Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.076.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende siyah 4x le araniza katildim arkadaslar cok sık ve yeterince hizli ama sarja takili ve feci isindi bu kotu iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavcakarugur

merhaba arkadaşlar.ben de sizin aranıza bugun katıldım.bu telefonu 2 gun once gördüm fazla araştırma yapmadan direkt aldım.ilk androidli telefonum.resmen büyülendim. şuan sarja taktım. ilk sarj kaç saat olması gerekiyor acaba? bir de hiç bi uygulama çalısmıyorken ram den 600 mb kullanıyor.bu normal mi sizce?

Fazla sarja gerek yok. Dolunca cikar. Kapalıyken daha
    hızlı sarj oluyor. Ram kullanimi benim de dikkatimi cekti. Acik uygulama yok neredeyse ama ram kullanimi oldukca fazla. Olumsuz etkisi var mi bilemiyorum.

Flash player yok degil mi arkadaslar. Hersey var flash yok bunu da anlamis degilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhancom

quote:

merhaba arkadaşlar.ben de sizin aranıza bugun katıldım.bu telefonu 2 gun once gördüm fazla araştırma yapmadan direkt aldım.ilk androidli telefonum.resmen büyülendim. şuan sarja taktım. ilk sarj kaç saat olması gerekiyor acaba? bir de hiç bi uygulama çalısmıyorken ram den 600 mb kullanıyor.bu normal mi sizce?

Fazla sarja gerek yok. Dolunca cikar. Kapalıyken daha
    hızlı sarj oluyor. Ram kullanimi benim de dikkatimi cekti. Acik uygulama yok neredeyse ama ram kullanimi oldukca fazla. Olumsuz etkisi var mi bilemiyorum.

Flash player yok degil mi arkadaslar. Hersey var flash yok bunu da anlamis degilim.

Google markette flash player indirip rahatca kullanablrsnz hocam.

• Msjin uzerine tekrar baktim ama adobe'nin flash player uygulamasi markette cikmiyor. Sen bulduysan link atabilir misin?

• Telefonu beğendik ve abimle vatandan almak istiyoruz vatanda kutu içeriği nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profizocker

Telefonu beğendik ve abimle vatandan almak istiyoruz vatanda kutu içeriği nasıl ?

Kutu full. 16 gb sd kart, arka koruyucu kapak, yedek batarya, kalem, masaustu sarj adaptoru ekran koruyucu film. Bende vatandan aldim sıkıntı yok.

• Bende yarın vatandan almayı düşünüyorum ama merak ettiğim bir konu var.Gameloftun oyunlarında Tegra3 ile optimizasyon sorunu var bildiğim kadarıyla bu çözüldü mü acaba?
  • Herkese selamlar...

Ben bu telefonun fiyat/performans lideri oldugunu dusunuyorum. Evo 3d mi satarak 4x almayi dusunuyorum. Kafami kurcalayan tek nokta quadrant puanlari... Kimisi 5000 kimisi 3500 puan aliyor telefonlarin. Lg guncellemesi ile ilgili sanirim. Bunla ilgili soyle bir konu var incelemek isteyenler icin:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1753952

Bu cihaza sahip arkadaslar quadrant puanlarini paylasabilirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sbirdal

p970 kullanıcısıyım ve büyük ekran telefona geçmek istiyorum lg telefonu 500 e alıp 800 fark ödüyerek p880 veriyormuş. sizce değermi.

internette sıkıntısız dolaşmak, daha fazla depolama alanı, daha geniş ekran,daha güçlü donanım, ics ve daha parlak ekran önemli ise geç yok idare eder dersen sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: secobaba86

Bu konuyu sürekli takip ediyorum telefon hakkında yaptığınız yorumların hepsini okudum ve söylediklerinizle baayyaaaa bi gaza geldim ve bugün gittim vatandan aldım telefonumu gerçekten dediğiniz kadar varmış telefon

Süper bi telefon alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

aramıza hoşgeldin
    yorumlarını eleştirilerini bizimle paylaşmandan mutluluk duyarız

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhancom

bende yeni aranıza katıldım. telefonu vatan'dan aldım. gayet güzel fakat ufak tefek de olsa eksileri var.
    daha önce htc kullandığım için bazı alışkanlıklar oldu tabi. mesela bildirim uyarı ışığı, uygulamalrın sd karta atılması, görüşme esnasında telefonu ters çevirince sesin hoparlöre geçmesi vb. bunlar lg'de yok malesef. görüntülü görüşme var die okudum çou yerde fakat o da yok sanırım yada ben bulamadım. birde dün wifi ve sms'de sorun yaşadım sunucu izni olmadığı için msj ve wifi uygulamasını kullandırmadı. bende fabrika ayrlarına döndüm. şarjı henüz 1 günü devirmedi. telefon görüşmesi haricinde çok kurcalamadığım halde 1 günü doldurmadı çabuk bitiyor gibi geldi bana. ısınma olayı çok değil daha önceki telefonum da ısınıyordu normal bence.

