler misin
  • quote:

Konuşarak mesaj yazma harika bi olay bir deneyin sürekli konuşarak yazmak isteyeceksiniz...

evet güzel bir özellik tane tane söylendiğinde hatasız yazıyor
    ama insan yinede elle yazmayı daha çok yapıyor
    herhalde alışkanlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigabit78

quote:

Birsey sormak isterim. Tanitiminda ekran 2 ye bolunup cift ekran oluyordu. Bir tarafta video izlerken diger tarafta internete girilebiliyordu. Nasil yapicaz yardim....

gördüğün yeri söyler misin

Yanlis gormedim sanirim ... tam hatirlayamiyorum.. tanitim videosu olanilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,
    ben de bu telefonu almayı düşünüyorum,
    fakat gidip bir mağazada telefonla fotoğraf çekmeyi denediğimde ekrana dokunana kadar telefon odaklanmadı,
    ekrandaki görüntü buzlu camın ardına bakar gibi bir görüntüydü.
    Bazı arkadaşlar güncellemeyle bu sorun kalktı diyorlar,
    telefonu kullanan arkadaşlar, telefonun kamerası ne durumda autofocus çalışıyor mu çalışmıyor mu yoksa her fotoğraf çekmek istdiğimizde ekrana
    dokunmamız mı gerekiyor odaklamak için ?

şu video da da bahsettiğim olay var:
    http://www.youtube.com/watch?v=O4piTHO94TQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1661

merhaba,
    fakat gidip bir mağazada telefonla fotoğraf çekmeyi denediğimde ekrana dokunana kadar telefon odaklanmadı,
    telefonu kullanan arkadaşlar, telefonun kamerası ne durumda autofocus çalışıyor mu çalışmıyor mu yoksa her fotoğraf çekmek istdiğimizde ekrana

Bir problem yok gayet güzel fotoğraf çekiyor video kaydediyorum... telefo telefon kendisi otomatik otomatik güncelleme yapıp hataları kapatıyor

• quote:

quote:

merhaba,

Bir problem yok gayet güzel fotoğraf çekiyor video kaydediyorum... telefo telefon kendisi otomatik otomatik güncelleme yapıp hataları kapatıyor

Için rahat olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: HeyPanpa

Galaxy note cihazımı satıp 2 gün önce aldım, Note 2 alacaktım ki bu telefonu gördüm S3 ile karsılastırmaları görünce LG sonunda yapmıs diyerek bu telefona yöneldim. Super Amoled ekranda neymiş dedim cünkü superamoled ekran zamanla yanıyor (iz bırakıyor gölge gibi) ve iki telefonu yanyana bırakın S3 masmavi ekran olarak karsımıza cıkıyor anlıyorsunuz bildiginiz mavi.

ürünü en uygun olan TR DUKKAN üzerinden aldım. hediye paketiyle geldi, Note ile kıyasladıgımda ekran cok kücük gibi geldi ama 1 günde alıstım. IPS Ekranı bugüne kadar neden fark etmedim diye hayıflandım.

Şarjı 1 gün gitti "oho bu nedir ya" diyerek pisman olduysam da sabaha kadar şarjda bıraktım telefonu, 30 dakikadır twit atıyorum %1 şarj bile gitmedi. Dün wifi ile güncelleme yaptım, otomatik fokus özelligi acıldı mı bilmiyorum ama oto fokus olayı calısıyordu neden forumlarda oto fokus yok deniyordu anlamadım, galaxy nexus hızlı cekim yaptıgımda resimler bulanık flu cıkıyordu, zaten kim üst üste 2 saniyede bir resim cekmek ister ki?

Note 2 de bile olmayan 6*5 menü düzeni vardı ve LG tam istedigim gibi basa sarmalı otomatik sıralamalı arayüzünü geliştirmiş, LG cephesinde bence devrimdi bu.

Ultra ince ekran bandını ister takın isterseniz takmayın ekranı cizilmiyor ben riski sevdigim icin telefonu anahtarla parayla aynı cepte tasıdım kılcal cizik bile yoktu. Koruma kılıfı da iyi sayılabilecek türden. Cok kalın ve sıkıstırmalı olmadıgından dıs kabı sıkıstırıp catlatmayacak türden.

Forumlardaki benchmark olaylarına aldanmayın. LG mail atarak Jelly Bean güncellemesini hızlandırabilirsiniz. Jelly Bean güncellemesi geldiginde bu telefon harbi harbi ucar diyorum sizlere. S3 Bench testlerde dikkat ederseniz Jelly Bean güncellemesiyle yapılıyor LG de hala 4.0.3 sürümü mevcut.

Telefon ısınıyor diyenler Note kullanırken oyunlarda ısı yüzüme vuruyordu resmen, cep telefonu ve sürekli islemcisini calıstırıyorsunuz bırakında ısınsın. Hangi elektronik alet ısı yaymaz ki?

Telefon 5 cekirdek kullanmadıgınız zaman 4 cekirdek kapanıyor 5.cekirdek calısıyor 400-500mhz arasında calısıyor ve inanın ki %1 sarj bile gitmemis. telefonu actıgınızda 1 cekirdek calısmaya baslar, 2.cekirdek 2-3 uygulamaya göre calısıyor oyunlarda gpu ve 4.cekirdek direk olarak calısıyor. resim vardı bulamadım orada daha rahat anlatılıyordu.

Kamerası bana göre cok iyi, Note'dan bile iyi HDR cekim resim sacma sapan pastel boya gibi gözükmüyor. Oto fokusta kendiliginden calısıyor zaten nereye dönderirsem direk odaklanıyor. Son güncellemeden sonra gelmis olabilir.

Nokia 5800 - Blackberry torch 2 adet - Galaxy Nexus i9250 - Lg Optimus Black- Alcatel Touch 995 - Sony Neo V - Galaxy Note (son 6 ayda alınan cihazlar) derken en sonunda bu telefon. keske su telefonları almadan önce bu telefon piyasada olsaydı. İnanın sunlara masraf dahi etmezdim.
    ------
    Edit : Sahibinden comda bu telefonu satmaya calısanlar var. tamam arkadas 2bin lira vermis olabilirsin ama aynı fiyata satamazsın! 2. el piyasası diye birsey var. utanmadan aldıkları fiyata paraları istiyorlar. 1450 liraya note aldım 2 ay sonra 900 liraya sattım. Paketi acılmıs etiketi sökülmüs telefona neden sıfır fiyatında vereyim ki? forumda da aynı kisiler var verdikleri paraları istiyorlar TR DUkkanda 1170 lira gencler. Ankarada firma TRT bandrollü rahat olun sıkıntı yok anlayacagınız 1 günde kargoyla geliyor. Cokta iyiler bu konuda. Burada paketi acılmıs ürüne o kadar para vermeyin. adam bozmustur kullana kullana belki?

Mrb hocam sanırım bu telefonu en iyi inceleyen siz oldunuz bende inşallah bu ay alıcam doğrusu yorumlarınız kafamdaki bulanıklığı giderdi ben şahsım adına tşk ederim...

• quote:

merhaba,

auto fokus özelliği var ilk açıldığında bazen 1-2 saniye sürüyor ama otomatik odaklanma yapıyor
    hatta güzel bir özelliği var kamera açıkken ekranda nereye dokunursanız oraya odaklanıyor
    kamera çekimi güzel eş zamanlı efektlerle ister diskoda ister uzayda ister manzaralı bir yerde çekim yapabiliyorsunuz yada çekim esnasında yüzlerde komik değişiklikler yapıyorsunuz çok eğlenceli denemenizi tavsiye ederim

• Kardeşim için telefon bakıyorduk, sanırım en uygun model bu olacak gibi duruyor. Tasarımı şık, fiyatı özelliklerine göre iyi ve kutusu gerçekten dolu. Kafamızı kurcalayan tek konu 4.1 veya sonradan gelecek 4.2 Android'in bu telefona gelip gelmeyeceği. Şu konuda emin olsak Vatan'dan 1199 TL'ye anında alacağız, fiyatı çok güzel ama herkesin dediği gibi Nexus 4 kafaları karıştırıyor. Beklemedeyiz ama güncelleme konusunda güzel haber alırsak biz de katılacağız 4X HD kervanına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secher