herkes deneyimlerini ve sorunları nasıl çözdüğünü paylaşırsa hepimiz telefondan daha fazla verim alabiliriz.

aramıza hoşgeldin
    hertürlü yorum, eleştri, görüş ve bilgilerini bizimle paylaşmandan mutluluk duyarız

• quote:

aramıza hoşgeldin
    hertürlü yorum, eleştri, görüş ve bilgilerini bizimle paylaşmandan mutluluk duyarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: clumephi

Herkese selamlar...

Ben bu telefonun fiyat/performans lideri oldugunu dusunuyorum. Evo 3d mi satarak 4x almayi dusunuyorum. Kafami kurcalayan tek nokta quadrant puanlari... Kimisi 5000 kimisi 3500 puan aliyor telefonlarin. Lg guncellemesi ile ilgili sanirim. Bunla ilgili soyle bir konu var incelemek isteyenler icin:

puanlardaki farklılık son ics güncellemesini almamasından kaynaklanıyor onu alınca one x ile birebir olur
    ayrıca tarayıcıda ensonlarda görünmesine karşın yaptığım tüm canlı denemelerde one x den daha iyi s3 ile aynı hatta milimlik önde bile diyebilirim hiç gerde kalmadı
    Not:tüm tarayıcı karşılaştırmalarını wi-fi üzerinden yaptık

• quote:

Orijinalden alıntı: shunter

bende siyah 4x le araniza katildim arkadaslar cok sık ve yeterince hizli ama sarja takili ve feci isindi bu kotu iste

aramıza hoşgeldin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigabit78

quote:

Orijinalden alıntı: clumephi

Herkese selamlar...

puanlardaki farklılık son ics güncellemesini almamasından kaynaklanıyor onu alınca one x ile birebir olur
    ayrıca tarayıcıda ensonlarda görünmesine karşın yaptığım tüm canlı denemelerde one x den daha iyi s3 ile aynı hatta milimlik önde bile diyebilirim hiç gerde kalmadı
    Not:tüm tarayıcı karşılaştırmalarını wi-fi üzerinden yaptık

Teşekkür ederim cevaplandırdığınız için. 4.1 sürümü gelmeden de One X' ten yüksek puan alanlar var quadrantta. Browser puanları çok iyi belirttiğiniz gibi.

• Bildirim ışığı yapmanın bir yolu varmı acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sbirdal

p970 kullanıcısıyım ve büyük ekran telefona geçmek istiyorum lg telefonu 500 e alıp 800 fark ödüyerek p880 veriyormuş. sizce değermi.

internette sıkıntısız dolaşmak, daha fazla depolama alanı, daha geniş ekran,daha güçlü donanım, ics ve daha parlak ekran önemli ise geç yok idare eder dersen sen bilirsin

lg yazılımdan dolayı sıkıntı çektiriyor. sizce lg mi yoksa samsung yada htc mi tercih etmek lazım yükseltirken
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shunter

bende siyah 4x le araniza katildim arkadaslar cok sık ve yeterince hizli ama sarja takili ve feci isindi bu kotu iste

aramıza hoşgeldin

hocam bir gariplik mi var benim cihazda demeden duramiyorum galeride gezerken bile cok isiniyor sarjda iken isinmasini hic demiyorum bile ama telefonu cok begendim uste segmenti kullanmis biri olarak s3 den ve one x den daha hizli oldugunu ve stabil calistigini cok rahat soylebilirim mesela galerideki fotograf duzenleme bile cok detayli kisacasi hos cihaz

• Arkadaslar bu klavyeyi siddetle tavsiye ediyorum lg nin klavyeside guzel ama bu daha akici ve tusa bastiginizdaki titresimin suresini dahi ayarlayabilceginiz ayarlari mevcuthttps://hotfile.com/dl/178058074/2672b3b/Android_4.2_KB.apk.html

• quote:

Orijinalden alıntı: bextu

Bildirim ışığı yapmanın bir yolu varmı acaba?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1821249 dostum bburdaki apk yi indirip kuruyosun lakin telofununda root erisimine sahip olmalisin

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.