Kardeşim için telefon bakıyorduk, sanırım en uygun model bu olacak gibi duruyor. Tasarımı şık, fiyatı özelliklerine göre iyi ve kutusu gerçekten dolu. Kafamızı kurcalayan tek konu 4.1 veya sonradan gelecek 4.2 Android'in bu telefona gelip gelmeyeceği. Şu konuda emin olsak Vatan'dan 1199 TL'ye anında alacağız, fiyatı çok güzel ama herkesin dediği gibi Nexus 4 kafaları karıştırıyor. Beklemedeyiz ama güncelleme konusunda güzel haber alırsak biz de katılacağız 4X HD kervanına.

evet dopdolu bir telefon fiyatıyla alınabilecek hem performans hemde fiyat canavarı bir telefon
    ama tabi optimus g tıpkı diğer telefonlar gibi bunu da ezip geçecek bu doğru
    optimus g nin fiyatı Türkiye de herhalikar da cep yakan cinsinden olacak ve uzunca bir süre fiyatı öyle olacak çünkü zorlayan bir rakibi 8-9 ay piyasada olmayacak dolayısıyla alınabilir seviye seneye bu zamanlar olur büyük ihtimalle
    lg 880 ne 4.1 verilmeyecek demedi sadece ilk optimus g ile vu ya verilecek dendi
    ayrıca hiçbir telefonun 4.2 alacağının garantisi zaten yok
    başka sebeplerden almayabilirsiniz ama sadece güncelleme yüzünden almamak büyük bir hata olur
    zaten ıcs yüklü içinde
    şu anda piyasadaki telefonların yarısında bile yok ıcs

• Güncelleme konusu acele alma gereksinimi duymadığımız için önemli. Ocak'a kadar birkaç telefon daha girecek piyasaya ve biraz daha çıkabiliriz. Şu fiyata zaten 2. bir alternatifimiz yok. Özellik olarak tatmin ediyor. :)

LG de bir şey demedi henüz evet. Bu yüzden bekliyoruz. Ben kardeşim için beğendim, önerdim, alır umarım. Alırsa da paslaşırız. :)
  • arkadaşlar bu telefonu en uygun fiyata nereden alabilirim? (vatan hariç)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.ferhat

arkadaşlar bu telefonu en uygun fiyata nereden alabilirim? (vatan hariç)

elden alabilirsin ancak sahibindenden falan, onlarda bile vatandan pahallı satanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888

quote:

elden alabilirsin ancak sahibindenden falan, onlarda bile vatandan pahallı satanlar var

şu an en ucuz TRDukkan gibi?http://www.trdukkan.com/Products-17918-lg-p880-lg-optimus-4x-hd-bar-beyaz-8mp-bluetooth-radyo-mp3-3g-wi-fi-dokunmatik-android-distributor.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888

quote:

şu an en ucuz TRDukkan gibi?http://www.trdukkan.com/Products-17918-lg-p880-lg-optimus-4x-hd-bar-beyaz-8mp-bluetooth-radyo-mp3-3g-wi-fi-dokunmatik-android-distributor.html

vatandada 1200 pek fark yok gibi arasında

• p970 kullanıcısıyım ve büyük ekran telefona geçmek istiyorum lg telefonu 500 e alıp 800 fark ödüyerek p880 veriyormuş. sizce değermi.
  • Bu konuyu sürekli takip ediyorum telefon hakkında yaptığınız yorumların hepsini okudum ve söylediklerinizle baayyaaaa bi gaza geldim ve bugün gittim vatandan aldım telefonumu gerçekten dediğiniz kadar varmış telefon

Süper bi telefon alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun hoşgeldin aramıza

• sonunda telefonu satın aldım,
    bir telefonda olmazsa olmaz dediğiniz uygulamalar var mı ?
    hangi uygulamaları yüklemeliyim ?
    bir de şarjın uzun süre gitmesi için hangi ayarları yapmalıyım ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.